• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kzılar açık açık mesaj atıp sorsam olmaz mı sizce ?

ben sende birşey gördüm de seni ekledim , ama bu durum beni rahatsız ediyor ,

sende birşeyler varsa söyle yoksa ben bu konuyu kapatıcam falan mı desem ki ?

neyse siz bana konuyu toparlayın ne yazsam ? içim çok rahatsız ya :(

teşekkür ederim bunları duymak iyi geldi..

teşekkür ederim bunları duymak beni üzdü :(((((
y

seni üzmek istemem:59: ama yinede temkinnli ol cnm. fazla bağlanma. üzülen taraf olma eğer bişey olmaz sa. inş bişeyler olur cnm en kısa zamanda:34:

cnm böyle bi msj atabilirsin. çünkü reddetse bile nasılsa sürekli görmek zorunda olduğun biri deil. ama ne biliim hep erkekten bekleriz ya böyle şeyleri. bn olsam böle bi msj atamazdım sanırım:26:

yapalım canm söyle hemn bende çok büyük bi kitap vardı ama kaybettim:5:ordan var bi astrolji bilgim okumuştum merak edip:60:

Süpersiiiin :)))
Benim burcum Balik (Yükselenim akrep, ay burcum yay) :)) :9: bu 3 burcunda özelliklerini tasiyorum diyebilirimm :) veee oda Yayy burcuu :) :69: :69: :69:
Ne dusunuyosun ? ins gzl analiz oluur :66:

Bence çok mantikli Tourmaline'cim...
Acik acik mesaj at ve dök içindekileri !! Cesaretli ol kendine guven alttan alma.. yani ne sana bi bakip bi bakmayip oynuyomus gibi yapiyo seninle... hep onu beklemiceksin yani degil mi ?
De ben bu durumdan rahatsiz oluyorum.. Sonra cevap yazarsa yazar yazmazsa bilmiyorum ( hiç tinlamiyor demek olur) .. ama cevap yazar bence ;) :34: yani insallah..
Anlatsin derdini ki , ya birlikte olun, yada sen yoluna o yoluna.......

ya inşallah o atsın ya, ne bu böle, oh iyi ben ekliyim ben mesaj atim, ben evlenme teklifi ediyim..
ilerde çıkarsak eğer ona da söyliycem bugünleri, çok kötüsün sen diycem, içimde kalmasın değil mi :D :D ona göre de ben kötüyümdür, çünkü o bana bakarken hiç ona bakmıyorum..utanıyorum napiimmm..
ahahah falla yine kendime pay çıkarmaya başladım ufacık birşeyden ama kafası karışmıştır mutlaka mesaj bekliyor olabilir haklısınız...ekledi mesaj da atıcak diyordur :D:D

tatlım baştada demiştim sen msj atıp onu cesaretlendirmelisin diye yinede bu fikri savunuyorum.. balık burcuymş cidden adamlar güzel bakar ama konuşmazlar bende böyle birine denk gelmştm ondada ben açılmştm ama tabi damdan düşer gibi hoşlanıyorum demedm. :1: biraz ortamı yumuşatmak aradaki buzları erittikten sonra bu tarz bi msj atabilirsin. başlangıç olarak işte slm nslsın sabahları kapıda bi görünüp bi kayboluyosn konuşmaya fırsat olmuyo gibi bişey yazabilirsn eminim buna cvp vericektir:16: hocan olduğunu söylemştn ne hocası onu hatırlamıyorm söylediysende kusura bakma, onun ilgi alanıyla ilgili sorular sorabilirsn.yani demek istediğim pandoranın kutusunu sen açıcaksın:92::74::13:

rica ederim gamzenkcim ne demk:12:öncelikle şunu biliyorum çevremdeki akreplerdende akrep erkeği çok tehlikelidr:61:sekse ve kadınlara çok düşkün diye bilinir.ama aşkta çok tutkulu,ve çok kıskaçtır sahiplenme duygusu fazlasıyla tavan yapmış:37: bu burcun erkeği hiç de kolay değildr diye biliyorum hani çok fazla hırslıdr gercekten birçok kadının hayranlık duyduğu,çok etkilendiği bi burçmuş..kafası oldukça düşünceli derin şeylere takılır..ama aşkta kendine karşı koyabilen birisi:34:ilişkide uyum iyi ama akrep erkeği sana dürüst olduğu sürece.. ondan çok fazla fikir edinebilrisin hayatınla ilgili seni çok iyi yönlendrir şimdilik bildiklerim bu kadar tatlım:71::71:

akreple ilgili söylediklerine katılıyorum ama sana bağlıysa ne dışarı bakıyo nede sana yalan söyleyebiliyo:62: ama şunu diyebilirimki girdikleri ortamda ciddi dikkat çekiyolar,hele siz yanındaysanız aksine kıskançlıktan ve zevkten(!) siz kendinizi paralıyosnz :52:

Süpersiiiin :)))
Benim burcum Balik (Yükselenim akrep, ay burcum yay) :)) :9: bu 3 burcunda özelliklerini tasiyorum diyebilirimm :) veee oda Yayy burcuu :) :69: :69: :69:
Ne dusunuyosun ? ins gzl analiz oluur :66:

canm yay erkekleri oldukça ilgilidir partnerlerine karşı,hayat doludur onla vakit gecirmek eğlencelidr.meraklıdır ama azıcıkta capkındır:69::69:bi erkek arkadsımız vardı mesela aşırı lükse düşkündü eğlencesiz yapamz bu burcun erkekleri:51:elde edemediği kadınlara karşı dahada bi arzu istek duyar ulaşılmaz olun ona karşı demişler:60: sen balıksın zaten gayet duygusal akrep hımmm çok fena sokar soktumu lafıda oturturr:52: sen çok iyi bi eş olucağın için pozitifsin mutlu olmak ve mutlu etme senin doğanda var bu yüzden olumluymuş şekerim mutluluklar:71::71:

doğru aslında açık açık mesaj atmak olmaz :(((
hem cesaret de edemem, ya sen yanlış anlamışsın diye beni terslerse..öyle birine denk gelmiştim çünkü..bana kur yapıyordu ben de aramızda ne var diye sormuştum ve hiçbirşey yok demişti :( şok olmuştum....o kötü tecrübeden sonra baya cesaretimi kaybettim aslında...

ya 'merhaba nasılsın' diye ben yazdıktan sonra sadece iyiyim yazarsa :60::60:
mantıklı birşeyler bulun bana kızlar, hemen mesaj atmıycam birkaç gün sonra atarım belki..önce bir şey daha yapsın..bir de devamlı yola inip telle konuşuyor ya , lafı oraya getirmeliyim bir şekilde ? tesadüf mü değil mi kiminle konuşuo gibisine ?

gercekten atmak istediğine emin sen at gitsin:34: ve sonraki değişimler tabi çok önemli ama kendine özgüvenin olduğu kesin bence sen bu işi fazla bekletmiyceksin gibi umarım hayırlı haberlerle bize dönüş yaparsın:69::66:

Kızlar hayat tecrübelerime dayanarak size erkekler hakkında biraz bilgi vermek istiyorum .

Benim düşünceme göre 2 tip erkek vardır ;

1.Tip erkek : Hayatı boyunca yüzlerce kız ile çıktığı için bir kızdan hoşlandığını çok aşırı belli eder . Gözleri fırıldak gibi oynar. Bir kıza karşı sırnaşmaktan çekinmez. Burnu yanmaz . Bir kızdan çok rahat ayrılıp hemen birkaç gün sonra başkasıyla çıkar.Bunlarla bir ilişki en fazla birkaç ay sürer
Böyle adamlara güvenilmez . Bu adamlarla hiç evlenilmez. Çünkü bunların gözü dışardadır.

2.Tip erkek : Arkadaşlar bu tip erkekler varya çok utangaçtır . Bunların hoşlandığı kişiye açılmasını sağlamak çok ama çok zordur . Çünkü bunlar sürekli size bakar ama hoşlandığı kişi ile göz göze gelemez . Bu tip erkeklere kaçan kovalanır taktiğini sakın uygulamayın.
Bu tip erkekler hayatları boyunca çok az ilişki yaşamışlardır . İlişkiler çok uzun sürer çünkü zor kazandığı için zor kaybeder.
Bu tip erkekler ile birlikte olmaktan sakın çekinmeyin çünkü bunlar varya, sevdiceğine çok bağlı olur.
( imla hatalarım varsa kusura bakmayın lütfen)

Benim sevdiceğimde 2. Tip :66:kaydirigubbakcemile:66:

Son düzenleme:
Kızlar hayat tecrübelerime dayanarak size erkekler hakkında biraz bilgi vermek istiyorum .

Benim düşünceme göre 2 tip erkek vardır ;

1.Tip erkek : Hayatı boyunca yüzlerce kız ile çıktığı için bir kızdan hoşlandığını çok aşırı belli eder . Gözleri fırıldak gibi oynar. Bir kıza karşı sırnaşmaktan çekinmez. Burnu yanmaz . Bir kızdan çok rahat ayrılıp hemen birkaç gün sonra başkasıyla çıkar.Bunlarla bir ilişki en fazla birkaç ay sürer
Böyle adamlara güvenilmez . Bu adamlarla hiç evlenilmez. Çünkü bunların gözü dışardadır.

2.Tip erkek : Arkadaşlar bu tip erkekler varya çok utangaçtır . Bunların hoşlandığı kişiye açılmasını sağlamak çok ama çok zordur . Çünkü bunlar sürekli size bakar ama hoşlandığı kişi ile göz göze gelemez . Bu tip erkeklere kaçan kovalanır taktiğini sakın uygulamayın.
Bu tip erkekler hayatları boyunca çok az ilişki yaşamışlardır . İlişkiler çok uzun sürer çünkü zor kazandığı için zor kaybeder.
Bu tip erkekler ile birlikte olmaktan sakın çekinmeyin çünkü bunlar varya, sevdiceğine çok bağlı olur.
( imla hatalarım varsa kusura bakmayın lütfen)

Benim sevdiceğimde 2. Tip :66:kaydirigubbakcemile:66:

canım peki onu nasıl konuşturdun allah aşkına bana anlatsana çok lazım :71::71::71::71:
bak sen birebir tecrübe etmişsin bana da yardım et nolur:71::71::71::71:

gerçi ben çok kızla çıkıp çıkmadığını bilmiyorum, normalde çalıştığı ortamda kızlarla rahat diyolog kuruyordu ama benimle pek kuramıyordu..bir de çok yakışıklı bir tip yani ona hep kızlar asılmıştır diye düşünüyorum :( akıllı biri ama fırlama biri değil..

iki zor insan birbirimizi bulduk ya :(

Son düzenleme:
gercekten atmak istediğine emin sen at gitsin:34: ve sonraki değişimler tabi çok önemli ama kendine özgüvenin olduğu kesin bence sen bu işi fazla bekletmiyceksin gibi umarım hayırlı haberlerle bize dönüş yaparsın:69::66:

ya dur kapatma konuyu bana akıl vericeksiniz siz, bana kalsa açık açık sorma taraftarıyım ama cesaret edemem ki, hatta bu yaptığı şeyleri ben oraya giderken yapmış olsaydı yüzüne karşı sorardım bir şekilde şakayla karışık, hayırdır hep karşılaşıyoruz gören de bana aşıksın sanıcak falan derdim..ama böyle konuyu açması çok zor şimdi..

doğru öyle pat diye soramam, önce merhaba nasılsın , ardından da kursla ilgili birşey uydurup sormam gerek, öffff:59::59:

ya dur kapatma konuyu bana akıl vericeksiniz siz, bana kalsa açık açık sorma taraftarıyım ama cesaret edemem ki, hatta bu yaptığı şeyleri ben oraya giderken yapmış olsaydı yüzüne karşı sorardım bir şekilde şakayla karışık, hayırdır hep karşılaşıyoruz gören de bana aşıksın sanıcak falan derdim..ama böyle konuyu açması çok zor şimdi..

doğru öyle pat diye soramam, önce merhaba nasılsın , ardından da kursla ilgili birşey uydurup sormam gerek, öffff:59::59:

evt cnm en son yazdığın en mantıklısı. kursla ilgili bişey sor bncede. bakalım cvbı nasıl olcak. ordan bile anlayabilirsin isteyip istemediğini:34:

kolay küsen, kolay vazgeçen, birazcık kaprisli biri , beni kıskandırma politikası izliyordu ilk başlarda..telime mesaj gelse o da hemen telini eline alıyordu vs..çok gururlu biri galiba..bir de başka kızlarla yanımda konuşup gülüyordu..çok kıskanmıştım..

Son düzenleme:

evet kurs olabilir bak hemn çok alakasız bişeylerden girdinmi konuya havalanmasınada müsade vermemiş olursun azcık meraklansın şimdi beklediği şey farklı olduğu için ne alaka diye düşünsün böylece diolog kurmuş başlamış olur hadi inşalahhhh:66: haber et ama :52:

kızlar hemen atmıycam, mesajı hazırlayım da, tekrar bana bir action yaptığında atıcam, şu an elektriğimiz kesildi ikimizin de :( yardım edin amaa ne yazayım ki :26:

doğru aslında açık açık mesaj atmak olmaz :(((
hem cesaret de edemem, ya sen yanlış anlamışsın diye beni terslerse..öyle birine denk gelmiştim çünkü..bana kur yapıyordu ben de aramızda ne var diye sormuştum ve hiçbirşey yok demişti :( şok olmuştum....o kötü tecrübeden sonra baya cesaretimi kaybettim aslında...

ya 'merhaba nasılsın' diye ben yazdıktan sonra sadece iyiyim yazarsa :60::60:
mantıklı birşeyler bulun bana kızlar, hemen mesaj atmıycam birkaç gün sonra atarım belki..önce bir şey daha yapsın..bir de devamlı yola inip telle konuşuyor ya , lafı oraya getirmeliyim bir şekilde ? tesadüf mü değil mi kiminle konuşuo gibisine ?

cnm ne hocası bu adam ona göre bişeyler uydurabilirm:28::34:

Back
X