- Konu Sahibi tourmaline
-
yteşekkür ederim bunları duymak iyi geldi..
teşekkür ederim bunları duymak beni üzdü((((
kzılar açık açık mesaj atıp sorsam olmaz mı sizce ?
ben sende birşey gördüm de seni ekledim , ama bu durum beni rahatsız ediyor ,
sende birşeyler varsa söyle yoksa ben bu konuyu kapatıcam falan mı desem ki ?
neyse siz bana konuyu toparlayın ne yazsam ? içim çok rahatsız ya
yapalım canm söyle hemn bende çok büyük bi kitap vardı ama kaybettimordan var bi astrolji bilgim okumuştum merak edip
ya inşallah o atsın ya, ne bu böle, oh iyi ben ekliyim ben mesaj atim, ben evlenme teklifi ediyim..
ilerde çıkarsak eğer ona da söyliycem bugünleri, çok kötüsün sen diycem, içimde kalmasın değil miona göre de ben kötüyümdür, çünkü o bana bakarken hiç ona bakmıyorum..utanıyorum napiimmm..
ahahah falla yine kendime pay çıkarmaya başladım ufacık birşeyden ama kafası karışmıştır mutlaka mesaj bekliyor olabilir haklısınız...ekledi mesaj da atıcak diyordur
rica ederim gamzenkcim ne demköncelikle şunu biliyorum çevremdeki akreplerdende akrep erkeği çok tehlikelidr sekse ve kadınlara çok düşkün diye bilinir.ama aşkta çok tutkulu,ve çok kıskaçtır sahiplenme duygusu fazlasıyla tavan yapmış bu burcun erkeği hiç de kolay değildr diye biliyorum hani çok fazla hırslıdr gercekten birçok kadının hayranlık duyduğu,çok etkilendiği bi burçmuş..kafası oldukça düşünceli derin şeylere takılır..ama aşkta kendine karşı koyabilen birisi ilişkide uyum iyi ama akrep erkeği sana dürüst olduğu sürece.. ondan çok fazla fikir edinebilrisin hayatınla ilgili seni çok iyi yönlendrir şimdilik bildiklerim bu kadar tatlım
Süpersiiiin :)))
Benim burcum Balik (Yükselenim akrep, ay burcum yay) :))bu 3 burcunda özelliklerini tasiyorum diyebilirimm :) veee oda Yayy burcuu :)
Ne dusunuyosun ? ins gzl analiz oluur
Kızlar hayat tecrübelerime dayanarak size erkekler hakkında biraz bilgi vermek istiyorum .
Benim düşünceme göre 2 tip erkek vardır ;
1.Tip erkek : Hayatı boyunca yüzlerce kız ile çıktığı için bir kızdan hoşlandığını çok aşırı belli eder . Gözleri fırıldak gibi oynar. Bir kıza karşı sırnaşmaktan çekinmez. Burnu yanmaz . Bir kızdan çok rahat ayrılıp hemen birkaç gün sonra başkasıyla çıkar.Bunlarla bir ilişki en fazla birkaç ay sürer
Böyle adamlara güvenilmez . Bu adamlarla hiç evlenilmez. Çünkü bunların gözü dışardadır.
2.Tip erkek : Arkadaşlar bu tip erkekler varya çok utangaçtır . Bunların hoşlandığı kişiye açılmasını sağlamak çok ama çok zordur . Çünkü bunlar sürekli size bakar ama hoşlandığı kişi ile göz göze gelemez . Bu tip erkeklere kaçan kovalanır taktiğini sakın uygulamayın.
Bu tip erkekler hayatları boyunca çok az ilişki yaşamışlardır . İlişkiler çok uzun sürer çünkü zor kazandığı için zor kaybeder.
Bu tip erkekler ile birlikte olmaktan sakın çekinmeyin çünkü bunlar varya, sevdiceğine çok bağlı olur.
( imla hatalarım varsa kusura bakmayın lütfen)
Benim sevdiceğimde 2. Tipkaydirigubbakcemile
gercekten atmak istediğine emin sen at gitsinve sonraki değişimler tabi çok önemli ama kendine özgüvenin olduğu kesin bence sen bu işi fazla bekletmiyceksin gibi umarım hayırlı haberlerle bize dönüş yaparsın
ya dur kapatma konuyu bana akıl vericeksiniz siz, bana kalsa açık açık sorma taraftarıyım ama cesaret edemem ki, hatta bu yaptığı şeyleri ben oraya giderken yapmış olsaydı yüzüne karşı sorardım bir şekilde şakayla karışık, hayırdır hep karşılaşıyoruz gören de bana aşıksın sanıcak falan derdim..ama böyle konuyu açması çok zor şimdi..
doğru öyle pat diye soramam, önce merhaba nasılsın , ardından da kursla ilgili birşey uydurup sormam gerek, öffff
ya dur kapatma konuyu bana akıl vericeksiniz siz, bana kalsa açık açık sorma taraftarıyım ama cesaret edemem ki, hatta bu yaptığı şeyleri ben oraya giderken yapmış olsaydı yüzüne karşı sorardım bir şekilde şakayla karışık, hayırdır hep karşılaşıyoruz gören de bana aşıksın sanıcak falan derdim..ama böyle konuyu açması çok zor şimdi..
doğru öyle pat diye soramam, önce merhaba nasılsın , ardından da kursla ilgili birşey uydurup sormam gerek, öffff
doğru aslında açık açık mesaj atmak olmaz((
hem cesaret de edemem, ya sen yanlış anlamışsın diye beni terslerse..öyle birine denk gelmiştim çünkü..bana kur yapıyordu ben de aramızda ne var diye sormuştum ve hiçbirşey yok demiştişok olmuştum....o kötü tecrübeden sonra baya cesaretimi kaybettim aslında...
ya 'merhaba nasılsın' diye ben yazdıktan sonra sadece iyiyim yazarsa
mantıklı birşeyler bulun bana kızlar, hemen mesaj atmıycam birkaç gün sonra atarım belki..önce bir şey daha yapsın..bir de devamlı yola inip telle konuşuyor ya , lafı oraya getirmeliyim bir şekilde ? tesadüf mü değil mi kiminle konuşuo gibisine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?