• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

aynen hoşlanan erkek çok fazla belli ediyor. zaten bir iki gün belli ediyorlar üçüncü gün gelip konuşuyorlar. kadınlar da durum çok farklı ama. bir arkadaşım hoşlandığı çocuğa çok kaba davranıyordu. resmen insan içinde bir küfür etmediği kalıyordu yani. nedenini sorduğumuzda elimden gelmiyor, böyle davranasım geliyor diyordu. bense olabildiğince nazik ve anlayışlı davranırım. tuhaf işte :D

ya kızlar bana yardım edin lütfen kpss için dersaneye gidiyorum ve orda bi hocadan hoşlanıyorum nerdeyse benle yaşıt ama bana pek bakmıyo gibi aslında bende ona bakamıyorum utandığım için:)baya güzel bi kızım aslında başka hocalarda bana asılıyo ama ben onu istiyorum ya napmalıyım kızlar lütfen bana yardımcı olun nolur benim için bişiler yazın kafamı toplayamıyorum saf gibi dolanıyorum:)

ben buraya yazmadım ama 1-2 haftadır onunla konuştum netten, benim olduğumu bilmiyordu, durumu anlattım ona, böyle böyle dedim, senden hoşlanan ama sana söyleyememiş biriyim dedim,daha fazla açıklayamam kim olduğumu hoşçakal sana son mesajım falan dedim..ama deli gibi merak etti, sürekli mesaj attı, güzel sözler söyledi, söyle belki aramızda bir aşk doğar ben de seni beğenirsem falan dedi..2 hafta sürdü bu mevzu..kim olduğumu söyledim orta şekerli gülücüklü bir cevap attı ama hepsi bu kadar işte..son bir soru sordum beni affettin mi diye ona bile cevap vermedi..
olmayınca olmuyor....ama kuş gibi hafifledim ve içimde büyüttüğüm şeyin aslında o kadar da büyük olmadığını gördüm, söyleyemediğim için büyümüş içimde..karşı tarafa açılınca çok rahatlıyorsunuz kızlar..içinizden geleni yapın bence kendinizi çok sıkmayın..ilerde sevmediğiniz biriyle evlenmek zorunda kalmayın, hazır hoşlandığınız sevdiğiniz birileri varken şansınızı deneyin, yoksa ilerde daha da pişman olabilirsiniz, içinizde kalabilir..bunu rahatlamak için yapın kendinizi ifade edin, bu bizim en doğal hakkımız bunu anladım ben artık utanmıyorum walla iyi ki söyledim kurtuldum..ama sonuçlarına katlanacak kadar da cesaretli olun tabii..benim için işin kötüsü çocukla burun burunayım, gidip brad pitte hoşlandığımı söyledim :) beni beğenmemesi normal aslında gerçi beğenmiyorum da demedi ama cevap atmaması bunu gösteriyor :(

benim de en büyük korkum sevmediğim biriyle evlenmek ama sevdiklerimiz de bizi sevmezse ne olacak böyle

ya kızlar bana yardım edin lütfen kpss için dersaneye gidiyorum ve orda bi hocadan hoşlanıyorum nerdeyse benle yaşıt ama bana pek bakmıyo gibi aslında bende ona bakamıyorum utandığım için:)baya güzel bi kızım aslında başka hocalarda bana asılıyo ama ben onu istiyorum ya napmalıyım kızlar lütfen bana yardımcı olun nolur benim için bişiler yazın kafamı toplayamıyorum saf gibi dolanıyorum:)

benceönce bakışlarınla belli et eğer onun da hoşlandığını anlarsan bir adım daha atarsın
ama hocalar öğrencileriyle bir ilişki yaşamaya çok sıcak bakmayabilir yani çok umutlanmamanda da fayda var gibime geiyo

cevap yazdığın için cok tesekkur ederım:)ama bana bakıyo arada ama o baktığında ben utanıp bakamıyorum sonra saf saf arkasından bakıyorum belli etsem ya olmazsa ters tepkı alırsam dıye korkuyorum rezıl omaktan yani

evet kızlar soruyorum size

açık açık bir adım atıp olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum

şimdi size benim durumlardaki gelişmeleri yazayım...siz de bişiler döktürün bakalım..sizin düşünceleriniz benim için önemli...:44:
şimdi şöyle anlatayım;benimkiyle hemen hergün konuşmya tam gaz devam...ama bulunduğum şehire gelemedi..iş yeri ile bazı problemler yaşadı ve başka bir yere işe başladı...ama gelmeyi kafaya koydu...mutlaka gelicem diyor...:51:
geçen gün tel.de konuşurken''çok yoruluyorum...işten geldiğimde sızıp kalıyorum...hala çok uykum var keşke yanımda olsan şimdi sana sarılıp uyurdum''dedi..bende ''manyak''dedim lafı değiştirdim:1:dün sevgililer günüydü...ikindi saatlerinde msj attım''sana dünyanın en harika hediyesini gönderecektim ki postacı bana kızdı..çık o paketin içinden dedi''diye bir msj...msja geri dönmedi..büyük ihtimal işi vardı ve ben dün ümidimi kestim beni aramayacak işi var demekki diye...derken akşam hiç aramadığı bir saatte aradı...işten yeni çıkmış..daha yemek bile yememiş..telefonu açar açmaz''aşkım naber?''dedi:52::32:(bu arada bana ilk defa aşkım kelimesini kullandı)ayy nasıl sevindim heyecanlandım anlatamam:52::52:''daha şimdi kontür yükledim...kusuruma bakma anca bu saatte arayabildim'' dedi...bende''olsun önemli değil''falan dedim...biraz konuştuk...yemeğini yedikten sonra tekrar aradı uzun uzun konuştuk kapattık telf.nu...sonra ben uyuyamadım dayanamadım msj attım ona''biz senle neyiz?ben çözemedim..adını koyamadım''diye...o da bana msj attı''ne olmak istersin?''diye...ne yazayım diye düşünürken bi daha msj attı''tmm cvp vermiyorsan ölümüne kankayız''dedi...bende yazdım''sen soruma soruyla karşılık veriyorrsum ama bu haksızlık..neyse bu son konturumdu..sormadım farzet dedim...o da bana''sen benim canımdan bir can,gönlümden bir parça,ruhuma bir sabah nefesisin''yazmış:32::32::32::32::32::32::32:
ayyyyy ben bi sevindirik oldum....daha cvp yazmadım...dayanamadı aradı ne düşündüğümü öğrenmek için...''ne demek istediğimi anladın değil mi?yeterince açık mı?diye sordu...bende''ewet anladım ben...açıkça söyledin dedim...ortada bir çıkma teklifi olmadı ama biz çıkıyoruz galiba:16::16::16::16:

siz ne düşünüyorsunuz kızlarrr????biz şimdi sevgili olduk değil mi?????

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi size benim durumlardaki gelişmeleri yazayım...siz de bişiler döktürün bakalım..sizin düşünceleriniz benim için önemli...:44:
şimdi şöyle anlatayım;benimkiyle hemen hergün konuşmya tam gaz devam...ama bulunduğum şehire gelemedi..iş yeri ile bazı problemler yaşadı ve başka bir yere işe başladı...ama gelmeyi kafaya koydu...mutlaka gelicem diyor...:51:
geçen gün tel.de konuşurken''çok yoruluyorum...işten geldiğimde sızıp kalıyorum...hala çok uykum var keşke yanımda olsan şimdi sana sarılıp uyurdum''dedi..bende ''manyak''dedim lafı değiştirdim:1:dün sevgililer günüydü...ikindi saatlerinde msj attım''sana dünyanın en harika hediyesini gönderecektim ki postacı bana kızdı..çık o paketin içinden dedi''diye bir msj...msja geri dönmedi..büyük ihtimal işi vardı ve ben dün ümidimi kestim beni aramayacak işi var demekki diye...derken akşam hiç aramadığı bir saatte aradı...işten yeni çıkmış..daha yemek bile yememiş..telefonu açar açmaz''aşkım naber?''dedi:52::32:(bu arada bana ilk defa aşkım kelimesini kullandı)ayy nasıl sevindim heyecanlandım anlatamam:52::52:''daha şimdi kontür yükledim...kusuruma bakma anca bu saatte arayabildim'' dedi...bende''olsun önemli değil''falan dedim...biraz konuştuk...yemeğini yedikten sonra tekrar aradı uzun uzun konuştuk kapattık telf.nu...sonra ben uyuyamadım dayanamadım msj attım ona''biz senle neyiz?ben çözemedim..adını koyamadım''diye...o da bana msj attı''ne olmak istersin?''diye...ne yazayım diye düşünürken bi daha msj attı''tmm cvp vermiyorsan ölümüne kankayız''dedi...bende yazdım''sen soruma soruyla karşılık veriyorrsum ama bu haksızlık..neyse bu son konturumdu..sormadım farzet dedim...o da bana''sen benim canımdan bir can,gönlümden bir parça,ruhuma bir sabah nefesisin''yazmış:32::32::32::32::32::32::32:
ayyyyy ben bi sevindirik oldum....daha cvp yazmadım...dayanamadı aradı ne düşündüğümü öğrenmek için...''ne demek istediğimi anladın değil mi?yeterince açık mı?diye sordu...bende''ewet anladım ben...açıkça söyledin dedim...ortada bir çıkma teklifi olmadı ama biz çıkıyoruz galiba:16::16::16::16:

evet cnm :))

hayırlı olsun diiyorumm :49:

teşekkür ederim canım...çooookkk mutluyum...hiç oluru yoktu bence...ama oldu sonunda...onu çoooooookkkk seviyoruummm!!!:16:

valla benim okulun başından beri hoşlandığım biri vardı..başlarda beni fark etmedi ama inadına gözlerinin içine baktım..gözlerimiz buluşunca bi iki saniye bakıp kaçırdım...alıştırdım onu gözlerime :D sonra bi kaç gün kantine inmedim..arkadaşlarıma beni sormuş..sizin bi arkadaşınız vardı hep görodum bu aralar göremiyorumda hasta mı yanlış anlamayın ölesine soruorum filan diye.. :D bak bak yalana bak.. :D sonra arkadaşlar aracılığyla numaralarımızı verdik..konuştuk anlaştık...şuan çıkıoruz ve sanırım aşığız... :D sonuç olarak bence bakışlar aşkı en güzel anlatma biçimi...

daha ne düşünelim canım :46::46: çıkıyorsunuz artık resmen tebrikler:16:
çok sevindim senin adına, çok hoş olmuş..:38:

ayy çok teşekkür ederim kızlaaarrr!!!ben başta bana sadece arkadaşca yaklaştığını düşünüyordum ama öyle olmadığını 14 şubatın son saatlerinde anladım...maşallah deyin bu arada:40:....inşallah hayırlısı olur...hep dua ettim rabbime hayatıma girecek kişi son olsun diye...rabbim bu ilişkiyi nasip etti...kimbilir belki de nikah masasına gider inşallah hayırlısıyla....darısı tüm yalnızların başınaaa....rabbim herkesin gönlüne göre versin:16:

canım hayırlı olsun inşallah bizimde karşımıza çıkar secvebileceğimiz birileri .

teşekkür ederim hayatım...sen de dahil buradaki bütün yalnızlar!yüce rabbim hepinizin gönlüne göre versin...olanların da aralarından muhabbeti eksik etmesin inşallah....:16:

bi erkeğin bana aşık olup olmadığını anlayamam heralde çünkü bende çok byük güven sorunu var..bi erkeğin beni sevdiğinden asla emin olamam:25:

ama ben çok güzel belli ederim, güzel aşk msjları çekerim, ne bileyim buluştuğumuz zaman öper sarılırım kolay kolay çekinmem heralde sevdiğimi belli etmekten:33:

bi erkeğin bana aşık olup olmadığını anlayamam heralde çünkü bende çok byük güven sorunu var..bi erkeğin beni sevdiğinden asla emin olamam:25:

ama ben çok güzel belli ederim, güzel aşk msjları çekerim, ne bileyim buluştuğumuz zaman öper sarılırım kolay kolay çekinmem heralde sevdiğimi belli etmekten:33:

canım senin söylediğin şeyler ilişki başlamadan olmaz ki, nasıl sarılacaksın çıkmadığın arkadaş da olmadığın birine ?
buluşmaya falan başlamadan ilk tanıştığınız sıralarda nasıl belli edersin mesela asıl soru oydu :)

Back
X