Bir Elti Vakasi da Benden??

Aynen oylw yapacağım aramayacagim artok zaten. Gecenki son noktaydi. Herkesin onunde olmasi da cok cok iyi oldu. Kimse de laf edemez zaten niye aramiyorsun diye.. Esim ben uzulursem gitmez. Zaten ayni isi yapiuorlar hep birbirlerini goruyorlar kaynimla :-)

Aranizda bir sorun yoksa neden gorusmediniz? Aslinda en iyisi oyle :-) ben de aramayacagim gitmeyecegim. Zaten evim de uzak. Oh :-)

Canim kaynimi falan hal hatir sormak icin hic aramam :-) dukkana falan gidiyorum arada goruyorum O yuzden :-) o zaman soruyoruz hal hatir..
:KK70: ole mii.. Bnde kendi kaynımla ilişkimi goz onune alarak soledim :-)

Yazarken bile ne kadar iyi niyetle yazmışsın. Masallah sana.
Artik umursamama zamani gelmiş.
Gitme doguma vs. Gercekten biraz ilgilenme.
Ilgilenme bak nasil değerli olacaksin.
Büyüklük her zaman sende kalmış. Birak bu sefer küçük ol sen, o büyüklüğünü göstersin biraz da.

Canım eşini dinlemelisin ve görüşmemelisin. Senin bilmediğin bir mevzu ve ya bir yanlış anlaşılma yoksa, sana böyle davranması normal değil.
Sevmiyordur, Görüşmek istemiyordur. Senin de ısrar etmene gerek yok. Çünkü yüzsüzlük olur. Boş ver. O güzel kafanı yorma...

Bu arada eşin güzel demiş ya :-)

..

Zaten herkes biliyor. Kaynanam bana dedi sen onun babasi hastaydi aradin mi diye evet dedim ama bana donmedi bile dedim anladi Kaynanam da. Aslinda kaynanam kimseyi de kiramaz. Ama yeri geldigi zaman da söyler savunur yani beni. Eger derse ki Bilgece beni sormuyor etmiyor, kaynanam da der ki bi gun de sen ara sor, kizin telefonlarini acmazsan aramaz sormaz tabi.. Allahtan uzagim. Kaynimin kendi evi var ama esime surekli biz karsilikli oturalim, biz yanyana olalim diyor da Allah korusun diyorum. Kaynimi severim ama karisiyla asla anlasamam.. Diğer eltimle karsilikli oturuyorlar ama cok anlasamiyorlar da.
Ben bilerek hepsinden uzaga tasindim zaten. Cok sukir. Insallah boyle bir sey hic olmaz..
Bence en dogrusuni yapmissiniz.Dip dibe oturmak gercekten cok sakincali.Uzerinize dusenizide fazlasiyla yapmissiniz.Dedigim gibi sizi kiskaniyor.Bunum baska hicbir aciklamasi yok.

Takma kafana bukadar bazı insanlar böyle takıntılı oluyor senin bu eltininde sana takıntısı var:63:

Benimde görümce böyleydi....

Doğurunca takısını takar kalkarsın.

Eltimde şeker gibi kadındır 12 yıldır kardeş gibi olduk abladır bana:KK60:

Bu durumda sorun sende değil, kadın uyumsuz ve geçimsiz bir tip, boşver Bilgece, mesafeli davran ve umursama. İŞi düşüp aradığında da yarım ağız konuş ve ilgilenme.

Iste ben o yarim agiz konusmayi yapamiyorum ki. Kadin hasta hamile diye rahaysiz. Mesela gecen gece hastamız vardi yogun bakimda. Esimle kaynim hemen gittilwr. Buyuk kaynimda geldi beni aldi tek kalmayayim diye. Buyuk kaynimla karsilikli oturuyorlar. Zaten saat gecti. Uyuyor diye gitmedim ben insanlari nasil rahatsiz edeyim. Eism de sabaha dogru geldi ve gittik. Neymis ben gidip onu görmemişim. Iyi de niye rahatsiz edeyim diye dusunuyorum.. Haksiz miyim bilmiyorum valla.

telefonlarina bile cvp vermeyen birine karsi hic bi gorevin veya yapman gereken bisey olamaz bence. deger kisinin kendi elindedir ve eltin de sendeki degersizligini belirlemis,uzulmene hatta dusunmene bile degmez. ben seni gormeden sevdim ,sevmeyen utansin :KK66:

:oops:sagolasin canim bilmukabele.
Yani ben esimin yaninda a yengeni de arayip geçmiş olsun diyeyim diyorum kadin acmiyorsa benim sucum nedir yani. Aradaki bag hep boyle gidecek. Zaten ben evime asla kimseyi cagirmiyorum ne kimse bana gelsin ne de ben kimseye gideyim demis. Bu Lafin ustune hayatta gitmem zaten..

Insanliktan nasibini almamiş takmayin cağirmayinda evinize bundan sonra okdar basit. Niye cağriyorsunki madem gelmiyor bir gecmiş olsun bile demeye üşeniyor. Sana değer vermiyene sende deger verme cagirma evine

Evet artik oyle yapacagim. Kaynimin kalbi kalmasin diye cagiriyordum ama valla ne yapayim. Artik cagirmayacagim..

Belki basitce kimyalar uyusmamamistir... Mesajlarin hepsini ayrintili okumadim ama size karsi nefretini sunmamis sanrm sadece uzak duruyor galiba. Bana garip gelmedi. Sosyalligi sevmeyen, gelin geldigi aileye alisamayan veya sizinle uyusamayacagni dusunen bir kadin olabilir.
elbet tabi bu da olabilir. Ama kendisi sosyalligi cok sever aksine. Sadece bana ve en buyuk eltime karai boyle maalesed. Ama dediginiz gibi kimyalar uymamis olabilir.

Onun yaptiklari bariz terbiyesizlik bazinda nezaketen bile olsa yapilmasi gereken seyler vardir ki o hic bisiye tennezzül etmemis ne yapmaya calistigi hakkinda bi fikrim yok kaynananizla nasil arasi ? belkide es tarafindan kimseyle arasinin iyi olmasini istemiyor olabilir mi? diger eltilerle daha mi sIkI fiki veya smamimiyeti var? sanirsam onlarlada yok..
Kiskanclik durumuda olabilir elbette..
Ama madem esinizde bu yönden sizi destekliyor kuru bir mesaj ile tebrik edeip kisa kesebilirsiniz zaten karsi taraf sizinle görüsmek niyetinde hic degil aile baglari akrabalik elbette önemli ama sürekli yalan söyleyen binbir türlü bahaneler bulan biriyle illede görüsmeye veya ona yardim etmeye calismanin pek anlami yok yardim etseniz bile afedersiniz affiniza siginarak yaziyorum lütfen kizmayin enayi yerine bile konabilirsiniz..
En iyisi mesafeyi artik net sInirlarla belirlemek ve bu bayanla sadece gerektigi kadar mevcut ortamlarda görüsmek , bunun harici hicbir zaman onunla bir arada bulunmamak en iyi cözüm sanirsam.

Kesinlikle oyle. Resmen bir daha ararsam tam enayi olurum. Oturup guluyorlardir bana. o yuzden artik aramam sormam. Dogum yapsa giderim ugrarim geri gelirim o kadar.

Yazarken bile ne kadar iyi niyetle yazmışsın. Masallah sana.
Artik umursamama zamani gelmiş.
Gitme doguma vs. Gercekten biraz ilgilenme.
Ilgilenme bak nasil değerli olacaksin.
Büyüklük her zaman sende kalmış. Birak bu sefer küçük ol sen, o büyüklüğünü göstersin biraz da.

Teşekkür ederim guzel mesajin icin Oncelikle :KK19: Dedigin gibi ilgilenmeyecegim. Ya bi de benim cocugum olmuyor tamam mi, bi gun oturuyorduk. Eltim daha hamile degildi ama 2 dusugu vardi. Dedim ki bence sende bir doktora git neden dusuyor falan dedim. Inan kotu niyetim yok. Kadina destek olmaya çalışıyorUm. Bana ne dese iyi?? Ay yok ne gidicem benim cocugum oluyor. Sustum. O gece eve gittim nasil agliyorum ama çok uzuldum. Benim cocugum oluyor diyor kadin bana ya. Ya resmen senin cocugun olmuyor onu vurgulamak istedi. Cok kirdi orda benim kalbimi ama bir sey demedim.
Zaten aramam hata bir daha asla zaten..

Canım eşini dinlemelisin ve görüşmemelisin. Senin bilmediğin bir mevzu ve ya bir yanlış anlaşılma yoksa, sana böyle davranması normal değil.
Sevmiyordur, Görüşmek istemiyordur. Senin de ısrar etmene gerek yok. Çünkü yüzsüzlük olur. Boş ver. O güzel kafanı yorma...

Bu arada eşin güzel demiş ya :-)
Ay şükür evet esim lafini esirgemez asla :-) :-) dedigin gibi ben ısrar etmiyorum onlar israr ediyor. Gidin gelin bilmem ne diye. Gitmiyorim kardesim yani. Gitmeyecegim iste :KK19:

Bence en dogrusuni yapmissiniz.Dip dibe oturmak gercekten cok sakincali.Uzerinize dusenizide fazlasiyla yapmissiniz.Dedigim gibi sizi kiskaniyor.Bunum baska hicbir aciklamasi yok.

Allah onun da yardimcisi olsun. Aslinda esi ona biraz fazla deger verse belki o da bizim gibi olUr ne bileyim.. sagolun yorumunuz icinn
Takma kafana bukadar bazı insanlar böyle takıntılı oluyor senin bu eltininde sana takıntısı var:63:

Benimde görümce böyleydi....

Doğurunca takısını takar kalkarsın.

Eltimde şeker gibi kadındır 12 yıldır kardeş gibi olduk abladır bana:KK60:
ayy insnalar gorumceyle anlasamaz ben eltiyle. 3 gorumcem var Allah razi olsun 3u de melek resmen. Cok severim coook.

Canim ya nasil iyi yureklisin. Inan hic haketmemis verdigin değeri. Yazık insanliktan nasibini almamis boylesi kisilere cok sinir oluyorum.
Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir yavru versin en kisa zamanda.
Hic sıkma canını @Bilgece :KK60:

muhtemelen tipik bir durum eltiniz sizi kıskanıyor... yada dokunuz uymamış senden hoşlanmıyor olabılır her insanın her insanla dokusu tutmayabilir. ama artık sirkelenip kendine gelme zamanı tatlım l
lütfen iyi niyetlerini çöpe at bunca zaman elinden geleni yapmışsın yapıcı olmuşsun belliki seviyeli olmak istiyor sevgili eltin. sende kendini geri çek bebeği olduğunda misafir gibi git hediyesini ver yardım etmeye kalkma senin telfnlarını bile açmayan birine daha fazla iyi niyet gösterme karşı taraf anlamıyor çünkü...senden önemlisi yok kims eiçin kendini yorma

ah canım keske oyle olsa bende hep daha evlenmeden iyi olmak istedim. ama olmuyo. en azından uzak durması biraz daha iyi böyle olucağına. benim elti düğünüme kendi gelin sacıyla geliyo. ben napiyim :)

Canim ya nasil iyi yureklisin. Inan hic haketmemis verdigin değeri. Yazık insanliktan nasibini almamis boylesi kisilere cok sinir oluyorum.
Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir yavru versin en kisa zamanda.
Hic sıkma canını @Bilgece :KK60:

Sagol duan icin Allah razi olsun amin amin.:KK60::KK60: Gercekten boyle insanlar icin degmez uzulmeye. Ne yaparsa kendilerine yapiyorlar yazik yani..

muhtemelen tipik bir durum eltiniz sizi kıskanıyor... yada dokunuz uymamış senden hoşlanmıyor olabılır her insanın her insanla dokusu tutmayabilir. ama artık sirkelenip kendine gelme zamanı tatlım l
lütfen iyi niyetlerini çöpe at bunca zaman elinden geleni yapmışsın yapıcı olmuşsun belliki seviyeli olmak istiyor sevgili eltin. sende kendini geri çek bebeği olduğunda misafir gibi git hediyesini ver yardım etmeye kalkma senin telfnlarını bile açmayan birine daha fazla iyi niyet gösterme karşı taraf anlamıyor çünkü...senden önemlisi yok kims eiçin kendini yorma

Sagolun yorumunuz icin evet oyle yapacagim. Hediyemizi alip gidecegiz.. o ladar..
ah canım keske oyle olsa bende hep daha evlenmeden iyi olmak istedim. ama olmuyo. en azından uzak durması biraz daha iyi böyle olucağına. benim elti düğünüme kendi gelin sacıyla geliyo. ben napiyim :)
kiz nasil yani?? Nasil kendi gelin saciyla geliyor?? Valla onceden de samimi falan olma. cidden insanlara yaranilmiyor..

Canım sen her defasında yapman gerekeni yapmışsın, bence artık umursama yani sen de artık arama sorma. O arasa ararsın, gelirse gidersin demek ki onun anladığı dil o.... Canını sıktığına değmez bence...

aynen katılıyorumm

Sen zaten hep normal davranmışsın, o anormalmiş. Bundan sonra da arana azıcık mesafe koyarsın. Sonuçta akrabasınız hiç görüşmemek olmuyor :)

Merhaba arkadaşım rahat batan ve insanlık yaramayan insan portresi çizen eltine:))bütün insanlığı yapmışsın zaten beni en çok düşük yaptım aramadi bile demişsin ya o etkiledi bi kızdım burda kendi kendime bi gör bende neden gelin güvey oluyosam:))) kızdım işte vay cadı boswer arkadaim ewet ölümlü dünya ama gene genede kendini yıpratma bişe değil ne yaparsan yap böle insanlara yaranamzsinda bi fesatlik bir kıskançlık kokusu geldi burnuma en önemlisi eşin o seni anlamış ya boswer zaten Kayinvaliden diğer ekinlere durumun farkında zaten biraz da sen uzak due bakalım sonra bakarsın anlarsa bi doğum yaptım gelmedin falan die görsün bakalım nasıl oluyomus ben böle haksızlık yapan insanlara çok sinir oluyom ya :KK43:

Merhaba arkadaşım rahat batan ve insanlık yaramayan insan portresi çizen eltine:))bütün insanlığı yapmışsın zaten beni en çok düşük yaptım aramadi bile demişsin ya o etkiledi bi kızdım burda kendi kendime bi gör bende neden gelin güvey oluyosam:))) kızdım işte vay cadı boswer arkadaim ewet ölümlü dünya ama gene genede kendini yıpratma bişe değil ne yaparsan yap böle insanlara yaranamzsinda bi fesatlik bir kıskançlık kokusu geldi burnuma en önemlisi eşin o seni anlamış ya boswer zaten Kayinvaliden diğer ekinlere durumun farkında zaten biraz da sen uzak due bakalım sonra bakarsın anlarsa bi doğum yaptım gelmedin falan die görsün bakalım nasıl oluyomus ben böle haksızlık yapan insanlara çok sinir oluyom ya :KK43:

Evet o düşük olayı benim de hiç aklimdan cikmiyor. Bebegim dusmeseydi su an emekliyor olacakti.. :KK42::KK42::KK42:
Inan onun dusuklerine kendim.gibi uzuldum. Kahroldum cidden. Ama kiymet bilmiyor iste. insan ne yaparaa kendine yapiyor. Ben de onun gibi davranacagim artik..

X