- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.833
- 898
- Konu Sahibi superherogirl
Yok yok yanlış anladınız.Ben sadece bayanlara karşı böyle tavır takındıkları için bayanları ikinci sınıf insan olarak
gördüklerini düşündüm.Aynı şekilde sevgilim de bana "Benim işim iyi,sen yine oku,mezun ol,diğerlerinden bir farkın olsun.Ama bayanlar narin oldukları için hem iş hem ev bir arada götüremezler.Bir süre sonra hem kendini yıpratırsın hem benimle ve çocuklarımızla iyi şekilde ilgilenemezsin."demişti.
Huzur Sokağı'nı da okumadım,tavsiyeniz için teşekkürler,en kısa zamanda alacağım,farklı şeylerle uğraşıp kafamı dağıtmam lazım.
tabii senin hayatının amacıda kendini kocana ve çocuklarına adamak, kendinin hiç bi önemi yok, sen kimsin ki sadece kadın, bu nasıl bencilliktir ya
ben de sana "hatalı alanlarınız" kitabını tavsiye ediyorum, bu kitabı okuyunca eski sevgilinin ne kadar bencil ve çıkarcı olduğunu anlayacaksın, kendinide nasıl boş yere üzdüğünü
bence verilmiş sadakan varmış, üzüleceğine sevinmelisin kurtulduğun için
umarım kendine layık, demoktratik kişisel hak ve özgürlüklerine saygılı birini bulursun
hatta ilk etapta bunları test etmeye başla sonraki adaylarında, böylece bu olaydaki gibi vakit ve emek kaybetmemiş olursun
gerçi emek kaybı olarakta görmemek lazım, tecrube en iyi öğretmen çünkü
Son düzenleme: