• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket bir erkeğe nasıl güvenebilirim?

erkekler için öncelik nedir?

• aşk

OY: 7 13,2%
  • sex

OY: 38 71,7%
  • para

OY: 4 7,5%
  • OY: 4 7,5%

• Ankete Katılan
    53
aklından ilk önce cinsellik sex gecen bi erkek asla ciddi değildir ve güvenilmezdir..zaten niyetide ortadadır..iffet diziside şuan bunun bir örneği:57:..ama evlilik düşüncesi ve aileyle tanıştırmakla beraber bi erkeğin iyide bi işi varsa ve söylediği kelimeler gün geçtikçe doğru çıkıp yalan değilse ona güven...ama tam analamıyla hemen bir erkeğe asla bağlanmamak her söylediğine iyice araştırmadan inanmamak lazım..kör olmamak lazım aşığım diye..yeni tanışma dönemindeyken...:29:

ben ona aşığım :)
ona amacının bu mu olduğunu sorduğumda delirdi bana nasıl güvenmezsin seni sevmesem yanında ne işim var ve tabiki klasik erkek lafı o işi parayla yapan çok senle neden uğraşayım oldu :)

canım benim, aman dikkat et kendine. Bu zevk meselesi, tamam seninle hiç uğraşmaz gider parayla bir hayat kadınıyla beraber olur ama o parayla bakire bir kız alamaz ! O yüzden senin üstüne düşüyor olabilir, dikkat et...

zaten hayatına o kadar çok kişi girip çıkmış biri değilim yalnız kalmak yada beklemek benim için sorun değil onu sevdiğimden eminim ama onun problemleri çok anlatmakla bitmez. kısacası evlenilecek bir erkek pek değil aslında. mesela bi kaç örnek vereyim bi gayle ilişkisi vardı tabi o bunu bildiğimi bilmiyo ama benle başladıktan sonra görüşmeyi kestiğini biliyorum. bunu onun o konudaki tutarsızlığına veriyorum çünkü o konuda epey bi düşkünlüğü var beni korkutan da onun tarafından aldatılmak. daha yapmadı ki yapsa haberim olur ama yapmayacağının da garantisi yok. ama gel gör ki aşkı bambaşka. koruyucu sevecen beni herkesten herşeyden korumaya çalışması beni mest eden bu işte onun yanında kendimi güvende hissediyorum ama sadece başkalarından geleceklere karşı. onun yapacaklarından kendimi nasıl koruyacağım bilmiyorum.

canııım, arkana bakmadan kaç !!! Sadece bu kadar söylüyorum, biliyorum şuan aşk senin gözünü boyamış ama birgün muhakkakki ve muhakkaki bu rüyadan uyanacaksın ve o zaman herşey çok geç olabilir... Ben ilerde bu adamla ilerlersen, mutlaka pişman olacağından eminim, sakın yanlış bir hataya düşme...

canım benim, aman dikkat et kendine. Bu zevk meselesi, tamam seninle hiç uğraşmaz gider parayla bir hayat kadınıyla beraber olur ama o parayla bakire bir kız alamaz ! O yüzden senin üstüne düşüyor olabilir, dikkat et...

canııım, arkana bakmadan kaç !!! Sadece bu kadar söylüyorum, biliyorum şuan aşk senin gözünü boyamış ama birgün muhakkakki ve muhakkaki bu rüyadan uyanacaksın ve o zaman herşey çok geç olabilir... Ben ilerde bu adamla ilerlersen, mutlaka pişman olacağından eminim, sakın yanlış bir hataya düşme...

Kesinlikle katılıyorum,...hem canım bak senın de soyledıgın gıbı geniş bı adam,gayle ılıskı,,,ha ha ha,cok genıs cok,bence tam bı seks duskunu,hayat kadınları olsa anlardım belkı,erkegın dogasında var,istıyo ıste sekssız yapamıo derdım ama bıcok seyı denemıs bırı olsa gerek bu adam...anladıgım kadarıyla sen de masum bı kızsın,yazık etme kendıne dıyorum ben.:50:

ben ona aşığım :)
ona amacının bu mu olduğunu sorduğumda delirdi bana nasıl güvenmezsin seni sevmesem yanında ne işim var ve tabiki klasik erkek lafı o işi parayla yapan çok senle neden uğraşayım oldu :)

sana gercekten o kelimeyi kullandimi o isi parayla yapan cok senlen neden ugrasayim ? soylemisse sayet bence cok iyi dusunmen lazim canimm bu kelimeler gercekten erkeklerin o isi yapmak icin soyledikleri cumleler yani seven insan karsisindakini istemedigi hicbir seye zorlamaz

Back