Bir ders niteliğinde narsist eşten boşanma öyküm

En baştan olmaması gereken bir evlilik. Neyse ki kurtulmuşunuz.
Bana arkadaşlarım söylüyordu ama ben onları görmüyordum bile aslında içimde hep bi huzursuzluk vardı ama nasıl sevdiysem hep kör oldum ona karşı, nasıl bir acizlikti anlamıyorum sanki evlenmek zorundaydım gibi hissediyordum ah ah gözüm evlenince açıldı

Siz yol yakınken dönmüşsünüz o kararı vermek bile kolay değildir eminim ama inanın evlenince kendinizi unutacaktınız bu insanla, kendimi artık tanıyamıyordum ne hissediyorum neyim ben bilmiyordum ama dur demeliydim çok şükür çok istediğim çocuğu yapmadan ayrıldım kedi büyütmeyi düşünüyorum

Narsist teshisini sadece ve sadece uzman psikologlar koyabilir . Okuz oglu öküz ayı olan her erkek narsist değildir sadece ayi veya sadece okuzdur belkide ikiside olabilir . Cok gecmis olsun gozunuzu acip kurtulmayi basarmaniza cok sevindim.

Sizin adınıza çok sevindim.

Gerçekten bu şekilde dokunulamaz bir insana, kırmızı çizgi olmalıdır, her zaman.

Bir kere oldu diyelim , 2. si ayrılık sebebi net.

Kimse aşkından ölmüyor. Zaten bu yasanilan şey de aşk değil.
Aak gerçekten mutlu olmak, sevmek ,sevilmek.

Ömrünüzün devamı musumutlu olsun

Kadınlar gününüz kutlu olsun, umarım her kadın sizin gibi gerçekleri görecek kadar güçlü olur. Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum :)

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) ilk olduğunda panik atak geçirdim ailemin yanına gittim tayin dönemim değildi mecbur dönmeliydim sonra devam ettikçe hazirana kadar bekledim haziranda boşanma dilekçemi verdim eğer daha erken tayin isteme şansım olsaydı ilk dokunduğunda dönmezdim ama yanında kaldıkça nefret ettim içimde öldürdüm vicdanım çok rahattı ayrılırken ve kesinlikle aşk değilmiş bu çünkü aşk insanı mıtlu hissettirir çaresiz ve köle hissettirmezdi

Sizi tebrik ediyorum güçlü duruşunuzdan dolayı burada ne konular okuyoruz birde üstüne çocuk yapıyorlar iğrenç hayatlarına o masum yavrularıda ortak ediyorlar.
Eminim sizi hakedicek gerçek sevgiyi saygıyı verebilicek biri olucak hayatınızda zamanı gelince.
Çok çok mutlu olun

Ben bile bu kadar kısa sürede ki sadece 10 ay kaldı hayatımda, kendimi kaybetmeye başlamıştım. Sürekli diken üstünde hissediyordum kendimi. Düşüncelerimi rahatça söylemeliyken ölçüp biçiyordum korkar hale gelmiştim. Çünkü en küçük olayı büyütüp kavga haline getirebilirdi. Bir de küsme huyu vardı. Bir kere basit bir olayda 2-3 gün konuşmadı. Benim eski konularımı okusanız ne dediğimi anlarsınız, gerçekten çok kötüydü. Ayrılınca zaten gerçek yüzünü gösterdi

20 yasındayken bende burayı kesfetseydim gözüm açılırdı. Cahil cahil yasadım rezil ettim herseyi. Ama sen iyiki diyebileceğin şeyler basarmışsın. Hayatında hep iyikiler olsun. Çok amin

Aranız düzelsin diye çocuk sahibi olmadığınız için tebrik ediyorum sizi. Allah kolaylık versin karşınıza değerinizi bilecek insanlar çıkarsın.

Sanırım çok gençken evlenmişsin. maalesef çok gençken insanın kendi üzerinde kontrolü farklı nedenlerden dolayı zayıftır. Hiç kendinizi suçlamayın çok şükür kurtulmuşunuz .

,büyük ameliyat oldum sevgiliyken yoğun bakımda gep onun çocukluk fotoğrafına bakarak kendime gelmeye çalışıyordum
Geçmiş olsyn.Kurtulmuşsunuz.Ben bu kısmı anlamadım.Yoğun bakıma onun çocukluk fotoğrafıyla mı gittiniz?

Geçmiş olsyn.Kurtulmuşsunuz.Ben bu kısmı anlamadım.Yoğun bakıma onun çocukluk fotoğrafıyla mı gittiniz?
Teşekkür ederim ameliyattan çıktıktan sonra annem kapıdaydı bana vermişti fotoğrafı hatta o gece rüyamda görmüştüm çocukluk fotoğraflarını o zor günde onlara tutunmuştum ama olmadı

Teşekkür ederim ameliyattan çıktıktan sonra annem kapıdaydı bana vermişti fotoğrafı hatta o gece rüyamda görmüştüm çocukluk fotoğraflarını o zor günde onlara tutunmuştum ama olmadı
Sadece kendi içinizdeki güce tutunun.Geçmiş olsun.Çok zor şeyler atlatmışsınız.Herşey gönlünüze göre olsun bundan sonra.

Narsist tanısını kim koydu ?Kişiliksiz,karaktersiz ,ahlaksız insan degil gibi rutin şeyler söyleyebilirsiniz ama narsisti yanlış öğrenmişsiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…