Bir derdim var :(

ben aldatılmaktan bahsederim ama siz aldatılmaktan bahsederseniz başka konulara yolculuk başlasın. oldu . çifte standartınızı sevdim:)
iyi günler.
zaten ben arkadaşın ne demek istediğini ne yapmaya calıştıgını anladım 2 defa birşey sorabilir miyim dedim ses yok bi soru sordum ses yok kendisi bana kac yasında evlendin dedi cevap verdim neden sordugunu da anlamadım ya neyse demekk i cevap verilebiliyormus

bide özgür iradeden düşünce farklılığından hoşgörüden bahsediyor ama bana yapmadığı saygısızlık kalmadi sırf farklı düsünüyorum diye e o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

anladığım şu. kendisi aldatılmaktan bahsedebilir. ama onun yönünü kendi çizmek istiyorki bu olanaksız.
aldatılmadan bahsederken şunu deyin ,bunu demeyin
,konunun şurasına girin, buna girmeyin,aldatılmaktan bahsedin ama kimseyi suçlamayın,aldatan dahil,.
böyle konu olmazki. konu açtıysan her türlü yoruma açık olacaksın. kendi isteğine göre yön veremezsin konuna.

Son düzenleme:
bide kusura bakmayın yanlış anlamayın yazdım diye dalga geciyor ve bana binevi bence sözlü şiddette bulunuyor insanları kırmaktan korkarım çünkü kıran gün gelir kırılır

evet zaten bu mecra fikirlerimizi söyleyelim diye var ama sınırı aşmadan

bide kusura bakmayın yanlış anlamayın yazdım diye dalga geciyor ve bana binevi bence sözlü şiddette bulunuyor insanları kırmaktan korkarım çünkü kıran gün gelir kırılır
boşverin,ben anladım anlayacağımı, konunun sonunda belli oldu bazı tepkilerden. en güzeli konudan çıkmak. kendileri çalsın ,kendileri oynasın konularında..

boşverin,ben anladım anlayacağımı, konunun sonunda belli oldu bazı tepkilerden. en güzeli konudan çıkmak. kendileri çalsın ,kendileri oynasın konularında..
ben anlamayamadığım ama bence çıkmak en iyisi yorum yazmayacam konu sahibine ama takip edecem nereye gidecek merak ediyorum

tabi ki cevap vermem gereken yerler olursa cevap veririm

Valla burda böyle haklısın diyenler bi başka konuda birlikte olana "istediğini elde etmiş" diyip birlikte olduğu için tü kaka diyecekler ya o yüzden böbreğimle güldüm destek verenlere:)

Tamam çok yerde haklı ama "alta yatmak" ne ya? Seks işçiliğine mi özenelim "alta yatmak için üstüne para alıyorlar" diye? Vay be mi diyelim? Birkaç kez muhabbetim oldu xx9 la. Severdim ama garipmiş. Gerçi tek gecelik ilişkilerin insanıyım dedi hani normal gördüğünü biliyordum da bizi de dışlayacağını tahmin edemedim. Tamam sen nasıl istiyorsan yaşa ama yaşamayana seks işçisini övme bi zahmet, üstelik onlar hayatlarından hiç de memnun değilken. Kim ister ki öyle bi hayat. Pes doğrusu üslup akıcı anlatım güzel ama içerik felaket.

benimde takıldığım geçmiş sayfalardaki okuduğum mesajlarına bakıp onlara göre yazıldığında aldatımak konusu mesela ,aldatılmak konusu nereden çıktı demesii ki defalarca kendisi bunla alakalı yorum yapmış olsa bile.,
buna nerden geldiniz demesi,(kendi mesajlarına göre cevap yazıldığında.)

oldukça faşizan bir bakış açısı bu. aldatılmaktan bahsederim ama yönünü ben çizerim .
oldu.

Son düzenleme:
Bir de hem seks işçilerine üzülmüş haklı olarak ve onları savunmuş hakaret ettirmem demiş. Ama bi yandan da sevk ettiği yön ora insanları. Sevişin de sevişin oldu başka?

ne yapalım yani bende onu diyorum işte mesela diyelim ki adamın birinin yada kadının işten veya yasadıklarından dolayı cinsel sorunları var ozaman bu kişinin eşleri gidip baskalarıyla ilişki mi yasasınlar seninle mutlu degilim diye kadın yada erkek diye ayrım yapmıyorum bunu mu yapmak lazım yani
konu sahibi diyor ya sevişmek cinsellik özgür irade şecimler falan diyor yayani gidip bi insan sokakta ki birine tokat atsa niye tokat atıyorsun diyenlere kendi özgür iradem mi diyecek yani bu kadar basit degil herkese sana ne benim hayatım benim seçimim diyebiliriz ama sana ne diyemecegimiz insanlar da var onlara ne diyeceğiz
TAMAM kadın lar ezilmesin herkes özgür olsun herkes kendi istediği gibi yasasın ama bazı konular var ki sınırları var

hayat sadece sevişmekten mi ibaret onu da anlamadım ben yada esim saglığımızdan olduk diyelim cinsel yada duygusal olarak elimizde olmadan karsımızdakı mutsuz ediyoruz diyelim iyi günde hersey güllük gülistanlıktı da şimdi niye o kişiyi hayatımızdan çıkaralım anlamadım

bende onu diyorum işte mesela konu sahibinin sevgilisi kocası bi gün bunu aldatsa herhangi bi kadınla sonrada gelip ya kusura bakma ben baskasıyla sevişmek istedim ve seviştim ama senin haklarını gaspetmedim dese yine mi kendi seçimi yapar mı diyecek yada anne veya babamız birbirlerini aldatıyor kendi seçimlerimi diyecegiz anlamadım ki haklar ve özgürlük te bi yere kadar yani

Bir de hem seks işçilerine üzülmüş haklı olarak ve onları savunmuş hakaret ettirmem demiş. Ama bi yandan da sevk ettiği yön ora insanları. Sevişin de sevişin oldu başka?

Tam da bu zihniyetten bahsediyordum. Ama bu algı beklediğimden de bozuk bir zihniyetin göstergesi.
Sevişmek ve seks işçiliği birbirinden çok ayrı iki kavram. Sevişince seks işçisi olmazsınız, sevişince sevişmiş, seks işçici olunca seks işçisi olmuşsunuz ve bunların her ikisi de hakaretle bahsedilecek kavramlar değillerdir.

Bu mertebe çok düşük oldu benim cevap verebilmem için, dilimi lal etmeyi seçiyorum=)

Bir kere okuduğunu anlamayı denemelisin.
Alta yatanlar, o seks işçilerine para veren erkekler. O kısmı gözüme çarptığı için cevap vereyim dedi. Gerisini okumadım, kusura bakmayın, okumayacağım da ^^

ben aldatılmaktan bahsederim ama siz aldatılmaktan bahsederseniz başka konulara yolculuk başlasın. oldu . çifte standartınızı sevdim:)
iyi günler.

Ben aldatmaktan değil, kadını mal gibi görüp, kadın-erkek ilişikilerini olanca hastalıklı zihniyetiyle yaşayan, kendisini aldatıp duran erkekleri affedip de diğer kadınlara saldıran kadınlardan bahsettim.
Allah aşkına biraz mantık çerçevesi içinde ve okuduğunuzu anlayarak konuşun.
Yazdığım yazı orada durmasa, şu sizin dediklerinizi okuyan insanlar neler sanırlar=)

az önce birsey sordum ne yapmamız lazım diye yine soruyorum ne yapmamız lazım

Ben de ilk yazdığım konu başındaki mesaj dahil ne yapmanız gerektiğini anlatıyorum.
Kendinizi edilgen görmekten vazgeçeceksiniz.
Cinselliğinizi ve varlığınızı değerli göreceksiniz.
Cinselliği keşfedeceksiniz, bunun size ait olduğunu anlayacaksınız. Bunun bir paylaşım olduğunu, seviştiğiniz zaman "kendinizi feda etmediğinizi" öğreneceksiniz.
Size demiyorum, ortaya konuşuyorum, yine alınganlık yapmadan önce söyleyeyim.
Sizi değersizleştiren erkekleri çevrenizde tutmayacak, onlara bu cüreti ve hakkı vermeyeceksiniz.
Bir erkek sizi aldatmışsa, burada suçlanacak kişinin o erkek olduğunu çünkü size sadık olma sözünü veren kişinin o erkek olduğunu, o diğer kadın olmadığını unutmayacaksınız.
Sevişen kadını aşağılamayacaksınız. Seks işçilerini aşağılamayacaksınız.
Tüm bunları yapabilmeniz için de yine başa dönüyoruz ve diyoruz ki, kendi cinsiyetinizi ve cinselliğinizi kirli görmekten vazgeçeceksiniz.

iyide bende aldatma olayında aldatanın suçlu olduğundan bahsediyorum ki,sizde aldatma ile ilgili bir sürü yorum yapmışken kalkıp neden aldatma olayına geldi konu diyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…