Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

yapmaz inşalahh canm korkma bu kadarbak mübarek günlerdeyiz dua oku yollla bişeycik olmaz güven bana
ÖNCELİKLE Ramazanımız hayırlı olsunn :))ALLAH bütün dualarımızı kabul etsin en çok bu ayda edilen dualar geri çevrilmezmiş kabul olurmuş :))
Haklısın cnm ama iletişimi kesmeyeyim o benden şuan hoşlanmıosa bile ileride hoşlanmasını yada dikkatini çekmesini sağlayabilirim buda bir şans çünkü hayatıma onu unutmak için kimleri sokmayı denedim başaramadım onu aklımdan atamadım gözardımdı o hep benim bana duanızı eksik etmeyin ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN HEPİMİZİN AÇLARI AÇIKTA BIRAKMASIN GÜNAHLARIMIZ AFFEDİLSİN SEVDİĞİMİZİ BİZE HAYIRLI KILSIN YARABBİM (AMİNNNN :)) Bu arada noldu koptuk burası bizim topiğimiz ramazan die ayrılmak zorundamıyız yahuu :) not: bende sizlere dualarımı eksik etmem inş kabul eder ALLAHIM :)

canm amiinnn inşalllah çok dua ediyorum bende allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı etsin söylediklerinde çok haklısın ve seni hırslı gördüm bu süperr londradan dönmesiyle herşeyi inşallah netleştririsin canm haberlerini bekliyorum herşey yolunda gitsin giremiyorum pek sorma düzen bozuldu çok gec yatıyorum falan filan özelden de atabilirisin tatlım istersen öpüyorum bol şanslar

özel mesaj hakkım henüz yok burası iyi ama şu mesajları 100 e tamamlama işi sıkıcı ne var ki yani 100 e tamamlamasak aynen öyle haklısın iletişimi kesmicem baya geçti son mesajdan snra aslında onu bi yokliim msj atiim tavrı nolmuşş die böyle böyle msj atma sıklığını arttırıcam alıştırıcam sonra bi anda atmayı kesicem bakalım o atıcak mı die okulda zaten beraberiz orda aslında kolay zor değil her forum sitesinin altında sohbet olurdu keşke burdada olsa rahat konuşurduk :) yahu biz bu erkekleri çözmeye çalıştıkça daha çok karmaşıklaşıo ya çıldırıyorum :

kızlar ben eskisi kadar sık giremiyorum artık çalışmaya başladım..çalışmak bana iyi geldi ama yine de bu durum beni çok mutsuz ediyor, her akşam orda mı diye bakıyorum ve artık asla dışarı çıkmıyor ((((

Canım çok iyi yapmışsın öncelikle bi uğraşı bulmak en iyisidir insan için bak bu ramazan ayı bol bol dua et kabul olurmuş boşver diemem sana çünkü boşveremiceğini biliorum bu sefer olayı sen değiştir yolda görsen fln hiç bakma direk es geç yada ne bilim başka şeyle ilgilen onun etrafında ol ama görmezden gel bırak o uğraşsın uğraşmassada kendi kaybı inan şu dünyada üzülmeye değicek aslında hiç bişey yok zamanımız zaten kısa neden bu anımızı heba edelim ki bi erkek için ben artık onun için bişi yapmayacağım dua etmekten başka çok dengesizim ama napiim o yazana kadar yazmayacağım eninde sonunda ya o benmle konuşucak yada beni kaybedicek kim bilir belki karşıma beni üzmeyecek biri çıkar belli mi olur :) sende öyle düşün daha çok genciz inan değmezz mutlu ol gülümse çünkü mutluluk gerçekten gülmesini bilmek demek sebebe ihtiyacın yok :)))))))))))))))))))))))))

ben geldim. aslında güzel bi tatil geçirip enerji depolamıştım ki.

çok kötü bişe oldu

hani diodum ya seneye hep görüşcez filan die. öyle olmucak maalesef farklı gruplara düşmüşüz

artık pek görüşemicez.. tenefüslerde filan anca

çok kötü oldu bu ya. aynı grupta olsak her an beraber olcaktık

ama bi yönden de iyi sürekli görmicem için acı çekmicem:44:

ama yine de çok üzüldümmmm yaaaa((((

Son düzenleme:
Hey millett nerdesiniz yahu size bombalarım var benmki nin londrada fotolarını çektği bi kız vardı demiştim ya bunlar sevgili fln die şüphe etmiştim
şu soru sorma sitesinde biri ona kız arkadaşın var mı yeni die bi anonim sormuş buda hayır dedi ayşş gerçi bu benden hoşlandığını göstermez ama olsun hala bi şansım var şimdiki hedefim şu çekim yasasını uygulamak mantıklı aslında bide bol bol dua ediorum ve nedense şu sıralar hep rüyama girio bi şekilde inşş Allahım onu bana hayırlı kılar inşş Allahım hepimizi sevdiğimize kavuşturur AMİİN EEE SES YOOK NERDESİNİZ KIZLARRR :)

bir çocuk vardı hep mi bakar bir insan her yerde ama ve herkes fark ediyordu en son onların mezuniyetind karşılaştık ve yine çok bakıyordu birde hani bakmazsınız hissedersinz yakın bi arkadaşı vardı o kızında annesiyle sohpet ediyordu arkadaşlarımda fark ettiler gözlerini senden alamadı dedlier ama ben hiç bakmadım ona dün o arkadaşı denilen kızla çıkmaya başlamış moralim bozuldu .. yok yanıma gelip birşey demeden gitmeler karşımda beklemeler ama demeden gitmeler dosyalarımı karıştırmalar bla bla bla sonuç olarak tırt

bir çocuk vardı hep mi bakar bir insan her yerde ama ve herkes fark ediyordu en son onların mezuniyetind karşılaştık ve yine çok bakıyordu birde hani bakmazsınız hissedersinz yakın bi arkadaşı vardı o kızında annesiyle sohpet ediyordu arkadaşlarımda fark ettiler gözlerini senden alamadı dedlier ama ben hiç bakmadım ona dün o arkadaşı denilen kızla çıkmaya başlamış moralim bozuldu .. yok yanıma gelip birşey demeden gitmeler karşımda beklemeler ama demeden gitmeler dosyalarımı karıştırmalar bla bla bla sonuç olarak tırt

tatlım öncelikle sen pas vermemişsin çocuğa şimdi çocukta vazgeçmekte haklı kendini onun yerine koy sen ona bakıosun o sana bakmıo bi süre sonra vazgeçersin dimi aynen öyle millet bu arada oğlak burcu erkeğinden anlayan var mıı nası açarsın bu çcouğu oğlak burcu kullanma klavuzu lazım bana D: bide o bahsettiğim soru sorma sitesini merak edenler var google a ask to your followers die yazsın baş harfi f ile başlayan bi site 100 mesaj hakkım dolmadı daha oofff

cesaret edemedi belkide. off bu erkekler çok tuhaf:44:

bak boşuna şüpheye düşmüşsün gerci bazen bazı hadiseler düşündürüyo insana olumsuzluklarıama bak yokmuş kimse bence var bi şansın hala umutsuz olma aynen devamne zamn dönücek bu adam londradan?

cnm hoşgeldin naber?
benim son durumu biliyorsundur..

pek iyi değilim aslında tatilden süper bi moralle dönmüşken bugün şok oldum.

hani hep diodum seneye çok görüşcez filan. yalan oldu. aynı gruptaydık ama bu sene gruplar değişmiş. ayrıldık yani

çok fazla göremicem. sadece tenefüslerde bide öğle arasında görürüm. neyse ki aynı kattaymışız. rastlama ihtimalim var en azından. ama yine de çok üzüldüm ya

geçmişi okuyamadım fazla sen de nedir son durum cnm. işe girdiğinni okudum çoook sevindim

gamzenkçim sıkma canını tatlım ya birarada olsaydınız iyidi süperdi ama mesafeli de olsa yine görüceksin tamamen çıkmadıkii hayatından umarım herşey düşündüğünden farklı gelişsin bak ne güzel tatilde yapmışsın ben onuda yapamadımiş görüşmeleri yüzünden neyse bende hayatımla ilgili önemli kararlar alıcam artık

sağol cnm..benm olayım bitti..haberleri sizden bekliyorum artık..

saol tatlım. inş olur. aslında önümde uzun bi zaman var. aynı grupta olmasak da sürekli görüşcez yine de. olcağı varsa olur kendimi hırpalamamın bi manası yok

senin önemli karar evlilikle ilgili mi yoksa

inşalh herşey dilediğin gibi olsun canmkararlarımın içine evlilkte girebiliyo tabi ama nasip önceden ağzıma almazdım evliliğin e sini artık düşünüyorum.sindiriyorum ve kimsedende kaçmıycam pişmanlıklarım oldu çünkü oldukça bunların çerçevesinde yapıcam bişeyler işte tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…