- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
muhattap olmaya degmez, cok bile olmussun ekinler dize kadar eltin gelsin bize kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhattap olmaya degmez, cok bile olmussun ekinler dize kadar eltin gelsin bize kadar
Yokmus gibi davranbu iyiymis ya sagol
Bilgece, çok iyi niyetli ve olgun birisin gerçekten. Rabbim sana hep güzellikler bahşetsin.
Evet evet cok haklısın gercekten. Oyle yapacagim artik. Ne yaparlarsa yapsinlar kendileri.. cok sagol cevaplarin icinYarım ağız konuşmadan kastım durumu kurtarmak tatlım, yani bir insana
"sen beni sadece işin düşünce arıyorsun" demek ayrı, kısa kesip geçiştirip hak ettiğini vermek ayrı. Zaten eşin yanında, kaynanan da durumu anlamış gördüğüm kadarıyla, ne kadar az munasebet o kadar iyi senin için.
Aynen evet. Yok yok kocasini sisireniyor iste. Benim kaynimi sanirim bir gun sisirmeye kalkmis. Kaynim da esime demis ki kulagima bir seyler söylüyorlar ama asla inanmam. Bilgece cok iyi bir insan. Sakin onun uzulmesine izin verme demis. Aslinda o da biliyor esini. Dedikoduyu hic sevmiyor.Of bilgece ne bu ısrar acıma kaynına da valla goruşme eksik kalsın eltinde ne duğunune ne olusune gitme kardeşim..kız sana garezli kocasınıda şişiriyor kotu niyetli işte bariz.
ayy yaaa Allah razi olsun cok iyisin. Cok sagolllRabbim en kisa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip eder insiallah canım sana sende ailenle mutlu mesut yaşarsın. Biliyorum kafaya takmamak elde değil İnsanız işte üzülme canım önemli olan sizin mutluluğunuz ne mutlu ki eşin seni anlıyor anlatiklarindan gönlümün güzel olduğu belli zaten Rabbim sana senin gibi iyi yürekli bi evlat nasip etsin kardeşim eltinde senin gibi bi insanla arkadaş olamadığı için üzüldüm sende değil canimm:)))
Ayyyy burnuma nasıl kıskançlık kokuları geldi anlatamam . Bırak canım çatlasın patlasın tınlama bile
annen dogru demis. Kuma kumayi cekermis elti eltiyi cekmezmis Aksine hepimziin durumu iyi sukurler olsun. Ne eksik ne fazla ayni geliri var herkesin her ay. Ortak isimiz o yuzden..Sizi kıskanıyor olabilir mi? Annemin bir arkadaşı var hep der "eltiler evde anlaşsa ayakkabıları kapıda kavga edermiş." Sizin durumunuz onlardan iyiyse belki kıskanıyordur, çekemiyordur? Rakip olarak görüyor olabilir veya.
Evet zaten oyle yapacagim. Dogumunda gideceğim daha da gitmem. Cok sagolunBence sen hiic huzursuz olma.. Yapman gereken şeyi fazlasıyla yapmışsın.. Arama da sorma da bence. Eşin hamileliği için gitmeyi filan teklif ederse gidersin eşinle.. Canını sıkmana değmez.. Hem herkes de görmüş senin elinden geleni yaptığını da biliyorlar..
amaan kuzum neden takıyorsn ya eşinde kaynında kv de farkında zaten herşeyn sen elinden geleni yapmışsn doğru diyrsn 3 gnlük dünya kin tutmaya küs kalmaya degmez sende degmeyenler için sıkma tatlı canını inş. hatasını anlar eltinde ama anlamasa bile sen sana düşen ne varsa fazlasyla yapmışsn zaten cnm halaa numarsı yoktu diye yalan söyleyebiliyorsa ve sana dönmüyorsa karakteri apacık ortada canm sen hiiiç üzme kendini canm
ayneen öyle canm eltin bu yaptklarıyla kendi kendinin değerini kaybettiriyor sen düşünme bile salla gitsinEvet zaten yalandan nefret ederim. Maalesef ki yalan soyleme huylari var. Bans telefonumun kontoru yok o yuzden arayamadim diyor yanimda kardesini arayip konusuyor. Ne gerek var yani yalana. Amaan iste takmayacagim artik. Ne derse de desin hiç umrumda degil valla
Bence artık bu saatten sonra arama sorma. Yani seni sevmediği ve görüşmek istemediği çok belli neden ısrarla aranı iyi tutmaya çalışıyorsun ki. Sen kendine önce değer vereceksin ki başkaları da sana versin hem bak kocanda goruşmeni istemiyorum demiş ne güzel başkasının kocası zorla goruşturur birde karşı tarafı haklı gorur. Salla gitsin. Doğum yapınca da alırsın bi hediye gider hayırlı olsun dersin olur biter.
elti olarak yapman gereken herşeyı yapmıssın canım artık iş ona kalmıs bazı ınsanlar da hayatımızda olmasın boşver dogum yapınca ne uygunsa al hedıyenı gıt gözün aydın de çık daha fazlasını haketmıyor ve bır daha da arama ben burdan gıcık oldum ne demek açmamak