- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.961
bu topikte neler olmuş yine böylenetim kapalıydı bi süre giremiyodum kızlar ne var ne yok??
hiçbirimizde gelişme yok, burası adeta kaybedenler klubü gibi oldu((
benimki tamamen bitti..diğer arkadaşlar da beklemedeler..bir de bu topikteki tüm kızlar genelde mesaj atmış ve mesajlara cevap alamamış..
evet baktım diğer sayfalara okudum silmişsin faceten o zamnlar girebilseydim eğer ben sana birazcık müdahele ederdim tourmalinefaceni dondursaydın keşke kısa bi süreliğine ben dondurdum inan kafam rahat zihnimi hiç bulandrmıyorum. benim özelimdende az çok bahsetmiştim burda,biliyosun sende bazı şeyleri, oda dondurmuş etkiye tepki keşke sende bunu deneseydin canm sonra silerdin değişen hiç bişey yoksa. ama neyse olan olmuş artık hiç canını sıkma hayrlısı belkide bu. ya vakti gelmedi daha, yada gercekten nasip değil. herşey gönlümüzce olsun. sanal da istediğin gibi yönlendiremedin ama belki gercek dünyada hayat sizi karşılaştrır. inşallahhta ummadığın anda olsun :89::89:farkındaysan,sen bukadar umutsuzken ben pozitif yaklaşmaya çalışıyorum hala senin şuan başlamadan bittiğini sandığın son belkide bir başlangıç
çok enterasan yani benim onunla mı bir başlangıç olacağını düşünüyorsun ?
neden silmeme karşısın ? niye keşke silmeseydin dedin ki sebep ?
o da bana bozuk silmeme kızmış belli ki..
enterasan değilki benim anlatmaya calıştıklarım sildiğine,kendin üzülmüşsün ve bitti demişsin. bende keşke silmeden önce faceni dondurmuş olabilrdin diye bi fikir ürettim sana. yani böyleliklede ona rest cekmiş olabilrdin bi nevi. acaba hayatında biri mi var? diye düşündürüp çelişki kurdurabilrdin ona. başlangıç diye anlatmak istediğimde , başlamadan ikinizinde bitirmiş olması.. yani ummadığın anda karşına belki başka yerde başka bir şeklde çıkar bu adam herşeye ragmen bu ihtimal düşünülmeli
enterasan değilki benim anlatmaya calıştıklarım sildiğine,kendin üzülmüşsün ve bitti demişsin. bende keşke silmeden önce faceni dondurmuş olabilrdin diye bi fikir ürettim sana. yani böyleliklede ona rest cekmiş olabilrdin bi nevi. acaba hayatında biri mi var? diye düşündürüp çelişki kurdurabilrdin ona. başlangıç diye anlatmak istediğimde , başlamadan ikinizinde bitirmiş olması.. yani ummadığın anda karşına belki başka yerde başka bir şeklde çıkar bu adam herşeye ragmen bu ihtimal düşünülmeli
walla açıkcası biri feysini dondurduğunda hiç acaba hayatında biri mi var diye düşünmedim ben o neden düşünsün ki ? yine şu an ne düşünüyorsa o zaman da onu düşünebilirdi..yani şu anda hayatımda biri olduğu için onu sildiğimi düşünme ihtimali var..hem fazla net kullanan biri değil, feysimi dondurduğumu anlayamayabilirdi , onu engellediğimi de düşünebilirdi..sonuçta olmayacaksa her şekilde olmayacaktı zaten..ben ne yaparsam yapayım..
listemde iletişim kurduğum mesajlaştığım insanlar var, ee ona msj atıcam o beni adam yerine koymayacak bile ama listemde durmaya devam mı edicekti yani..hem de sürekli o beni izliyordu, rahat duramıyordum, iletiler yazıyordum kendi sayfama ,şarkılar yayınlıyordum, ama o hiçbir şey yapmıyordu..yani zaten bana uzun uzun bakması dışında bu adamdan bana hiçbir şey yoktu cazucum..ben restimi böyle çektim, beni kırdığını anlamasını istedim, ama o ne yapıyor, o bana trip yapıyor...hem suçlu hem güçlü, ben bu adama hiçbir şey yapamıyorum..trip bile atamıyorum..beni kırdı ama telafi etme gayreti yok işte..anca ben ayağına gidip sorarsam birşeylerin olma ihtimali var ama böyle dengesiz birinin ne tepki vereceği kestirilmiyor..tersleyebilir de..her yaptığıma tepkisiz kalıyor..bir ara, bir sor, bir mesaj at beni niye sildin de..yok hiçbir şey yok..anca kaçsın o benden saklansın..
çok haklısın bende dedim ona keşke silmeseydin die hep bu gurur bu inat yaptrıo insana ne yaptırıosa bu arada merhaba benmde srunum var mağdurumda magdurum çok magdurum magdurum :)) belki yazıları okuduysan benmkilerde görmüşsündür :)
evet ama şuan ikmizinde şuan sevgilisi yok ve sanırım oda vazgeçti facete olsak bile o yazmıo oyun oynuo bide pek konuşkan değil yapısı o heralde ben en son yazdım12 gün oluo chatten sabah yazmıştım cevp vermeyince çıktım oda çıkmış akşam özelden mesajla cevap vermiş oğlak erkeği bu aradamerhaba melisarme yazdılarını okumuştum ama çok net anlıyamdım çözemedim çok fazla durumunuarada bi çekim var onun sevgilsi varmış seninde varmış o londraya gtmiş falan filan ama faceten konuşuyosunz sanırım bu iyi bişey işte yinede umut olduğunu gösterir eğer sana ilgisini açıkça belli ediyosa tabi senin konuşmalarında sana tepkisi nasıl mesala ? soğuk mu yazar yoksa mutlu ifadelerlemi yazar? belki yapı itibariyle soğuktur onu bilemem ama yurtdışında olması şu anda senin için dezavantaj gibi geldi bana bence sende tatildesin sanırım oda yurtdışına gitmiş zaten iletişeme gecme şimdilk döndüğünde neler olucak bakalım o zman bi mesaj patlatırsın nasıl gecti falan filan oralar nasıl? hatunlar nasıl gibi hatta ne zaman dönücek bu arada?haberlerini bekliyoruz inşalahh
evet ama şuan ikmizinde şuan sevgilisi yok ve sanırım oda vazgeçti facete olsak bile o yazmıo oyun oynuo bide pek konuşkan değil yapısı o heralde ben en son yazdım12 gün oluo chatten sabah yazmıştım cevp vermeyince çıktım oda çıkmış akşam özelden mesajla cevap vermiş oğlak erkeği bu aradaişim çok zor yaptığı şeyleri anlamaıyorum bazen beni cezalandırmaya kendi kafasınca çalışıo bazen hava atıo ama ne olursa olsun hep bakıo bu arada4 hafta sonra dönüo tabi arada face e girio fln ama yazmıo hiç çözemedim ama onu gerçekten çok sevdiğimi anladım ben =)
tatlım sıkma canını söylenene bakılırsa sen gerçekten ondan sıkılmış ve vazgeçmişsin eğer üzülmüosan bu senin için çok gzl bişi umarım karşına seni senden çook seven biri çıkar ve bunu direk söyler :) benim başıma ne geldi bi bilsenizzzzölürsünüz gülmekten benmkini unutmak adına bi adım attim dedim çukura düşüodum ne adımı arkama bakmadan kaçtım benmkinden iyisi çıkmıoo öfff sapıklar kolleksiyoncular ne çok varmış şaşkınımm
off oldukça karışık bir durum:26::26:senden etkileniyodr ama işte bu şekl davranmak onu daha çok rahatlattığı için hep kendini çeker oğlak erkeği biraz zor olurlarumarım herşey yoluna girer gerci daha dönmesie 1 ay varmış ama birazcık sabırlı ol bakalım döndüğünde nasıl olucak :26:
eğer onunda senden hoşlandığına eminsen git konuş onunla yakın dur inadını kırman lazım bence açılma ama git azını yokla eminsen yaklaş ona neden kaçıosun de yada muhakkak o sana neden öyle olduğunu anlatır ılımlı git duygusal burç olduğu iiçin üzgün insanlara kıyamaz bunuda unutmaevet ama hala hoşlanıyorum da onu görünce içim cız ediyor(
gördüm beyfendinin oxford taki resimlerini kızlarla resimler oohh galiba sevgili yaptı bi kızın beline sarılmış resim çektirmiş ayy çatlıycamm:95:
ama facete hala ilşki durumunda yok yazıo off varya eğer o kızla çıkarsa oracıkta boğarım onu gider boğarım D:aşk neler yaptırıo allahım bana peki kızlar bu ordayken beni unutabilir sizce facete o yazmasa bile yaziim mi online olunca ?
ciddi birşey yaşamaz canım o orda gününü gün eder, eğlenir gelir..ordan sevgili yapıp geleceğini sanmam..
gördüm beyfendinin oxford taki resimlerini kızlarla resimler oohh galiba sevgili yaptı bi kızın beline sarılmış resim çektirmiş ayy çatlıycamm:95:
ama facete hala ilşki durumunda yok yazıo off varya eğer o kızla çıkarsa oracıkta boğarım onu gider boğarım D:aşk neler yaptırıo allahım bana peki kızlar bu ordayken beni unutabilir sizce facete o yazmasa bile yaziim mi online olunca ?
kız türk ama o nasıl olcaakk(( sence face e girerse konuşiim mi çünkü uzaklık ıraklık demek
kendini unutturma tabii ki..bence msj da atabilirsin online olmasa da arada.. ama havadan sudan normal konuştuğunuz konulardan..
takılıyodur bence orda canm aldrma o resimlere eğlendiğini ifade etmeye calışıyo işteonline olduğundan yaz bence seni dşünüp düşünmediği tavırlarından ortaya çıkar
hmm online olmasada atiim aman bu gün resim yüklemiş demekki girio mutlaka okur arada bir çok nadir online oluo orda bile canı sıkılıo ki online oluo off ben napıcam bununla umarım sevgili yapmaz uzaktan çünkü eski sevgilisi başka bir ilde yaşıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?