Bir emniyet kemeri meselesi

Camdan sarkan bebeleri gören benim çocuklarım da bazen özenip biz de yapalım diyorlar ben izin vermeyince de kötü hissediyorum acaba ben mi abartıyorum insanlar mı çok rahat diye

Nadirdir ilk defa hem bu kadar hakkaniyetli hem de bu kadar haklı bir konu sahibi görüyorum tebrik ederim sizi iyi yolculuklar

Camdan sarkan bebeleri gören benim çocuklarım da bazen özenip biz de yapalım diyorlar ben izin vermeyince de kötü hissediyorum acaba ben mi abartıyorum insanlar mı çok rahat diye
Oğlum yazın 12 yaşına girecek hala çocuk koltuğunda seyahat eder.Doğduğundan beri de hep öyle seyahat etti inanın hiç kimseyi de umursamadık.Eşim de ben de bu konuda çok katıyızdır hiçte umurumuzda olmaz sizin de olmasın aman kırılırlar üzülürler takılmayın kırılan kırılsın.

Haklısınız tamamen. Kabul etmezdim. Zaten bu ülkede kurallara uymamak moda sonra öyle olmuyor kader vs.Ne malum cocuklara birşey olabilir bir düğün bilmemne neyse değermi ben böyle düşünüyorum.

Haklısınız tamamen. Kabul etmezdim. Zaten bu ülkede kurallara uymamak moda sonra öyle olmuyor kader vs.Ne malum cocuklara birşey olabilir bir düğün bilmemne neyse değermi ben böyle düşünüyorum.
İşte bunu diyorum ben de anneme..
Bi sürü hata yapılıyor tedbirsiz davranılıyor sonra olacağı varmış deniliyor ya da ecel bu geleceği varsa her yerde gelir deniliyor halbuki tedbirli olsalar olmayacak şeyler.

Çocukların oto koltuğunda gitmesi gerek zaten. Yani yer yok. Bence doğru yapıyorsunuz. Ama şöyle bir öneride bulunabilirsiniz. Eşiniz toplu taşımayla dönsün, anneniz sizle gelsin madem.

Bı motosiklete 4 kişi binip birşey olmaz kafasında insanlar var emniyet olarakda birbirlerini tutuyorlar bir çarpışma anında hepsi pert .Birini tutarak çarpma şiddetini azaltacağını düşünmek bu kadar umursamaz olmak kazaya davetiye.Tedbir iyidir önlemini al da birşey olsa bile en azından ben gerekeni yaptım dersin .Eskiler derdi kapını açık bırak kitleme hırsız girdi kader girmedi kader iş buna dönmemeli önce tedbir sonra tevekkül

Çocukların oto koltuğunda gitmesi gerek zaten. Yani yer yok. Bence doğru yapıyorsunuz. Ama şöyle bir öneride bulunabilirsiniz. Eşiniz toplu taşımayla dönsün, anneniz sizle gelsin madem.
Annem bunu önerdi ancak ben şehirlerarası sürerken biraz panikliyorum büyük araçlar geçerken.Hatta o yüzden eşim maksimum 1-2saatlik yola tek gönderir beni..O sürmese ben 4saat tek başıma süremem

En doğrusunu yapıyorsunuz. Allah korusun aksi bir durum olsa keşke demekten iyidir.

Kesinlikle en doğrusunu yapiyorsunuz, asla taviz vermeyin.
Bir kere tamam derseniz bu hep devam edecek ve evet kemer konusu hassas bir konu taviz verilecek bir konu değil.

İki sene önce benzer konu bizde de oldu. Üç saatlik başka şehirde eşimin halasının kızının düğünü vardı. KV otobüsle zor oluyor ben de sizinle geleyim dedi. Bizim de arkada iki tane çocuk koltuğu var. KV gelirse çocuk koltuğunun birini çıkarmamız gerekecek. Çocuklar da o zaman 1.5 ve 3.5 yaşındaydı, yani sadece kemerle gidecek yaşlar da değil.
Biz net şekilde kendisini alamayacagimizi söyledik.

Bu geçtiğimiz yaz da benim memleketimde kuzenimin düğünü vardı. Şehir içinde teyzem dedemi de bizim almamızı istedi, salona siz götürün dedi. Şehir içi olmasına rağmen biz alamayız çocukların koltukları var dedim.

Çocukların kemersiz gitmesi bir seçenek olamaz. Anneniz bugün kırılır yarın unutur ama Allah korusun kötü bir şey yaşarsanız bunun sonuçları geri dönülmez olabilir. İsteyen küssün kırılsın, çocuk koltuğundan emniyet kemerinden taviz verilmez

Kesinlikle en doğrusunu yapiyorsunuz, asla taviz vermeyin.
Bir kere tamam derseniz bu hep devam edecek ve evet kemer konusu hassas bir konu taviz verilecek bir konu değil.

İki sene önce benzer konu bizde de oldu. Üç saatlik başka şehirde eşimin halasının kızının düğünü vardı. KV otobüsle zor oluyor ben de sizinle geleyim dedi. Bizim de arkada iki tane çocuk koltuğu var. KV gelirse çocuk koltuğunun birini çıkarmamız gerekecek. Çocuklar da o zaman 1.5 ve 3.5 yaşındaydı, yani sadece kemerle gidecek yaşlar da değil.
Biz net şekilde kendisini alamayacagimizi söyledik.

Bu geçtiğimiz yaz da benim memleketimde kuzenimin düğünü vardı. Şehir içinde teyzem dedemi de bizim almamızı istedi, salona siz götürün dedi. Şehir içi olmasına rağmen biz alamayız çocukların koltukları var dedim.

Çocukların kemersiz gitmesi bir seçenek olamaz. Anneniz bugün kırılır yarın unutur ama Allah korusun kötü bir şey yaşarsanız bunun sonuçları geri dönülmez olabilir. İsteyen küssün kırılsın, çocuk koltuğundan emniyet kemerinden taviz verilmez

Hayy çok yaşayın vallahi dünden beri o kadar suçlu hissettiriyor ki annem gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…