- Konu Sahibi tourmaline
-
canm yay erkekleri oldukça ilgilidir partnerlerine karşı,hayat doludur onla vakit gecirmek eğlencelidr.meraklıdır ama azıcıkta capkındırbi erkek arkadsımız vardı mesela aşırı lükse düşkündü eğlencesiz yapamz bu burcun erkekleri elde edemediği kadınlara karşı dahada bi arzu istek duyar ulaşılmaz olun ona karşı demişler sen balıksın zaten gayet duygusal akrep hımmm çok fena sokar soktumu lafıda oturturr sen çok iyi bi eş olucağın için pozitifsin mutlu olmak ve mutlu etme senin doğanda var bu yüzden olumluymuş şekerim mutluluklar
offff kızlar çoooooook içim sıkıldıııııııııı yine yaaaa........
artık özellikle benden kaçıyor, ne sabah ne akşam çıkmıyor artık ya.....
şimdi gel de sabret mesaj atmamak için içim içimi yiyor şu an..
belki camın arkasından bakıosa bilemiycem tabii de..
öfff ortadan kaybolma taktiğini mi uyguluyor yoksa vaz mı geçiyor artık anlayamaıyorummmmm......sizce şimdi nasıl davranmak gerek ? mesajın vakti geldi mi sizce ?
bunu bilerek yapıyor yaa..zaten normalde tripli birine benziyor..
iyi niyetli bir mesaj atim diyordum,bu durum beni huzursuz ediyor diyim diyordum; ama vazgeçtim mesaj atmıycam, benim ona yüz vermediğimden dolayı benden vazgeçiyorsa da üzülürüm
evet normalde ben ona bakamıyorum ama faceten ekledim aslında o onun için olumlu bir adım sayılmalı değil mi ?
bncede msj atma. tmm face ten eklemek öyle çok çok önemli bişe deil ama. sonuçta sen onla ilgilendiini, beendiini göstermiş oldun. istemeseydin eklemezdin yani. bunu anlamıştır. eğer seviyosa harekete geçme sırası onda cnm. sen sabırlı ol bekle bakalım biraz daha
bnde de bi gelişme yokbi kaç gündür göremiorum çünkü. final sınavlarımız var. sanırım onun bi kaç dersi kritik ders çalışıo çok düşünüorum yanlış mı anladım die ama. hoşlanmasa nie dansa kaldırsın ki.:44: arkadaş olarak kaldırdı dicem ama o zamanlar tanımıodum bile. hem arkadaşları kaş göz yaptı beni göstererek. gayet hoşuna gitti hatta gülümseyerek bana baktı. bu olay olalı baya oluo gerçi. vazgeçti sanırım tourmalincim seninle aynı durumdayız. seni çok iyi anlıyorum cnm. artık fazla takmamaya çalışıorum. oluruna bıraktım. çünkü sonra üzülceğimi hissediorum. sana da aynı şeyleri tavsye ediorum cnm. fazla kapılma inş sende bi gelişme olur cnm benimki gibi olmaz..
inşallah ikimiz için de hayırlısı olsun canım, yalnız benim yaşım var azcık, 28'im, o yüzden bende bir panik durumu söz konusu ama siz daha küçük yaşlardasınız ohoo daha kimler kimlerle tanışırsınız..
tatlım okadar emin olmaaa bizim yaşta aldı başını gidiyor
baktım şimdi önceki sayfalara yazmışım cazu ile konuşmuşuz oda 26 yani bizim durum vahim
kızlar şu söz nasıl sizce olaya cuk diye oturuyor mu ?
"Fuzuliye sormuşlar: Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi? Sevmek demiş.. Çünkü, sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın!"
tabii öle bir ileti olsun ki beni listesinden silmesinnefret de ettirmeyim kendimden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?