• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Derdim Var!

Kesinlikle temizlikçi çağır temizlesin borcunuz da olsa o kadar sarsmaz merak etme bu kadar düşünme boşver yaranılmıyor erkeklere eşiniz pişman ama yine de ödün vermiyor siz de bu kadar kararlı ilerlemişken taviz vermeyin geri adım atmayın

Anneannem in bir sözü vardır (kadın sopayı erkeğe diliyle verir) diye o kadar sinirın ardından konussaydin dayak yiyebilirdin anladigim kadarıyla. bende ilk evlendiginde eşim bir kere sinirlendi çatali tabağa vurunca kırmıstı aynı olay 2.kere olduğunda balkonda kahvaltı yapiyorduk o an benimde nevrim döndü öyle değil böyle kırılır dedim ve masadaki herseyi aşağı indirdim. sonuçta ortalığı eşim topladı ve bir daha o hareketi yapmadı ve benimde senin gibi bebeğim küçüktü çünkü masadaki cam biberon bile kırılmışti bir daha aynı hareketi yaparsa tavsiyem dene derim ençok üstüne bir tokat yersin yada bir daha o hareketi yapmaz zaten insan o sinirle inan dayağı bile göze alıyor( şunu atlamayayim esin birseylerin acısını senden cikarmis)söyleyeyim dedim çünkü insan olay esnasında bazı şeyleri tam kavrayamaya biliyor.sikma canını her evlilikte oluyor.

Ben yapamam dediğiniz şeyi. Eşim rütbeli bir asker biz de lojmanda oturuyoruz. Dedikodu çabucak yayılır ne ben bakabilirim komşuların yüzüne ne eşim bakabilir komutanlarının yüzüne.

Dayak atmaya cesaret edemez. Evliliğimizin başından beri tek çekindiği nokta o. Bazen şakayla karışık söylüyor bir kere vurayım şakacıktan vurayım. Asla. Zaten vurup vuracağın bir kere olur beni ikincisine bulamazsın derim hep.

Kesinlikle temizlikçi çağır temizlesin borcunuz da olsa o kadar sarsmaz merak etme bu kadar düşünme boşver yaranılmıyor erkeklere eşiniz pişman ama yine de ödün vermiyor siz de bu kadar kararlı ilerlemişken taviz vermeyin geri adım atmayın
Kesinlikle kendim temizlemeyi düşünmüyorum zaten. Bugün çağırayım yarın gelsin o zaman. Hem evde rahat rahat yatmamış olur benimki

Günaydın kızlar.

Akşam 6 gibi yemek söyledi yemek gelene kadar da girdi mutfağı temizledi. Ama nasıl temizlemek duvarı vileda ile siliyor.

Beni çağırdı bak bakalım olmuş mu diye hayır olmamış deyip nasıl yapacağını anlattım.

Yemek saati geldi beni masaya çağırıyor. Orayı temizlemezsen seninle yemek te yemem dedim temizleyeceğim yemekten sonra dedi oturdum sofraya ama sadece kendi yaptığım çorbadan içtim onun getirttiklerinden yemedim.

Kızıma banyo yaptırıp uyuttum geldim baktım aynı duruyor hiç dokunmamış.

Senin sözüne de güvenmeyeceğim bundan sonra dedim. Ne oldu yine gel konuşalım diyor. Gittim yattım saat 8 falandı.

Sabah da hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor ama ben hiç konuşmadım.

Sen yapmıyorsan temizlikçi çağıracağım dedim tamam çağır dedi.

Nöbetçiymiş sabahtan çıktı gitti bir şey yemeden. Yarın evde olacak o evdeyken temizlikçi çağırayım mı sizce.

Bu arada eşimin maaşı iyi aslında 4 bin küsür alıyor ama arabanın borcu diğer başka taksitler derken durumumuz sıkışık biraz.
Bence bu seferlik al piranha,sözün havada kalmasın.Durumunuz sıkışıksa da,gerekmedikçe almazsın.O da yine bir şeyler yapmaya çalışmış,eh bu da birşeydir,hatasını anlamış görünüyor...

Valla esin haketmis dedigini burayi toplamadan yemek yok demeni insallah is inada binip daha kotusu olmaz.
Zaten sormussun ne istiyon diye .bide kalkip 6 gol yedik mi diyo ondanmi sinirlenmis.iyi ozmn zikkimin dibini ye bundan sonra mutfagi da toparlamassan deseydin.
Hicmi dusunmez bu erkekler 10 dk sonrasini siniri gecince ne geciyo eline.akillarina eseni yapiyolar.
Utanmadın mı hiç dedim sofradayken. Çok sinirlenmiştim gözüm görmedi dedi.

Şimdi görüyor gözün utanmıyor musun bamyalar yerde etler halıya yapışmış. Bir yandan da o mutfağın halini gördükçe sinirleniyorum eski haline zaten gelmeyecek o halı ve stor

Günaydın kızlar.

Akşam 6 gibi yemek söyledi yemek gelene kadar da girdi mutfağı temizledi. Ama nasıl temizlemek duvarı vileda ile siliyor.

Beni çağırdı bak bakalım olmuş mu diye hayır olmamış deyip nasıl yapacağını anlattım.

Yemek saati geldi beni masaya çağırıyor. Orayı temizlemezsen seninle yemek te yemem dedim temizleyeceğim yemekten sonra dedi oturdum sofraya ama sadece kendi yaptığım çorbadan içtim onun getirttiklerinden yemedim.

Kızıma banyo yaptırıp uyuttum geldim baktım aynı duruyor hiç dokunmamış.

Senin sözüne de güvenmeyeceğim bundan sonra dedim. Ne oldu yine gel konuşalım diyor. Gittim yattım saat 8 falandı.

Sabah da hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor ama ben hiç konuşmadım.

Sen yapmıyorsan temizlikçi çağıracağım dedim tamam çağır dedi.

Nöbetçiymiş sabahtan çıktı gitti bir şey yemeden. Yarın evde olacak o evdeyken temizlikçi çağırayım mı sizce.

Bu arada eşimin maaşı iyi aslında 4 bin küsür alıyor ama arabanın borcu diğer başka taksitler derken durumumuz sıkışık biraz.
canım sen sil hiç kendini masrafa sokma ona temizlikçi çağırdım dersin sanki biraz pişman olmuş gibi eşin ne iş yapıyor acaba isi çok mutlu stresli

yapmayın Allah aşkına ya. siz her gün ayrı yemek yapıyor olabilirsiniz konu sahibi yapamamış ne var ki bunda, tencere fırlatması mı gerekiyor?
Daha onceki yorumumda da yazdım tencereyi fırlatması bamya için değil şiddete eğilimli biri olduğunu gösteriyor.Ben sadece bakış açımi söyledim yoksa bizde küçükken annem bir kuru fasulye yapardı bir haftaya yakın yerdik yani benim ev hayatım şimdi böyle hergun ayrı yemek yapmm gerekiyor onların kino bilemem konu da zaten bamya değil ki

yapmayın Allah aşkına ya. siz her gün ayrı yemek yapıyor olabilirsiniz konu sahibi yapamamış ne var ki bunda, tencere fırlatması mı gerekiyor?
Daha onceki yorumumda da yazdım tencereyi fırlatması bamya için değil şiddete eğilimli biri olduğunu gösteriyor.Ben sadece bakış açımi söyledim yoksa bizde küçükken annem bir kuru fasulye yapardı bir haftaya yakın yerdik yani benim ev hayatım şimdi böyle hergun ayrı yemek yapmm gerekiyor onların kino bilemem konu da zaten bamya değil ki

Okudum şimdi.

Ah be piranha...
Geçen çok beceriklisin demiştim ya, çok da uyumlusun aslında.
Senin kıymetini bilmeyen adam adamlığından utansın.

Sen de bu kadar becerikli, bu kadar uyumlu olma, kıymet bilinmiyor işte.
Yangına körükle gitmeyeyim diyorum ama senin fikrini sormayan adamla ailesine gitme, evde yemek yapma, birsüre muhatap olma.
Ne bileyim.
Üzüldüm ya.

Ben iyi olalım istiyorum kızım mutlu mesut bir ailede büyüsün istiyorum. Eşim ailesinden görmediği sevgiyi bende görsün istiyorum. Ama yaranamıyorum. Bir yerde patlayıp sen aptal mısın demişim onu söylüyor iki gündür ben senin küfürlerini bile yutuyorum diyor sanki ben annesine küfretmişim. Dışarı çıkarız çok gülme evin içinde sessiz ol arkadaşıma giderim onunla muhattap olma... balık mıyım ben çiçek miyim ot muyum. Sadece onunla ilgileneyim istiyor öyle alıştı çünkü ama olmuyormuş öok sevince çok değer verince ters tepiyormuş sen değersiz oluyormuşsun sonunda
Okudum şimdi.

Ah be piranha...
Geçen çok beceriklisin demiştim ya, çok da uyumlusun aslında.
Senin kıymetini bilmeyen adam adamlığından utansın.

Sen de bu kadar becerikli, bu kadar uyumlu olma, kıymet bilinmiyor işte.
Yangına körükle gitmeyeyim diyorum ama senin fikrini sormayan adamla ailesine gitme, evde yemek yapma, birsüre muhatap olma.
Ne bileyim.
Üzüldüm ya.

canım sen sil hiç kendini masrafa sokma ona temizlikçi çağırdım dersin sanki biraz pişman olmuş gibi eşin ne iş yapıyor acaba isi çok mutlu stresli
Benim param var ama oradan ödemem. Yarın evde olacak zaten onun cebinden öderim. 2 senedir 1500 arabanın taksidini ödüyoruz bir ay da benim temizlik masrafımı ödesin. Hem halı öyle silmekle çıkmaz. Ben de yağ çöz kullanamıyorum kabarıyor her yerim.

Eşim üsteğmen. Hem stres hem yorgunluk oluyor ama ben zaten ona göre davranıyorum. Yeri geliyor dakikalarca masaj yapıyorum yeri geliyor ayakları için tuzlu su hazırlıyorum.

:)

O zaman çağır gelsin hiç yorma kendini ben eşimden biliyorum gerçi biz daha 1.5 yıllık evliyim sinirlenince hiç olmadık şeyler için saldırıya geçer bir kaç gün öyle olur düzelir sonra ben canını okurum. Stresli bı işi var eşimin bide bizim ailesinde çok etrafta ister istemez hep müdahale ediyor o yüzden sordum

Bence bu seferlik al piranha,sözün havada kalmasın.Durumunuz sıkışıksa da,gerekmedikçe almazsın.O da yine bir şeyler yapmaya çalışmış,eh bu da birşeydir,hatasını anlamış görünüyor...

Hatasının zaten farkında bence ve üzülüyor ama dile getirip gönlümü almıyor hala savunmaya çalışıyor kendini.

Merhaba. Ketum bir insan olduğumdan ailem arkadaşlarım dahil kimseye anlatmam derdimi. Belki çare olamayacaksınız ama en azından anlatıp rahatlamak istiyorum.

Eşim dün 6 gibi işten geldi. Maça gideceği için yemek yemedi. Kapıdan çıkarken öptüm sarıldım geldiğinde hemen duşa girme işimiz! var dedim

9 gibi geldi direkt duşa giriyorum ben dedi, ben de kızdım uyuyorum o zaman dedim ama aç olduğundan gönlüm el vermedi. Duştan çıktıltan sonra sordum yemek mi yemek istersin kahvaltılık mı hazırlayayım.

Cevap vermesine fırsat olmadan kızım ağlamaya başladı ben tekrar uyutmak için odasına gittim 10-15 dakika kucağımda pışpışladım tekrar uyusun diye. Bu arada mutfaktan sesler geliyor " ben malım çünkü akşama kadar sizşn için çalışıyorum, bir çay bile demlememiş, şuna bak yemekler de buz gibi, yine mi bamya yiyeceğiz...

Kızımı uyuttum sakince mutfağa gittim baktım yemek ısıtmış yiyor. Ben de yanına oturdum çünkü yemek yemek için onu beklemiştim. Bana saydırmaya başladı sen kimden alıyorsun bu akılları iyice alıştın yemek yapmamaya milletin 5 tane çocuğu var bakıyor sen bir tanesine bakamıyorsun...

Normalde o kadar sakin bir insan değilimdir ama ya sabır dedim sustum. En son yüz ifadesi de çirkinleşmeye başlayınca üff deyip kalktım masadan.

Bu arada yemek olarak etli kuru bamya yemeği ve ayran aşı çorbası vardı. Yemek bir gün önceden kalma çorbayı da o gün yapmıştım. Bamyayı önceki gün akşam pilavla ayranla birlikte yedik ertesi gün kahvaltı için ekmek arası öğle yemeği için de bamyadan yemek termosuna koyup iş yerine gönderdim. Akşam da yese 3. Kez yiyor olacak yani.

Neyse ben içeri geçer geçmez mutfakta gürültü koptu ve oturma odasına geçti. Arkasından gidip mutfağa baktım softayı devirmiş kalan bamya yemeğini de tenceresiyle beraber duvara fırlatmış.

Yine ses etmedim geçtim çamaşır katladım. Ne ağladım ne tek bir kelime çıktı ağzımdan. Eşime yakıştıramadığım gibi ne yapacağımı da şaşırdım.

Geldi arkamdan konuşmaya çalıştı tek bir kelime etmedim. Sabah 5 ten beri uyanığım ama ne yapacağım bilmiyorum. Mutfak ta öyle kaldı. 8 aylık kızım diş çıkarıyor ve çok huysuz özellikle geceleri.

Mutfağın fotoğrafını çekip anneme çok güvendiğiniz damadınızın marifetleri diye atasım geliyor ama tutuyorum kendimi hadi diyorum bu sefer de yel içinde kalsın kırık kolun. Ama miden ağrıyor içim bir hoş. Nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım belki bir akıl verirsiniz.

Sevgiler...

Cok uzucu bir durum gercekten. Bende evliyim ancak iki aydir esimle beraberim (ulkemiz farkliydi). Bu iki ayda 5kez yemek yaptim 8-10kez kahvalti hazirladim 4kezde pasta gibi seyler yaptim. Kesinlikle fedakarlik yapmicaksin. Esim gunde 14saat iste calisiyor ve bazen bulasik bile yikar. Marketten gelince posetleri yerlestirir. Yemegi calistigi lokantadan kendi hazirlayip getiriyor. Evlenmeden once kendisine dr kayinvalideme de yemek yapmam sevmiyorum demistim. Allah razi olsun bir kere bile neden yapmiyosun demedi. Nasil alistirirsan oyle gidiyor. Mesela bazi yemekleri ozluyor diyorm annende ye o yapsin. Yok ben senin yaptigini yerim. Benim babam yemekte sogan yemezdi yaa. Sogansiz yemek mi olur. Ama annem ne yapar eder yedirirdi o yemegi. Yemezse baska yemek yapmaz cunku. Bu erkekler nankor cidden sen guzelini yaptikca memnuniyetsz oluyolar daha fazlasini bekliyolar. Allah kocana akil fikir versin gercekten.
NOT: bamya yemegini de cok severim :KK48:

Cok uzucu bir durum gercekten. Bende evliyim ancak iki aydir esimle beraberim (ulkemiz farkliydi). Bu iki ayda 5kez yemek yaptim 8-10kez kahvalti hazirladim 4kezde pasta gibi seyler yaptim. Kesinlikle fedakarlik yapmicaksin. Esim gunde 14saat iste calisiyor ve bazen bulasik bile yikar. Marketten gelince posetleri yerlestirir. Yemegi calistigi lokantadan kendi hazirlayip getiriyor. Evlenmeden once kendisine dr kayinvalideme de yemek yapmam sevmiyorum demistim. Allah razi olsun bir kere bile neden yapmiyosun demedi. Nasil alistirirsan oyle gidiyor. Mesela bazi yemekleri ozluyor diyorm annende ye o yapsin. Yok ben senin yaptigini yerim. Benim babam yemekte sogan yemezdi yaa. Sogansiz yemek mi olur. Ama annem ne yapar eder yedirirdi o yemegi. Yemezse baska yemek yapmaz cunku. Bu erkekler nankor cidden sen guzelini yaptikca memnuniyetsz oluyolar daha fazlasini bekliyolar. Allah kocana akil fikir versin gercekten.
NOT: bamya yemegini de cok severim :KK48:
Amin canım amin akıl fikir ihsan eylesin Allah.

Mutluluğunuz daim olsun.

Ben en başında yaptım hatayı desene.

Evlendikten sonra çok kilo aldı eşim. Evlenmeden öncesiyle 10 kilo oynar rahat. Tatlısını tuzlusunu ayrı ayrı yapardım her gün. Ama şimdi bebek var yapamıyorum. Biraz büyüsün yine yaparım diyordum ama hayır yapmayacakmışım. Öyle olması gerekiyormuş yoksa şımarıyorlarmış şekil 1-A

Back