• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

sende mi aynı dertten muzdaripsin cnm?

Uzun bir süre gerçekten çok hoşlandığım biri mezun olduktan bir sene sonra arkaşı vasıtasıyla söyledi benden hoşlandığını. Tabi iş işten geçmişti. Çok başıma geldi bu durum benim.
Erkeklerin biraz daha atak olması lazım bence. zorlayıcı değil de tabi biraz risk almaları lazım.

tourmalincim bişe sorcam face ten sildikten sonra hiç rastladın mı senin dengesize?

evet rastladım canım, o aralar tatile çıktı heralde bir ara hiç görmedim..sildikten sonra 2-3 kere falan gördüm, suratı beş karıştı, beni görünce otların arasına girdi, sırtını falan döndü..göz göze gelmek istemedi yani..özellikle bakıyorken artık özellikle bakmıyor..

niye sordun canım ?

selam kızlaar ben geldiim :) bi ara buraya yazmıştım bende platonik takılanlardanım :) sürekli bizde bakışırdık ben bakışlarımla belli etmeye çalışırdım ama yok benimki bildiğin odun çıktı :)

bende kendimi yakniz hissediy<orum...

sezen aksunun...unuttun mu beni sarkisini repead yapip duruyorum:5:

bu arada...ben mayistan bu yana hicbirseyyazmiyorum özelden.ondanda atak yok...Birde simdi hernedense ben online olunca off oluyor...ben off olunca online...ben gelince tekrar gidiyor... unuttu beni yada oynadi sirf...Ben resim ekledigimde online oluyor...kaliyor öylede...ama hicbirsey yazmiyor bana...Ben resim ekleyince oda resim ekliyor...ne yapmaya calisiyor anlamadim...ama sanirim hayirsizin teki...nasil unuttcam ya......

evet rastladım canım, o aralar tatile çıktı heralde bir ara hiç görmedim..sildikten sonra 2-3 kere falan gördüm, suratı beş karıştı, beni görünce otların arasına girdi, sırtını falan döndü..göz göze gelmek istemedi yani..özellikle bakıyorken artık özellikle bakmıyor..

niye sordun canım ?

face ten sildikten sonra tepkisin merak etmiştim cnm.. deişen pek bişe olmamış:(

birşey olmadı, moralim bozuk,onu özledim, içim içime sığmıyor,ona söylemek istiyorum duygularımı ama hayatta yapmam böle birşey :(
hiç göremiyorum :(

unutmaya çalışmalısın bnce artık. görmemen daha iyi unutma sürecinde bnce..

erkekler genelde direk iletişime geçer..mesaj atar facete görse ordan yazar msnden yazar..
birde sizi korumaya çalışır, erkek muhabbeti yaparsınız kıskanır..
size iltifatlar eder ve ilgi gösterir halinize hatrınıza..

ben nasıl belli ederim bende iletişimde olmayı denerim..
eğer bi erkek konuşmayı kısa keserse ve sonra dönmezse umudumu keserim..
bakışımdan belli ederim.. genelde gülümserim..
birde sevgilim olmadığını laf arasında söylerim:)

bende kendimi yakniz hissediy<orum...

sezen aksunun...unuttun mu beni sarkisini repead yapip duruyorum:5:

bu arada...ben mayistan bu yana hicbirseyyazmiyorum özelden.ondanda atak yok...Birde simdi hernedense ben online olunca off oluyor...ben off olunca online...ben gelince tekrar gidiyor... unuttu beni yada oynadi sirf...Ben resim ekledigimde online oluyor...kaliyor öylede...ama hicbirsey yazmiyor bana...Ben resim ekleyince oda resim ekliyor...ne yapmaya calisiyor anlamadim...ama sanirim hayirsizin teki...nasil unuttcam ya......

bayadır yoktun cnm hoşgeldin.

demek sende de bi gelişme yok.:(

zannedersem benimkide face te benim beendiğim filmleri izlio. face te beenio sonra:)

unutma konusuna gelince kolay bi yöntemi varsa bana da söyler misin??

bayadır yoktun cnm hoşgeldin.

demek sende de bi gelişme yok.:(

zannedersem benimkide face te benim beendiğim filmleri izlio. face te beenio sonra:)

unutma konusuna gelince kolay bi yöntemi varsa bana da söyler misin??

hosbuldum, gelisme olmadigi icin yazma geregi duymamistim.
Kolay yöntemi olsa bende tamamen unuturdum, ama zamanla olan birsey bu. ama suanda farkina variyorumda...cok kirildim, ve bu kirginlik beni ondan sogutmaya basladi bile... Hicbirsey yazmayisi, bana beni önemsemedigini gösterdi, buda tokat gibi yapisti bende, simdi o kendi yoluna ben kendi yoluma...Begeniyormus seninki. Ama sanirim bendeki asil problem yaklasik bir senedir görüsmeyisimiz. sadece sanal ortamda olmaz böyle seyler. Aslinda zamaninda dogumgününe gitseydim, belkide bazi seyler daha farkli olabilirdi. Neyse gecti gitti...unutma vakti...kendimi daha fazla hirpalamaya degmez.Kendi kaybetti gül gibi beni:60:

hosbuldum, gelisme olmadigi icin yazma geregi duymamistim.
Kolay yöntemi olsa bende tamamen unuturdum, ama zamanla olan birsey bu. ama suanda farkina variyorumda...cok kirildim, ve bu kirginlik beni ondan sogutmaya basladi bile... Hicbirsey yazmayisi, bana beni önemsemedigini gösterdi, buda tokat gibi yapisti bende, simdi o kendi yoluna ben kendi yoluma...Begeniyormus seninki. Ama sanirim bendeki asil problem yaklasik bir senedir görüsmeyisimiz. sadece sanal ortamda olmaz böyle seyler. Aslinda zamaninda dogumgününe gitseydim, belkide bazi seyler daha farkli olabilirdi. Neyse gecti gitti...unutma vakti...kendimi daha fazla hirpalamaya degmez.Kendi kaybetti gül gibi beni:60:

senn işn kolay yine. ben her gün görcem unutmam zor olcak baya.

bide şimdi onun en yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşımdan hoşlanıo büyük ihtimal okul açılınca teklif etcek. durum böle olunca benimkiyle daha çok görüşcez. bu fırsatı değerlendirmem lazım. inş yapabilirim:18:

senn işn kolay yine. ben her gün görcem unutmam zor olcak baya.

bide şimdi onun en yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşımdan hoşlanıo büyük ihtimal okul açılınca teklif etcek. durum böle olunca benimkiyle daha çok görüşcez. bu fırsatı değerlendirmem lazım. inş yapabilirim:18:

daha iyi ya :) sik görüsme firsatin olcak... Degerlendir derim...Ben bazi seyleri degerlendirmedigime üzgünüm. Tren kacti bende...Sen yetisebilirsin ;):34:

daha iyi ya :) sik görüsme firsatin olcak... Degerlendir derim...Ben bazi seyleri degerlendirmedigime üzgünüm. Tren kacti bende...Sen yetisebilirsin ;):34:

evt bnde az da olsa hala bi umut var. bakalım inş olur:14:

sen de en kısa zamanda yeni aşklara yelken açarsın inş bi an önce unutup.

Back
X