- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.981
ÖNCELİKLE Ramazanımız hayırlı olsunn :))ALLAH bütün dualarımızı kabul etsin en çok bu ayda edilen dualar geri çevrilmezmiş kabul olurmuş :))yapmaz inşalahh canm korkma bu kadarbak mübarek günlerdeyiz dua oku yollla bişeycik olmaz güven bana
ÖNCELİKLE Ramazanımız hayırlı olsunn :))ALLAH bütün dualarımızı kabul etsin en çok bu ayda edilen dualar geri çevrilmezmiş kabul olurmuş :))
Haklısın cnm ama iletişimi kesmeyeyim o benden şuan hoşlanmıosa bile ileride hoşlanmasını yada dikkatini çekmesini sağlayabilirim buda bir şans çünkü hayatıma onu unutmak için kimleri sokmayı denedim başaramadım onu aklımdan atamadım gözardımdı o hep benim bana duanızı eksik etmeyin ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN HEPİMİZİN AÇLARI AÇIKTA BIRAKMASIN GÜNAHLARIMIZ AFFEDİLSİN SEVDİĞİMİZİ BİZE HAYIRLI KILSIN YARABBİM (AMİNNNN :)) Bu arada noldu koptuk burası bizim topiğimiz ramazan die ayrılmak zorundamıyız yahuu :) not: bende sizlere dualarımı eksik etmem inş kabul eder ALLAHIM :)
canm amiinnn inşalllah çok dua ediyorum bende allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı etsin söylediklerinde çok haklısın ve seni hırslı gördüm bu süperrlondradan dönmesiyle herşeyi inşallah netleştririsin canm haberlerini bekliyorum herşey yolunda gitsin giremiyorum pek sorma düzen bozuldu çok gec yatıyorum falan filan özelden de atabilirisin tatlım istersen öpüyorum bol şanslar
kızlar ben eskisi kadar sık giremiyorum artık çalışmaya başladım..çalışmak bana iyi geldi ama yine de bu durum beni çok mutsuz ediyor, her akşam orda mı diye bakıyorum ve artık asla dışarı çıkmıyor((((
bir çocuk vardı hep mi bakar bir insan her yerde ama ve herkes fark ediyordu en son onların mezuniyetind karşılaştık ve yine çok bakıyordu birde hani bakmazsınız hissedersinz yakın bi arkadaşı vardı o kızında annesiyle sohpet ediyordu arkadaşlarımda fark ettiler gözlerini senden alamadı dedlier ama ben hiç bakmadım ona dün o arkadaşı denilen kızla çıkmaya başlamış moralim bozuldu .. yok yanıma gelip birşey demeden gitmeler karşımda beklemeler ama demeden gitmeler dosyalarımı karıştırmalar bla bla bla sonuç olarak tırt
cesaret edemedi belkide. off bu erkekler çok tuhaf:44:
Hey millett nerdesiniz yahu size bombalarım var benmki nin londrada fotolarını çektği bi kız vardı demiştim ya bunlar sevgili fln die şüphe etmiştim
şu soru sorma sitesinde biri ona kız arkadaşın var mı yeni die bi anonim sormuş buda hayır dedi ayşş gerçi bu benden hoşlandığını göstermez ama olsun hala bi şansım var şimdiki hedefim şu çekim yasasını uygulamak mantıklı aslında bide bol bol dua ediorum ve nedense şu sıralar hep rüyama girio bi şekilde inşş Allahım onu bana hayırlı kılar inşş Allahım hepimizi sevdiğimize kavuşturur AMİİN EEE SES YOOK NERDESİNİZ KIZLARRR :)
cnm hoşgeldin naber?
benim son durumu biliyorsundur..
cnm hoşgeldin naber?
benim son durumu biliyorsundur..
ben geldim. aslında güzel bi tatil geçirip enerji depolamıştım ki.
çok kötü bişe oldu
hani diodum ya seneye hep görüşcez filan die. öyle olmucak maalesef farklı gruplara düşmüşüz
artık pek görüşemicez.. tenefüslerde filan anca
çok kötü oldu bu ya. aynı grupta olsak her an beraber olcaktık
ama bi yönden de iyi sürekli görmicem için acı çekmicem:44:
ama yine de çok üzüldümmmm yaaaa((((
pek iyi değilim aslındatatilden süper bi moralle dönmüşken bugün şok oldum.
hani hep diodum seneye çok görüşcez filan. yalan oldu. aynı gruptaydık ama bu sene gruplar değişmiş. ayrıldık yani
çok fazla göremicem.sadece tenefüslerde bide öğle arasında görürüm. neyse ki aynı kattaymışız. rastlama ihtimalim var en azından. ama yine de çok üzüldüm ya
geçmişi okuyamadım fazla sen de nedir son durum cnm. işe girdiğinni okudum çoook sevindim
gamzenkçim sıkma canını tatlım ya birarada olsaydınız iyidi süperdi ama mesafeli de olsa yine görüceksintamamen çıkmadıkii hayatından umarım herşey düşündüğünden farklı gelişsin bak ne güzel tatilde yapmışsın ben onuda yapamadım iş görüşmeleri yüzünden neyse bende hayatımla ilgili önemli kararlar alıcam artık
saol tatlım. inş olur. aslında önümde uzun bi zaman var. aynı grupta olmasak da sürekli görüşcez yine de. olcağı varsa olur kendimi hırpalamamın bi manası yok
senin önemli karar evlilikle ilgili mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?