- Konu Sahibi tourmaline
-
- #1.941
bn cevabı özelden yazıyim
KIZLAR NERDESİNİZZ ne olduda böyle bıraktınız topiiği yazık değil mi
sen sildikten sonra mı saklanmaya başladı yoksa öncesinde mi? keşke silmeseydin belki sen silince anlamış olabilir ve içinden bu kız dengesiz diyebilir (alınma ) bi konuda aslında insanlar birbirine yardım eder ancak içindeki şeyleri biz bilemeyiz kendine en büyük dostta sensin en büyük düşmanda ama ben genelde böyle durumlarda empati kurarım kendimi o çocuğun yerine koyarım derim yahu bakar her erkek bakıyodur ama sadece onun bakışları dikkat etmişsindir hoşlanıosun çünkü bide düşün aa faceten ekledi der ama bu o kadarda abartılcak bişey değildir aslında ona göre senden hoşlanıosa bile böyledir sonra sildiğini anladığı zaman alla alla kıza bişeyde yapmadım neden sildi der dengesiz olduğunuda dşünebilir keşke silmeseydin listen kalarak sana batmıoya o kadar çok kişi var facete aslında batan onlar silseydin ebnmde var silmem gereken yaaD: nese benmki iphonenun şu mekan işaretleme uygulaması saolsun kimle nereye gtiini biliyorum o işte kardeşi ile birlikte londrada he bide bi kız çıktı başıma orda türk bi kız bulmuş ama arkadaşlar mı aralarnı bilemem online olmuo ama nerde olduğunu o kız onu etiketlediği için görüyorum aaahh aahh gerçi onun bi sürü kız arkadaşı var yani her tanıştığına aa ben bunla bşier başlar die yapmıo kankası çok mesela kız hemde bu kızda öyledir umarım :) peki o face e girerse fln yazsam mı yazmasam mı bilemedim yada okulun açılmasını bekliyim mi ?
canım ben kendi kendime hoşlanmadım, bir sürü şeyler oldu, yani onun ilgisi öylesine değildi..farkında olmamı istiyordu benimle ilgilendiğini gözüme sokuyordu, ne yapmaya çalışıyor diye ekledim , mesaj attım tepkisini ve niyeti anlamak için...bu kadar sayfa onu anlattım sence ben durduk yere bunu tek başıma çıkarmış olabilir miyim..ayrıca biri benden hoşlanmadan asla bu adımları atmam ben..sadece bakmıyordu ki..bir sürü şüpheleneceğim şeyler yaptı..hiç emin değildim başlarda ama sonlar da öyle şeyler yaptı ki emin oldum kesin hoşlandığından..kapımın önüne kadar geldiğini, ben bir şarkı yayınlayınca feysten ,ertesi sabah ben geçerken beni görüp dışarı çıkıp bana baktığını içeri girdiğini falan okudun mu ? bu senin dediğini ben binlerce kez kendime sordum, arkadaşlarıma sordum..asla kendi kendime çıkarmadım bunları..hem düşünsene adam benden saklanıyorsa ve bana görünmemek için bir çaba içindeyse kesinlikle benimle ilgili bir derdi vardır yanlış mı düşünüyorum ? yoksa hiç sallamayabilirdi beni öyle değil mi ? ama çözemediğim neden açılmadığı..belki birisi var hayatında belki göze alamaıyor vs vs vs..bunları asla bilemiycez..
saklanma olayı ben onu silmeden önce başladı..sanırım bende ışık göremeyip ya da aklınca ne hesabı varsa artık beni unutmaya çalışıyor diye tahmin ediyorum ama bilemem..saplantı oldu sanırım ikimizde de..benim eve giriş çıkış saatlerimde beni bekleyip aniden dışarı çıkıyordu..beni niye camın önünde bekliyordu sence ? hoşlanmadığı için mi..
bence mesaj atmak için okulun açılmasını bekleme, önce ilk attığın mesaja cevap gelsin ya da samimiyetiniz varsa cep teline mesaj at..kendisine mesaj attığından ve cevap beklediğinden bahset..okulun açılmasına kadar onun ilgisini kaybedebilirsin..ilgiyi sıcak tut derim ben..aklına düşürmeli seni..
valla bu da bana durduk yere bakıo karşıma çıkıo hatta bi defa alakasız ama çok zıttı mesela ben öğle arasına girince onun dersi oluodu o öğle arasına girince benmdersim bağlıodu bi gün ben yemek haneden çıkarken fln o yeni inmişti ben onu fark etmedim asansör bekliodum asansörle merdiven karşılıklı buda arklarıylaydı yanımdaki arkimbeni çaktırmdan uyardı sana bakıo die sonra bu arklarından ayrıldı başladı yukarı çıkmaya bende asnsörle çıkmıştım aynı katta karşılaştık beni görünce hemen arkasını döndü ama belli yani bariz onun bizim katta hiç işi olmaz ordan biliorum bence bi sorun haklısın ben tam okuyamadım bi sorun olmalı aranızdaki bağlantı konuşma ne derece ona bi dost gibi yaklaşmayı denesene derdi varsa dinle yardımcı ol iletişimini arttır onunla hatta ortak arkadaşlarınız varsa böyle hep beraber toplanın gezin eğlenin o zaman sana zaten yaklaşır belkide hemen açılırsa sen ters tepki verirsin die korkuyo senden de emn olması laızm arkadaşça yaklaş ona zaten gerisi gelir iletişimin seviyesini arttır bu normal dostluk gibi düşün belkide buna ihtiyacı var ? olabilir mi? bu arada benm ki şuan facete online ama bişe yazmıcam bilmiyorum kararsızım gene burnu havada cevap almak istemem emin değilim napıcam
öncelikle ben onunla anlattım ya size konuştuk mesajda biraz burnu kalkık konuştu ben okulu özlemedim bilmem ne die sonra ben ona tekrar mesaj atmadım ki son mesajda güldük ben cevap beklemiyorum ondan atmadım ona mesaj yazlıktayım die bide o yurt dışında nete böyle kıtakıt giriyoruz biraz önce çıktı zaten chatten yazamam oyun oynar o rahatsız etmiş olurum mesaj atsam mı atmasam mı kararsızım ve bu 5 hafta daha yurt dışında aaaff Allahım aff ne yapim bilmiorum arkadaş olarak hani dost olmaya çalışınca çocuk zaten normaldede sessiz yapısı o espirileri sıkıdır ama çok geveze tiplerden değil sessiz konuşcak konu bulamıosun bide dost yakınlığı kuriim dedimde çocuk kimseye bişi anlatmıo tek sorduğum şey okulu dersleri ben mesela ona bişi anlatiim diorum hani bi sınav oluo nası geççem fln diorum sen yaparsın geçersin takılma fln dio kendi içinde böyle dünyaları o yarattı sanki hazırlıkta okuyoruz daha level3 teyiz 4 level var bu arada dioki benm aslında level 4 olmam gerek ya fln dio o derece yanine yapsam bielmedim :)
senn konuna gelince bence ortak arkadaşlar bulup yakınlaşmaya bak derim ben sana tesadüfler yarat ama tabi durumu arkadaşlarına anlatma kendi arklarını onunda arkisi olup sennde arkin olan insanları e haliyle onu tanıdığın içinde onu bi şekilde bi araya gelin gezin o sırada mutlaka bişiler olur bence bi dene bahanende şu olsun arkadaşlarımı özledim de herkese
bence sen bununla yakınlaşmanın bi yolunu bul dediğim gibi ona yaklaştıkça sana olan kuyruk acısını anlıcaksın balıklar böyledir ona iyi davranınca yaklaşınca hemen yelkenleri suya indirir yaklaş o sana belli edicektir kuyruk acısınıbu arada ne yapmalıyım sence ? konuşucak bişide yok çocuk sus pus chatte naber nasılsın oluo gerisi gelmio o oyun oynuo facebookta şimdi taamam pek çok işret vermiş olabilir ondan emin değilim eğer içimde bu kadar büyük sevgi olmasa emin ol ona çok rahat yaklaşırdım sevgimden yanlış yapacağımı düşünüyorum bilemedim şimdi bu arada sanırım ben tam konuşmamızı yazmadım mesajlaşma şöyle oldu ben ona ilk online olduğunda sabahtı tabi 5 gün önce neyse sabah naber nasılsın tatil nasıl geçio yazdım baktım bundan ses seda yok tabi ben netten çıktım fln akşam açtım baktım özelden mesaj atmış akşam üzeri şok oldum ilk defa böyle bişi yapıo dedi iyim iyi geççio sen nasılsın yazmış (aslında bana göre o zahmet etmiş) neyse bende tatilmi yapıorum napıyorum anlamadım ama okulu özledim dedim oda bugün gittim valla hiç özlememişim yazmış bende dedim ama ruhsuz şey özledim dediysem arkadaş ortamını gerçi her ne kadar seninla o ortamlarda karşılaşamasamda o ortamları özledim dedim oda sınıflar değişio bbilmem ne die bahane üretti bende 10 dk molalarda görmüyosun sanki yazdım oda dikkat etmemişim yazmış pişkin pişkin gülmüş bende dikkat ettiğin zaman görüşürüz yazdım oda kısmet yazmış ( ök*z) bende kısmet dedim gülerek sonra gülüştük bu.. hay çok burnu kalkık konuşma böyle sonra hiç konuşmadık zaten ben yazlığa o londraya ne yapmalıyım fikir fikir fikir gerek cnmcm 2 miz kaldık bu topikte ziyaretçilerde arada bari üye olup yazsa fena olmaz
walla canım şu yazdıklarına göre mesajlar normal geldi bana, sitem yok yani..tam olarak yazınca öyle..yorum yapamıyorum walla, muhabbet olsun diye de öyle cevaplar vermiş olabilir..londrayla ilgili birşeyler sor, orda yabancı dil kursları ne kadar falan gibi birşeyler sor..ya da memnun musun nasıl gidiyor çok merak ediyorum orda staj yapmak nasıl bişiy acaba seneye ben de mi gitsem falan diyebilirsin..ya benm bu çocukla yakınlaşma şansım 0...ortak arkadaş bulma şansım 0..aklımı kurcalayan acaba başından beri biri mi vardı diye düşünüyorum ve bunu düşündükçe deli oluyorum..başlarda değil ama artık aşık oldum ona ya..nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir diyicem ama öyle olsa kaçmaz dimi, vurdum duymaz olmadığı için kaçıyor ama sebep ne ola ki acaba(((( üffff çok moralim bozuk çooook
bende aşık oldum souk nevaleme napiim en baştan belki vazgeçti bu benmki ama napiim kız arkisi varken asılsamydım yanii ne ypiim şimdi bilmiorum ama konuşucam onunla iletişimi güçlendircem 1.5 sene aynı dersleri görcez biraz şansım var gibi bu souk nevaleyi tavlamam lazımsenn duruma gelince bence sen ondan kaç o sana naparsa aynısını yap kızım kaçan kovalanır aslında senn kaçman onunda kovalaması lazım ters olmuş bu yahu
cnm senn msn adresin varsa özelden yolla msnden konuşalım bu böle olmuooevet işteee bu biraz ilgilenip bakıp bakıp bırakıyor peşimi, icraat yok...o bakarken ben ona bakmıyorum sonra bu kaçışa geçiyor..ama benm ondan kaçma şansım da yok...(((( bir de farkında mısın seninki de benimkine benziyor, seninki de kaçıyor sen kovalamak istiyorsun aynı benim gibi işte silerek kaçmaya çalıştım da olmadı ya işlemedi adama..o benden inatçı çıktı ya inanamıyorum..
cnm senn msn adresin varsa özelden yolla msnden konuşalım bu böle olmuoociddyim benm msj hakkım yok burda
aaa neden vazgeçti nerden nasıl öğrendin kim seni suçluyor nasıl anladın bunların hepsini ?benim konum bitti aslında malesef benden vazgeçti..bazı kişiler beni suçluyor ben bakmamamışım ondan bitirmişmiş..
aaa neden vazgeçti nerden nasıl öğrendin kim seni suçluyor nasıl anladın bunların hepsini ?
2 haftadır ortalarda yok, ya gerçekten tatile çıktı ya da cidden kaçıyor..bir arkadaşım suçluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?