Bir ders niteliğinde narsist eşten boşanma öyküm

notredam

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
197
310
25
Merhaba hanımlar, ben 5 yıl önce peşimden koşan beni prenses gibi hissettiren biriyle sevgili oldum. İlk 1 yıl her şey çok güzeldi rüyadaydım , ilk defa biri bana bu kadar değer veriyordu onun çok saf olduğunu düşünürdüm bana asla kötülük yapmaz derdim , aile yapısı olarak yaşadığı yer bakımından bana çok uzak biriydi fakat gözüm bunları görmüyomuş o zamanlar..
ilişkinin son 1 yılında söylediğim her söze tepki veriyordu,kızıyordu, bağırıyordu hatta beğenmediği bir şey söylediğimde ki bana göre normaldi evi dağıtıyordu . Bunlar bana normal geliyordu o zamanlar çok sinirli heralde böyle tepki veriyor diyordum sonra eve alışveriş yapardı gönlümü almaya çalışırdı barışırdık ( ne aptalmışım ) .
Biz son yıl evlilik kararı aldık , maddi yönden hiçbir talebim olmadı çeyizimi her şeyimi kendim hallettim düğünü biz yaptık ailemin durumu iyi değil diyordu , neyse evlendik balayında altınları istedi vermek istemedim kavga çıkardı döndük onun memleketinde yaşamayı kabul etmiştim , 1 haftada temizlikten olsun tembellik yapıyorsun diyerek üstüme yürüdü çalışan biriyim yetişemiyordum beni ittirdi aileme küfürler etti panik atak geçirdim ertesi gün ailemin yanına gittim , onlar beni mutlu beklerken yaşadığımı anlattım daha yenisiniz alışırsınız dediler geri döndüm ve daha şiddetlendi artık kollarımı morartıyordu kapıya atıyordu beni ‘ bir kere lavabonun üstünde leke vardı niye temizlemeden dışrı çıkıyorsun dedi bende görmemişim dedim sinirlendi baya bende sen temizle o zaman bu kadar büyütülcek bir şey değil dedim saçımı çekti iki saat bağırdı ailemi arayıp şikayet etti’ ben bu gormu okuyarak yaşadıklarımın gerçek olduğunu ve bunlrı haketmediğimi düşündüm çünkü yalanım saygısızlığım kötü huyum yoktu bunları yapması için .. çocuk istiyordu ve bende çok istiyordum ama burada okuduklarıma bakarak çocuğumu bu adamın yanında büyütemem diyip yapmadım 1 yıl boyunca ve tayin dönemine kadar çektim bu herifi her küfür ettiğinde daha çok uzaklaştım ve güçlendim kendimi kurtarmalıydım aileme anlattım her şeyi ve dedim ki eğer benim arkamda durmayıp bir daha oraya gönderirseniz bu adam beni öldürür dedim öfke sorunu vardı , ya benim yanımda durursunuz ya da ben yoluma sizsiz devam ederim dedim ve destek oldular hiç bir şey talep etmeden anlaşmalı boşandık tam bir narsistmiş zamanla daha iyi anlıyorum şimdi yeni hayatımda kurslara gidiyorum işime bakıyorum kendimi huzurlu kılmaya çalışıyorum , biliyorum boşanmak çok zor bir süreç ama inanın zamanla geçiyor o gücü içinizde bulun değerinizi bilin hanımlar kimseye muhtaç değilsiniz .

Çok geçmiş olsun evet zorluklar cekmissiniz ama nihayetinde kurtulmussunuz iyi kide çocuk olmamış ayrılması daha da zorlaşıyor yolunuz iyi insanlara çıksın hep başka örnekler verebilirmisiniz yani gonlunuz alırmıydı hiç özür dilermiydi

Teşekkür ederim hepinize amin sevgiliyken alırdı bende inanırdım niye böyle her şeye sinirleniyorsun derdim , sen şöyle diyosun böyle yapıyosun o yüzden sinirleniyorum derdi bende suçu o zamanlar kendimde aradım ne söylediysem onu dememeye çalışırdım bu sefer başka bir şeye kızardı bir kaç kere evimi dağıttı sinirden bidaha yapmayacağım dedi bende inandım işte o zamanlar ah ah .. evlenince bunların dozu arttı aileme küfür ediyordu kollrımı sıkıyordu artık buraları okuyarak gözüm açıldı benim yaşadıklrım normal olamaz dedim ben kötü bir şey yapmıyordum ki neden bu öfke şiddet diye kendimi yedim yaptığım işten bir şey anlamadım kilo verdim nefes alamayacak duruma gelmiştim ne yaşdığımı anlamlandıramıyordum şoktaydım nerdeyse , ama küfür ede ede beni küçümseye küçümseye gözümü açtı , psikoloğa gidelim dedim gittik anlttım doktora ; temas kırmızı çizginiz olsun dokunmayın birbirinize kavga ederken dedi onu da dinlemedi ilaç kullan dedi kullanamadı bana ; sen şizofrensin delisin diyordu halbuki ben yaşadıklrımın şokundan depresyona girmişim ben ilaç kullanmaya başladım , onun çocukluğuna benzeyen çocuğumun olmadını çok isteyerek evlenmiştim ,büyük ameliyat oldum sevgiliyken yoğun bakımda gep onun çocukluk fotoğrafına bakarak kendime gelmeye çalışıyordum ama benden bu hevesimi nasıl aldı haberi yok , her kavgadan sonra ben susuyordum konuşmaya çalışıyordu ben istemiyordum gönlümü almaya çalışıyordu ama insan annesine edilen küfürlerden sonra geri dönüşü olmuyordu ki

Allah tüm kadınlara bu gücü ve desteği versin
Amin ilk başlarda çok güçsüz hissediyordum yalnız ne yaptım derdim yaşlanınca kim destek olacak derdim boşanmış biri olarak nasıl devam ederim diyip katlanırdım ama inanınnn bana yürekten inanın hayatta tek boşanan ben değilmişim çok şükür işim var kimseye muhtaç değilim aileme bile o yüzden kadınlarımız okuyun meslek edinin mrgü örün aşçılık kursuna gidin aile de bir yere kadar bu hayatta gerçekten yalnızız ve bu hayatımızın değerini bilip kimsenin eline vermeyelim

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle bizim eğitimli ve meslek sahibi olmamız lazım. Maalesef her aile destek çıkmıyor, en azından meslek sahibi olunca söz hakkınız oluyor, gelecek kaygınız olmuyor. Umarım bunları okuyan genç kızlarımız daha dikkatli olur.

Öfke kontrol problemi vardı yani düşündüm bı adam bana bunları yapıyorsa ilerde masum yavruya neler yapardı kim bilir artık daha yaşayarak öğrenecek zamanım kalmamıştı harekete geçmeliydim, bundan sonra bu kadar fedakar olamam sanırım ve bu tipleri artık öyle iyi tanıyorumki şuan hayatıma birini alıpta huzurmu bozmayı düşünmüyorum çünkü ben çok inanmıştım bu gelen birine de bu kadar gözü kapalı olursam yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum o yüzden yoluma bakıyorum

O narsist degil, manyagin onde gideniymis.

Seni bu pislikten kurtuldugun icin tebrik ederim

Bu yorum banaydı sanırım bir kayma olmuş. Haklısınız dedikleriniz de. Umarım karşınıza hayırlı ve iyi insanlar çıkar artık. Eee sizde de tecrübe var kötüyü anlar ve şutlarsınız.

Narsist mi psikopat mı bilemiyorum. Ama tekrar benzer bir insana çekilmemek adına kendinizi iyi tartın lütfen. Yaşadıklarınız korkunç çünkü.
Haklısınız şuan yeni birini düşünmüyorum eğer düşünürsem de bu kadar kaptırmayacağıma eminim çünkü bir narsist psikopata denk gelen diğer erkekleri daha iyi tanır diye düşünüyorum
Bu yorum banaydı sanırım bir kayma olmuş. Haklısınız dedikleriniz de. Umarım karşınıza hayırlı ve iyi insanlar çıkar artık. Eee sizde de tecrübe var kötüyü anlar ve şutlarsınız.
evet sizeydi fakat yanlışlıkla kaydırmışım sanırım cümlemizin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Kesinlikle daha iyi tanıyoruz. Bir tecrübe bin nasihata bedel. Denedim onaylıyorum. O hayatımdan çıktığı an harika şeyler oldu. İnanamıyacağım birine dönüştüm. Zamanla harika şeyler olacak hayatınızda göreceksiniz.

Belki bu yazdıklarıniz birilerinin hayatını değiştirir. Sizi gönülden tebrik ediyorum mantıklı kararlar vermişsiniz.

Ay şimdi yine benim eski nişanlıma benziyor diyeceğim üyeler gülecek bana. Yani maddi yönlerden değil ama benimkinde de öfke problemi vardı. Çok basit şeylerden küsüp duvar örüp konuşmuyordu. Küçük şeyleri büyütüp kavga ediyor sinirli anında kalp kırıyordu gözü hiçbir şey görmezdi. En sonunda ben de dayanamadım nişanı attım. Sizin de olmaması gereken bir evlilikmiş ama yine de çok çekmeyip ayrılmışsınız tebrikler. Her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…