sözlümün arkadaşının sevgilisi

evet ama her seferinde görüşmemek için bahane bulunca oda anlıcak sonuçta bugün gene görüşmek için aradılar ben sınavlarım var dedim bulusmadık bir sonra ki gün sevgilime baş başa kalalım desem tamam dicek peki ya sonraları ? tahminimce kız onun hakkında ne düşündüğümü çok iyi biliyor pek zannetmiyorum ki onlara 2 3 defa hayır dedikten sonra görüşmek istemediğimizi düşünüp bir daha aramasınlar görüşmek için konuda da bahsettim kendini zorla bi davet ettirme çabası vardı zaten sevgilinle gel diyorum ben tek gelirim ne olcak ki dio

Bence ona açık açık görüşmek istemediginide söyle be olacakki sanki anan deil baban deil kırılack diye korkma öyleleri ne kadr uzk o kadr iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence ona açık açık görüşmek istemediginide söyle be olacakki sanki anan deil baban deil kırılack diye korkma öyleleri ne kadr uzk o kadr iyi

ah ışte ben ya malesef öyle direk söyleyemem ben genelde belli ederim sadece oda anlayana tabi

Pardon da çok merak ettim tam bu kizdan Kurtulmuşken. Ki birde sevgilinde görüşmeme karari almisken onlarla. Ne amaçla konuşuyorsun ki.
madem konusacaktn sevglini boşuna zora soktun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızdan kurtulamadim bi gün sonra gene aradilar haftaya denize gidelim çadır kuralım diye böyle yüzsüz bunlar ışte

Güzelim eklemişsin tamm da sevgilinle ne zamn ne yaptığını ona rapor mu vericeksin zaten ınun istedigide bu ben msafeni koru eger sevgilinle ciddiysen
verdiğin kararın arkasında dur çünkü burdan anlattıgın kadrıyla o kız sevgilinle bişeyler yaşamak istiyor
Bence diret ve görüşmeyin ne münasebet sen onun sevgiliyle konuşup şakalaşıp zamn geçirmek istiyomusun o kızın seni kandırmasına izin verme

beni birde sevgilim anlasa sorun kalmicak bana tamam diyo arkadaşıyla konusup durumu anlatıyo ama çocuk yeniden aradığında mutlaka plan yapılmis oluyor ya bu çok sinir bozucu ve hep son dakika benim haberim oluyor

Back