- Konu Sahibi derin_rxuxya
-
Merhaba arkadaşlar.
Yaşım 24 aranızda olduğum için seviniyorum çünkü bir çok konu okudum ve ne kadar yardımsever olduğunuzu gördüm.
Benim sormak istediğim bir erkeğe nasıl güvenebilirim. Bir sevgilim var askere gideli 1 ay olacak. Gitmeden önce aramız çok iyi değildi. Yani sevip sevmediğini bilmiyordum. Ama şimdi izne geldi bir haftadır onu tanıyamıyorum. Beni ne kadar sevdiğinden bahsedip duruyor ve hemen evlenmek istiyor. Askerliğe bağlıyorum şimdiki durumunu ama aramızdaki asıl mesele başka o çok geniş yaşamayı seviyor yani ilişkimizde tabi bekaret hariç sınırlar olsun istemiyor. Ve bazen bu konuda çok ısrarcı olabiliyor. Beni sadece bunun için istediğini düşündüğümü söyledim çok tepki gösterdi beklediğimden de fazla hemde. Şimdi bir türlü karar veremiyorum erkekler hep böyle midir?
Öncelikle hoşgeldiniz aramıza..yerimseniben
Bence tüm erkekler böyle değildir.
Ben insanlar hakkında genelleme yapmaktan hiç hoşlanmam.. Kimi erkek bekarete çok önem verir,evlendiği ile yaşamak ister herşeyi. Kimi erkek, önem vermediğini iddia eder, istediğini yaşar ama bakire kızla evlenmek ister. Kimi erkek ise; gerçekten önem vermez bekarete, evleneceği kızda bakirelik aramaz..:1closedeyes:
Her insan farklıdır. Böyece düşünceleri de farklı oluyor. Siz de ilişkinizi gözden geçirin. Gerçekten size uymayan davranışları varsa ve ikna olmuyorsa iyi düşünmek gerekir diyorum..
Bana saygı gösteriyor o konuda hakkını yemeyeyim şimdi teklif bile etmedi şimdiye kadar. Bazen deli gibi peşimde koşuyor bazen saklanıp kalıyor. Yani gitmeden önce böyleydi.
zaten hayatına o kadar çok kişi girip çıkmış biri değilim yalnız kalmak yada beklemek benim için sorun değil onu sevdiğimden eminim ama onun problemleri çok anlatmakla bitmez. kısacası evlenilecek bir erkek pek değil aslında. mesela bi kaç örnek vereyim bi gayle ilişkisi vardı tabi o bunu bildiğimi bilmiyo ama benle başladıktan sonra görüşmeyi kestiğini biliyorum. bunu onun o konudaki tutarsızlığına veriyorum çünkü o konuda epey bi düşkünlüğü var beni korkutan da onun tarafından aldatılmak. daha yapmadı ki yapsa haberim olur ama yapmayacağının da garantisi yok. ama gel gör ki aşkı bambaşka. koruyucu sevecen beni herkesten herşeyden korumaya çalışması beni mest eden bu işte onun yanında kendimi güvende hissediyorum ama sadece başkalarından geleceklere karşı. onun yapacaklarından kendimi nasıl koruyacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?