- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıı yani şuan dikelim büyüsün mesela birde onunla dikeriz hatta bak kızım bu ağaçta böyle olacak gibi o da umut eder ya ne iyi oldu bu kimse bu fikri söylemdiHer ikisini de yapabilirsiniz bana kalırsa. İkisinin de güzelliği farklı . İkisini de yaşamış olursunuz.
Evim bahçeli değil ama eşimin güzel bir arazisi var oraya dikilecek oraya ileriki zamanlarda ev yapmayı düşünüyoruz gidip zaman geçireceğimiz bir ev ayrıca göbek bağı işini sevdim .evinin bahcesi varmi??? ben illa bahceli evim olsun istiyorum ondan sonra oglumla artik kac yasina gelirse dikicez ins. bilmiyorum sacma belki göbek bagini sakladim onu koycam köklerine
Evim bahçeli değil ama eşimin güzel bir arazisi var oraya dikilecek oraya ileriki zamanlarda ev yapmayı düşünüyoruz gidip zaman geçireceğimiz bir ev ayrıca göbek bağı işini sevdim .
Karadut ağacı acaba yarı kurak bir yerde olur mu ki ilgimi çekti şuanda kurumaması da lazım hayal kırıklığı olmasın kızım için ceviz tutmadı mı aslında o da mantıklı ya. Şuan sanırım iki tane dikmeye karar veriyorum bir şimdi dikeceğim o büyüdüğünde bak senin içindi demek için birde omunla dikip bak ona iyi bakarsak bu ağaç gibi olur demek için sorumluluk oluşur belki daha çokÇok güzel bir düşünce, tebrik ederim.
Kızınızla beraber dikme fikri daha güzel.
3-4-5 yaşlarında bakarsınız :)
Babam yazlığa hepimizle birer ağaç dikti.
Benimle diktiği kirazdı, geçen yıl söktük :) artık meyve vermiyordu diye yenisini de oğlumla diktik.
Kardeşlerimle nar, ceviz ve çınar.
Ceviz 3 kere falan yenilendi ama ısrarla ceviz dikiyoruz :)
Dedemle de köye karadut dikmişliğimiz var iki kardeş, köy doyuyor :) o kadar güzel meyve verir..
kıymetli şeyler :)
Hoşuma gitti benimde şimdi dikeceğim ileris içinde güzel birikim yaparız manevi anlamda şimdi dikip fotoğraflar ile desteklenebilir hatta sonra daha güzel olur inşallahof cok güzel bencede arkadasik dedigi gibi iki kere dogaya bir güzelik yapmis olursun
Amin inşallah. Bu aklıma yattı sorumluluk edinmesi açısından sanki göstermek daha iyi güzel olur ç. Peki bir meyve ağacı dikecek olsanız ne dikersinizBen olsam şimdi bir meyve fidanıyla ise başlarım.... o büyüdükçe kızın da büyüyecek bence çok hoş ve kızın aklı sardiginda bir de onunla birlikte yine kızının istediği bir fidanı dikersin.sağlıkla büyüsün bebeğiniz.
Yaa ne güzel. Peki çocuklar ağaçlarına bakıyorlar mı? İlgileniyorlar mı?Oglumun kiraz agaci var , kizimin erik
Bebekken dikildi ikisi de
Simdi oglum 10 yasinda , bir hafyadir onun agacindan gelen kirazlari yiyoruz :)
kiraz olabilir erik olabilir kası ağacı olabilir.. Ben olsam kayısı ağacı dikerdim ama hani Çağla döneminde Tuzla yenilen eksi olandanAmin inşallah. Bu aklıma yattı sorumluluk edinmesi açısından sanki göstermek daha iyi güzel olur ç. Peki bir meyve ağacı dikecek olsanız ne dikersiniz
Ihlamur dikin çok güzel kokuyordüşünceniz için de sizi tebrik ederim. Çok iyi dusunmussunuz.
Çağla ağacı farklı olabilir aslında. Çağla'nın kayısı cinsi olduğunu bilmiyordumkiraz olabilir erik olabilir kası ağacı olabilir.. Ben olsam kayısı ağacı dikerdim ama hani Çağla döneminde Tuzla yenilen eksi olandan
Karadut ağacı acaba yarı kurak bir yerde olur mu ki ilgimi çekti şuanda kurumaması da lazım hayal kırıklığı olmasın kızım için ceviz tutmadı mı aslında o da mantıklı ya. Şuan sanırım iki tane dikmeye karar veriyorum bir şimdi dikeceğim o büyüdüğünde bak senin içindi demek için birde omunla dikip bak ona iyi bakarsak bu ağaç gibi olur demek için sorumluluk oluşur belki daha çok