• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

canm yay erkekleri oldukça ilgilidir partnerlerine karşı,hayat doludur onla vakit gecirmek eğlencelidr.meraklıdır ama azıcıkta capkındır:69::69:bi erkek arkadsımız vardı mesela aşırı lükse düşkündü eğlencesiz yapamz bu burcun erkekleri:51:elde edemediği kadınlara karşı dahada bi arzu istek duyar ulaşılmaz olun ona karşı demişler:60: sen balıksın zaten gayet duygusal akrep hımmm çok fena sokar soktumu lafıda oturturr:52: sen çok iyi bi eş olucağın için pozitifsin mutlu olmak ve mutlu etme senin doğanda var bu yüzden olumluymuş şekerim mutluluklar:71::71:

Cok tesekkkurrrlerrr cazucumm :)))
:71:

offff kızlar çoooooook içim sıkıldıııııııııı yine yaaaa........

artık özellikle benden kaçıyor, ne sabah ne akşam çıkmıyor artık ya.....

şimdi gel de sabret mesaj atmamak için içim içimi yiyor şu an..

belki camın arkasından bakıosa bilemiycem tabii de..

öfff ortadan kaybolma taktiğini mi uyguluyor yoksa vaz mı geçiyor artık anlayamaıyorummmmm......sizce şimdi nasıl davranmak gerek ? mesajın vakti geldi mi sizce ?

offff kızlar çoooooook içim sıkıldıııııııııı yine yaaaa........

artık özellikle benden kaçıyor, ne sabah ne akşam çıkmıyor artık ya.....

şimdi gel de sabret mesaj atmamak için içim içimi yiyor şu an..

belki camın arkasından bakıosa bilemiycem tabii de..

öfff ortadan kaybolma taktiğini mi uyguluyor yoksa vaz mı geçiyor artık anlayamaıyorummmmm......sizce şimdi nasıl davranmak gerek ? mesajın vakti geldi mi sizce ?

canm bilemedimki şimdi bende napmaya çalışıyo:19:aklım karıştı inan :69:fikir vermek istiyorum ama ters tepki eder bide:69: bence havalanmış biraz gibi geldi bana o gizem yaratıyosa sende yarat kısasa kısas yani:37:ama ben tutamıcam kendimi diyosan saydır gtsin:60::60: ölümmü var allah aşkına sonunda bunca stres yaptığına değmez:9::9:

bende sasirdim tourmaline cim su anda....
bence eger korkuyosan sana ters bi tepki vereceginden mesaj yolladiginda...
hiç bisey yollama !!
Havalanmis olabilir, yada bilemeyiz biz kadinlar hep kendi uzerimize aliyoruz herseyi, belki isleri yogunlasti, belki bi durum var uzuldugu.. belki maddi sikintisi çikti bi suru sey olabilir...
O yuzden sabiir sabiiir sabiiirrr....

Ben ne zaman bisey'i yapmaya veya demeye kararsiz kaldiysam ve o seyi demeden veya yapmayip sabredip sustuysam iste o zaman kazandim !!

Bu sana verebilecegim en buyuk tavsiye ve ögüt!

ben senin yerinde olsam beklerdim, kaçan kovalanıyor çünkü. kendinden ders çıkar mesela için içini yiyor mesaj atmıyor sana diye:61:ama sabret biraz derim ben, seni gerçekten seviyorsa zaten adım atar, yok eğer kafasında bitirmeye çalışıyorsa sen ne yapsan da ne desen de fayda etmez bunu da kendimden biliyorum:34:

bunu bilerek yapıyor yaa..zaten normalde tripli birine benziyor..
iyi niyetli bir mesaj atim diyordum,bu durum beni huzursuz ediyor diyim diyordum; ama vazgeçtim mesaj atmıycam, benim ona yüz vermediğimden dolayı benden vazgeçiyorsa da üzülürüm :(
evet normalde ben ona bakamıyorum ama faceten ekledim aslında o onun için olumlu bir adım sayılmalı değil mi ?

bunu bilerek yapıyor yaa..zaten normalde tripli birine benziyor..
iyi niyetli bir mesaj atim diyordum,bu durum beni huzursuz ediyor diyim diyordum; ama vazgeçtim mesaj atmıycam, benim ona yüz vermediğimden dolayı benden vazgeçiyorsa da üzülürüm :(
evet normalde ben ona bakamıyorum ama faceten ekledim aslında o onun için olumlu bir adım sayılmalı değil mi ?

bncede msj atma. tmm face ten eklemek öyle çok çok önemli bişe deil ama. sonuçta sen onla ilgilendiini, beendiini göstermiş oldun. istemeseydin eklemezdin yani. bunu anlamıştır. eğer seviyosa harekete geçme sırası onda cnm. sen sabırlı ol bekle bakalım biraz daha:34:

bncede msj atma. tmm face ten eklemek öyle çok çok önemli bişe deil ama. sonuçta sen onla ilgilendiini, beendiini göstermiş oldun. istemeseydin eklemezdin yani. bunu anlamıştır. eğer seviyosa harekete geçme sırası onda cnm. sen sabırlı ol bekle bakalım biraz daha:34:

tamam kızlar ben dediğiniz gibi yapıcam, mesaj yok, ama ortadan kaybolamıyorum mecbur her sabah ve her akşam önünden geçmek zorundayım..

sizce merak etsin mesaj atsın diye mi düşünüyordur , biz de öyle yapalım demiştik ya ?
bu arada bu ayın 24ünde tatile çıkıcam sanırım o zaman 1 hafta olmam burda, ancak o zaman gözden kaybolabilirim ama, zaten sanırım bu iş olmadan biticek, bizimki de gitti kurs bittikten sonra hareketlendi, yoksa kurs zamanı ben ondan zaten vazcaydıydım ya :((( ona sinirlenip son 2 dersine de gitmemiştim ya heralde o çok içine oturmuş :(
kimbilir o ne zaman tatile gidicek, zten aramızda çok kuvvetli duygular yok sadece bir elektirik yakın hissetme hoşlanma vardı..

Son düzenleme:
bnde de bi gelişme yok:43: bi kaç gündür göremiorum çünkü. final sınavlarımız var. sanırım onun bi kaç dersi kritik ders çalışıo:59: çok düşünüorum yanlış mı anladım die ama. hoşlanmasa nie dansa kaldırsın ki.:44: arkadaş olarak kaldırdı dicem ama o zamanlar tanımıodum bile. hem arkadaşları kaş göz yaptı beni göstererek. gayet hoşuna gitti hatta gülümseyerek bana baktı. bu olay olalı baya oluo gerçi. vazgeçti sanırım:59: tourmalincim seninle aynı durumdayız. seni çok iyi anlıyorum cnm. artık fazla takmamaya çalışıorum. oluruna bıraktım. çünkü sonra üzülceğimi hissediorum. sana da aynı şeyleri tavsye ediorum cnm. fazla kapılma:34: inş sende bi gelişme olur cnm benimki gibi olmaz..

bnde de bi gelişme yok:43: bi kaç gündür göremiorum çünkü. final sınavlarımız var. sanırım onun bi kaç dersi kritik ders çalışıo:59: çok düşünüorum yanlış mı anladım die ama. hoşlanmasa nie dansa kaldırsın ki.:44: arkadaş olarak kaldırdı dicem ama o zamanlar tanımıodum bile. hem arkadaşları kaş göz yaptı beni göstererek. gayet hoşuna gitti hatta gülümseyerek bana baktı. bu olay olalı baya oluo gerçi. vazgeçti sanırım:59: tourmalincim seninle aynı durumdayız. seni çok iyi anlıyorum cnm. artık fazla takmamaya çalışıorum. oluruna bıraktım. çünkü sonra üzülceğimi hissediorum. sana da aynı şeyleri tavsye ediorum cnm. fazla kapılma:34: inş sende bi gelişme olur cnm benimki gibi olmaz..

inşallah ikimiz için de hayırlısı olsun canım, yalnız benim yaşım var azcık, 28'im, o yüzden bende bir panik durumu söz konusu ama siz daha küçük yaşlardasınız ohoo daha kimler kimlerle tanışırsınız..

manalı bir söz yazayım mı faceten iletime :D:63::63::63::63:

mesela şunu yazayım mı :

''Aradığını bilmeyen,,Bulduğunu anlayamaz''

ya da siz söyleyin ben yazayım :D

Son düzenleme:
eşeğe ne kadar altın semer vursanda eşek yine eşektir de:60::60::60::60::60::60::60::60:

tabi şaka bi yana,mesela merak uyandıran bi msj yazabilirsn,yaz geldi spora başlamak gerek ama hangisine?bana bi fikir verin arkadaşlar gibi bişey mesela?onun online olduğu zmna denk gelirse bence cvp yazar:74:

özelden msj atm cnm

Son düzenleme:
inşallah ikimiz için de hayırlısı olsun canım, yalnız benim yaşım var azcık, 28'im, o yüzden bende bir panik durumu söz konusu ama siz daha küçük yaşlardasınız ohoo daha kimler kimlerle tanışırsınız..

tatlım okadar emin olmaaa bizim yaşta aldı başını gidiyor:1::1::1:

kızlar şu söz nasıl sizce olaya cuk diye oturuyor mu ?

"Fuzuliye sormuşlar: Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi? Sevmek demiş.. Çünkü, sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın!"

tabii öle bir ileti olsun ki beni listesinden silmesin :D nefret de ettirmeyim kendimden ..

kızlar şu söz nasıl sizce olaya cuk diye oturuyor mu ?

"Fuzuliye sormuşlar: Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi? Sevmek demiş.. Çünkü, sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın!"

tabii öle bir ileti olsun ki beni listesinden silmesin :D nefret de ettirmeyim kendimden ..

hemen msjlarımı gözden geçirdim ve şunu buldum: şimdi saklambaç oynayalım seninle,yüreğime saklanırsan eğer seni bulmak zor olmaz.ama kendi kabuğunun ardına saklanırsan seni kimse bulamaz??? :62:

kimbilir kaç kişi senin zarif hallerini sevdi, kaç kişi güzelliğini sevdi..belki gerçek aşkla belki değil ama bir tek kişi seni sevdi..bir tek kişi değişen yüzündeki hüznünü sevdi.. bu nslll:71:

bazen ona bişeyler yazarsın,yazar silersin yazar silersin..o hiçbirini okumamış olur ama sen hepsini söylemiş olursun... murathan mungandan buda :24:

akla gelen başa gelir diyorlar ya,yalan! öyle olsa milyonlarca sen düşerdi başıma... cemal süreya :32:

şimdilk benden bu kadar tatlım,en güzel bunları bulabildim ve duruma uygun tabikide :46:

Back
X