Bir ders niteliğinde narsist eşten boşanma öyküm

Aferin kız helal olsun!. Buralari okuyarak o bebeğe haksızlık etmemiş bir masum dünyaya getirmeden ayrilmissin o ruh hastasindan.. bebek olsun düzelir ben onsuz nefes alamamcilara ibret olsun inşallah

Aferin kız helal olsun!. Buralari okuyarak o bebeğe haksızlık etmemiş bir masum dünyaya getirmeden ayrilmissin o ruh hastasindan.. bebek olsun düzelir ben onsuz nefes alamamcilara ibret olsun inşallah
Teşekkür ederim inanın ben onun çocuklukluk fotoğrafıyla yatar kalkardım öyle istiyordum ki onun çocukluğuna benzeyen bir çocuğum olmasını ne hayaller kuruyordum şöyle severim böyle bakarım dersim ama böyle bir öküzle o masum yavruyu bir araya getiremezdim ben ona çok büyük iyilik yaptım onun üzülmesine dayanamazdım varsın olmasın çocuğa kızıp küfür ettiğini görmektense doğurmamak daha kıymetliydi bencil olmamalıyız çocuk konusunda canım kadınlar lütfen kırslara gidin meslek edinin elbet gözünüz açılacak bu mal kocalarınızı bırakıp huzura kavuşacaksınız şuan o kadar huzurluyum ki çok şükür kilo aldım etrafa neşe saçıyorum zor durumda olana destek olabiliyorum tanımadığım şehirde tek yaşıyorum içinizdeki güce inanın biz istersek her şeyi yapabiliriz

Anlattıklarınız okuyanlara ders olsun.Sizi kutlarım.Güçlü ve akıllı bir gençsiniz belli.Başarılar bundan sonrası için.Her şey gönlünüze göre olur inşallah.
Boşanma ile ilgili bir hakimin yazısını okumuştum.Hayatta en değerli sizsiniz.Kimseye eş bile olsa abartılı değer vermeyin yarın başınıza ne geleceğiniz bilmezsiniz demişti.Sizin eş için yaptıklarınız abartılı olmuş işte... ona benziyor...

Bakın bunu sizin için buldum..Aslı böyle
"O anlamda söylüyorum ki; eşinize veya müstakbel eşlerinize hak ettiğınin üzerinde asla değer vermeyin. Saçinızı süpürge etmeyiniz. Hak ettiğini verin. Üzerindekini vermeyiniz. Fedakar olmayın. Sizin saçınızın süpürge olması kimsenin umurunda değildir. Bunu aklınıza yazınız."

Teşekkür ederim çok doğru bir söz zaten diğer insanlara da fazlasını yapmamaya başladım kendimi sevdirmek için uğraşmıyorum artık her şey dozunda güzeldir

Kurtulmanıza çok sevindim, keşke tüm kadınlar sizin kadar güçlü olsa ...

narsistlikten fazlası var kendisinin kapatılması lazım bir süre verdiğiniz karar en doğrusu olmuş tebrik ediyorum sizi

Kesinlikle tedavi olunması gereken potansiyel bir katil
Aslında ilerde katil olacağını düşünüyordum çok korkutuyordu bu durum beni bir kavgamızda bıçağı masaya saplamıştı çok korkmuştum o gün ayrı yattık ve ben korkudan kapıyı kilitlemiştim neler yaşamışım düşündükçe iyi dayanmışım diyorum

P

Benim eşimde ayni şekilde cok ofke problemi var o kadar basit sebeplere bagiriyor cagiriyor dövüyor 6 yllk evliyim cocugum var 4 yasinda bi tane onu da iki uc kere gozumun onunde darp etti ve suan ayrilmak istiyorum ve bunu bagira bagira soyledim bayram tatili boyunca evi cocugu elinden alirim vs gibi tehditler ediyodu ben geri cekilmeyince kararımdan simdi de yalvariyor barisalim diye ama suan ona karsi içmde ne bir sevgi var ne istek var sadece kurtulmak istiyorum cok sabrettim duzelir diye duzelmedi ve ciddi olduğumu anlayinca bu sekilde yaklasiyor ailemde baris diyor ama icimdeki ses asla diyor yoruldum artk bktm bu evlilkten tamemen narsistlik ozelliklerini taşıyor napmam gerektiği konusunda her kafadan bir ses çıkıyor bunaldm bana fikir verin lutfen

Keske bi aşı / ilac vs ciksa da boyle manyaklar ureyemese, malum herkes konu sahibi kadar akli basinda olmayabiliyor.

Cok gecmis olsun, kendinizle gurur duyun, mutluluklar

Bunlar kaybetmeyi seviyorlar , ilk ayrıldığımda basıl yalvardı annemin ayağına kapandı ağladı haline acıdım düzelmiştir dedim barıştım ve daha kötü şeyler yaptı her barıştığımızda daha da artıyordu şiddeti bu bana bunu yapıyorsa çocuğuma neler yapr diye çocuk yapmadan ayrıldım koly olmadı ama şuan huzurluyum ailenizi dinlemeyin o duvar arasında siz çekiyorsunuz herkes üzülmeyle kalıyor sadece ama siz ve çocuğunuz acı çekiyorsunuz eğer çalışıyorsanız dil durun ayrılın bunlar ilerde katil olur deli psikopat bu pislikler narsist diyip hafifleteneyiz ben korkumdan ayrıldım çok seviyordum bebek gibi bakardım bu mal değneğine ama bilemedi

ayrı bi konu açın bence burada çok gören olmaz..Ha kimse değişmiyor asla barışacaksanda ona göre barış mutlu bi yuva hayali ile değil

Aman kardeş neyse kurtulmussun musallat olanida var

Aman kardeş neyse kurtulmussun musallat olanida var
Hiçbir şey talep etmedim bazı eşyam da kaldı onda kuyruğuna basmadım hiç memur olduğu için korkmuş olabilir şuan gününü gün ediyor ama hiç umrumda değil isterse padişah kızıyla evlensin bana değer vermeyen birisiyle bir ömür geçiremezdim

Çocuk yapmadığınız için tebrik ederim, zararın neresinden dönersek kârdır
Harikasınız
Gerçek aşkı ve doğru insanı bulmanız dileğiyle

Düşünecek bi konunuz var mı sizce ????
4 yaşında ki bebeye merhameti olmayan insanla ilgili fikriniz gerçekten yok mu?
Merhameti olmayan tüm zalimler gebersin .
Ailenizin yaklaşımını dizin duruşunuz belirler.
Basın kıçına tekmeyi ne iyi ettiğinizi ileriki süreçte anlayacaksınız zulmü kendime de yavruma da nasıl da reva görmüşüm diye .
İnsanlar değişemez Sadece farkındalık bilincine sahip insanlar kendisinden farkında olduğu ve üzüldüğü davranışlar üzerine kendi çabaları ve çalışmaları ile kendi içlerinden gelen istekleri ile kendilerini törpüleyebilirler.
Ayrıca öfke problemi devamlı çalışılması gereken yüksek bilinç ve farkındalık isteyen çok ciddi bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…