• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket bir erkeğe nasıl güvenebilirim?

erkekler için öncelik nedir?

• aşk

OY: 7 13,2%
  • sex

OY: 38 71,7%
  • para

OY: 4 7,5%
  • OY: 4 7,5%

• Ankete Katılan
    53

derin_rxuxya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
4
0
86
40
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Yaşım 24 aranızda olduğum için seviniyorum çünkü bir çok konu okudum ve ne kadar yardımsever olduğunuzu gördüm.
Benim sormak istediğim bir erkeğe nasıl güvenebilirim. Bir sevgilim var askere gideli 1 ay olacak. Gitmeden önce aramız çok iyi değildi. Yani sevip sevmediğini bilmiyordum. Ama şimdi izne geldi bir haftadır onu tanıyamıyorum. Beni ne kadar sevdiğinden bahsedip duruyor ve hemen evlenmek istiyor. Askerliğe bağlıyorum şimdiki durumunu ama aramızdaki asıl mesele başka o çok geniş yaşamayı seviyor yani ilişkimizde tabi bekaret hariç sınırlar olsun istemiyor. Ve bazen bu konuda çok ısrarcı olabiliyor. Beni sadece bunun için istediğini düşündüğümü söyledim çok tepki gösterdi beklediğimden de fazla hemde. Şimdi bir türlü karar veremiyorum erkekler hep böyle midir?

Merhaba arkadaşlar.
Yaşım 24 aranızda olduğum için seviniyorum çünkü bir çok konu okudum ve ne kadar yardımsever olduğunuzu gördüm.
Benim sormak istediğim bir erkeğe nasıl güvenebilirim. Bir sevgilim var askere gideli 1 ay olacak. Gitmeden önce aramız çok iyi değildi. Yani sevip sevmediğini bilmiyordum. Ama şimdi izne geldi bir haftadır onu tanıyamıyorum. Beni ne kadar sevdiğinden bahsedip duruyor ve hemen evlenmek istiyor. Askerliğe bağlıyorum şimdiki durumunu ama aramızdaki asıl mesele başka o çok geniş yaşamayı seviyor yani ilişkimizde tabi bekaret hariç sınırlar olsun istemiyor. Ve bazen bu konuda çok ısrarcı olabiliyor. Beni sadece bunun için istediğini düşündüğümü söyledim çok tepki gösterdi beklediğimden de fazla hemde. Şimdi bir türlü karar veremiyorum erkekler hep böyle midir?

Öncelikle hoşgeldiniz aramıza..yerimseniben
Bence tüm erkekler böyle değildir.
Ben insanlar hakkında genelleme yapmaktan hiç hoşlanmam.. Kimi erkek bekarete çok önem verir,evlendiği ile yaşamak ister herşeyi. Kimi erkek, önem vermediğini iddia eder, istediğini yaşar ama bakire kızla evlenmek ister. Kimi erkek ise; gerçekten önem vermez bekarete, evleneceği kızda bakirelik aramaz..:1closedeyes:
Her insan farklıdır. Böylece düşünceleri de farklı oluyor. Siz de ilişkinizi gözden geçirin. Gerçekten size uymayan davranışları varsa ve ikna olmuyorsa iyi düşünmek gerekir diyorum..:kahve:

kişiden kişiye değişir canım yani hepsini aynı kefeye koymak olmaz sen kendin için olması gereken ilşkiyi söylemişsin o kabul etmiyorsa onun bileceği iş sonuçta sana ve ilişkinize saygı göstermeli

Bana saygı gösteriyor o konuda hakkını yemeyeyim şimdi teklif bile etmedi şimdiye kadar. Bazen deli gibi peşimde koşuyor bazen saklanıp kalıyor. Yani gitmeden önce böyleydi.

Öncelikle hoşgeldiniz aramıza..yerimseniben
Bence tüm erkekler böyle değildir.
Ben insanlar hakkında genelleme yapmaktan hiç hoşlanmam.. Kimi erkek bekarete çok önem verir,evlendiği ile yaşamak ister herşeyi. Kimi erkek, önem vermediğini iddia eder, istediğini yaşar ama bakire kızla evlenmek ister. Kimi erkek ise; gerçekten önem vermez bekarete, evleneceği kızda bakirelik aramaz..:1closedeyes:
Her insan farklıdır. Böyece düşünceleri de farklı oluyor. Siz de ilişkinizi gözden geçirin. Gerçekten size uymayan davranışları varsa ve ikna olmuyorsa iyi düşünmek gerekir diyorum..:kahve:

Cümlesi cümlesine katılıyorum

geldikten sonra mı çok değişti yani arkadaşların dediği gibi askerde insan çok değişiyor düşünce açısından onun seni sevmesi kadar senin de onu sevmen gerek senin duyguların ne ona karşı

Bana saygı gösteriyor o konuda hakkını yemeyeyim şimdi teklif bile etmedi şimdiye kadar. Bazen deli gibi peşimde koşuyor bazen saklanıp kalıyor. Yani gitmeden önce böyleydi.

Size saygı gösteriyorsa sorun yok...yerimseniben
Bu vur-kaç taktiğinden de rahatsız oluyorsanız erkek arkadaşınızla açıkça konuşursanız, neden böyle davrandığının cevabını alırsınız..:sm_confused:

ben ona aşığım :)
ona amacının bu mu olduğunu sorduğumda delirdi bana nasıl güvenmezsin seni sevmesem yanında ne işim var ve tabiki klasik erkek lafı o işi parayla yapan çok senle neden uğraşayım oldu :)

evet askerden sonra konuş derim ama emin değilsen 15 ay bekliycekmisin??? bu şüpheyle bence bi karar vermenin tam zamanı emin olmadan boşuna senerlini harcama bi soru üzerinee

zaten hayatına o kadar çok kişi girip çıkmış biri değilim yalnız kalmak yada beklemek benim için sorun değil onu sevdiğimden eminim ama onun problemleri çok anlatmakla bitmez. kısacası evlenilecek bir erkek pek değil aslında. mesela bi kaç örnek vereyim bi gayle ilişkisi vardı tabi o bunu bildiğimi bilmiyo ama benle başladıktan sonra görüşmeyi kestiğini biliyorum. bunu onun o konudaki tutarsızlığına veriyorum çünkü o konuda epey bi düşkünlüğü var beni korkutan da onun tarafından aldatılmak. daha yapmadı ki yapsa haberim olur ama yapmayacağının da garantisi yok. ama gel gör ki aşkı bambaşka. koruyucu sevecen beni herkesten herşeyden korumaya çalışması beni mest eden bu işte onun yanında kendimi güvende hissediyorum ama sadece başkalarından geleceklere karşı. onun yapacaklarından kendimi nasıl koruyacağım bilmiyorum.

erkeklere güvenilmiyor tabikide.güvenme ama güvenmediğini de gösterme. bence askerden dönmesini beklemelisin.askerdeyken çok ta sağlıklı düşünemiyorlar bulundukları ortam nedeniyle.askerliği bitince karar verebilirsin düşüncelerine.a.s

Canım bak ne dicem sana. Bundan 6 yada 7 yıl kadar önce benimde bi sevgilim vardı. Aynen senin dediğin gibi benimle doğru dürüst ilgilenmiyordu bile ama ben ona deli gibim aşıktım sınra bu askere gitti ben orada eşimle tanıştım izine geldi falan derken bu askerden izine gelince bana beni ne kadar çok sevdiğini orda anladığını falan söledi üztüme çok düşmeye başladı ama ben onun yüzünden çok acılar çekmiştim ona dönmedim eşimi tercih ettim. bence çok ii düşün ilerde onunla mutlu olabileceğini düşünüyosan bırakma ama yok ben onunla mutlu olamam diyosan herkes kendi yoluna de ve hayatına bi yol çizmeye bak. Tabi bu benim fikrim cnm

zaten hayatına o kadar çok kişi girip çıkmış biri değilim yalnız kalmak yada beklemek benim için sorun değil onu sevdiğimden eminim ama onun problemleri çok anlatmakla bitmez. kısacası evlenilecek bir erkek pek değil aslında. mesela bi kaç örnek vereyim bi gayle ilişkisi vardı tabi o bunu bildiğimi bilmiyo ama benle başladıktan sonra görüşmeyi kestiğini biliyorum. bunu onun o konudaki tutarsızlığına veriyorum çünkü o konuda epey bi düşkünlüğü var beni korkutan da onun tarafından aldatılmak. daha yapmadı ki yapsa haberim olur ama yapmayacağının da garantisi yok. ama gel gör ki aşkı bambaşka. koruyucu sevecen beni herkesten herşeyden korumaya çalışması beni mest eden bu işte onun yanında kendimi güvende hissediyorum ama sadece başkalarından geleceklere karşı. onun yapacaklarından kendimi nasıl koruyacağım bilmiyorum.

Arkadaşım bak;
gayle bir ilişkisi olan bir adamın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
O tip insanlarla ilişkisi olan insanın da o tarz eğilimleri vardır diye düşünüyorum ben...:sm_confused:

bir erkeğe hiç bişekilde güvenmiceksin helede senden cinselleil bekliyosa dönüşü olmayan hatalara düşmeyin sonra güvendiğin dağlara kar yağarsa ozaman işin içinden çıkmanız daha zor olur

Back