Bir derdim yok aslında,sadece içimi dökmek istedim.Çok üzgünüm.

benim eşim çok iyidir hiç birşeyime karışmaz açıkta giyinirim ojede sürerdim pantolanda giyerdim mini etekte
amaa ailesi hele o anası yok mu:47: herşeyime karışırdı o ayıp bu günah sen iyi terbiye edilmemişsin sen günahkarsın derdi :53:
baskılarına dayanamayıp herşeyden vazgeçtim belki onların istediği gibi olursam daha çok severler dedim ama nafile herşeyime bir kulp buldular istediler kapandım bu sefer okula gitme dediler erkeklerle oturup konuşuyormuşsun okulda dediler inanın okula gitmedim bazı zamanalr yada arkadaşlarıma artık görüşmeleyelim dedim ama erkek arkadaşlarımla sadece ders ve sınav zaman oturp ders çalışıyorduk ondanda oldum derslerimde düştü hep eşimi sevdiğim için hep katlandım hep sustum eşimde sustu ailesine birşey demedi ne oldu şimdi o günlerden konular aılınca hemen kavga ediyoruz yazık değil mi? bize
düğün zamanıda istediğim gelinlikleri denemek için bile giydirmediler açık die ve ben isediğim gelinliği bile giyemedim hep içimde yaradır:43:
bende düğünden sonra madem istediğim gelinliği giyemedim dedim beni hala sevmediler ve sevmeyecekler ne yapsam boş dedim :19:düğünden hemen sonra otobüsüm kalkıyordu kot pantolonumu tişörtümü giydim ve birdaha kimse için kendimi değiştirmemek için yemin ettim desem yeridir sadece Allah için rabbim için bunları yaparım ki yapıyorumda namazımıda kılıyorum orucumuda tutuyorum tesbihte çekiyorum gece namazınada kalkıyorum evet açık bayanım ama istediğim gibi yaşıyorum
sözün özü arkadaşım eger sen onun istediklerini yerine getirseydin yine dşlanacaktın horlanacaktın en ufak şeyde açık arayacaklardı sen üzülecektin bence en baştan doğursunu yapmışsın hakkında hayırlısı olsun inşallah

Eğer seni gerçekten sevseydi, seni olduğu gibi kabul ederdi.
Yada mademki ailesi ve kendisi senin gibi bir kız istemiyorlar neden seninle sevgili olmuş?
Yazık oldu ikinizede..
Neyse dünyanın sonu değil, güçlü olmaya calıs. Dik dur.

Back