• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var :(

Evet herşey anlamsız tek gerçek sex,cinsellik ,ve haz değilmi xx-9...bende senin gibi zihniyetleri anlayamıyorum heyhat ..en iyisini herkes kendi işine baksın

okuduğunuzu süper anlamışsınız=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

çok garip kafalarsınız gerçekten. "cinselliğinizi bastırmayın, yok saymayın, keşfedin" cümlesini "her şey cinsellik, başka bir şey yok dimi, hıh???!?!?!" diye algılayabiliyorsunuz=)
Üstelik de "hayatınıza sevgiyi alın, aşkı alın, aşkı yaşayın" diye bas bas bağıran bir yazıdan bile bunu algılıyorsunuz.
Acaba anadiliniz mi başka? =)

bence kadınların bunu yapmalarının sebebi kendi kocalarının da onları aldatabileceğinden korkmaları ve olur da öyle bir durum olursa kocalarını affedebilmek için direkt "öteki kadın"ı suçlama alıştırmaları yapıyorlar=)
yok ya affetmek isteyen her türlü eder zaten...
şahsen ben evli bir adamla olan kadınlara şaşırıyorum buna nasıl layık görüyorlar kendilerine diye...
ama tabi yine büyük suç erkeğin ..buna sebep oluyor...ama yinede bu durumdan rahatsız olmayan kadınlar da var,2.kadın olma konusunda....
çok karışık işler ya....:KK51:

Evet herşey anlamsız tek gerçek sex,cinsellik ,ve haz değilmi xx-9...bende senin gibi zihniyetleri anlayamıyorum heyhat ..en iyisini herkes kendi işine baksın

çok garip kafalarsınız gerçekten. "cinselliğinizi bastırmayın, yok saymayın, keşfedin" cümlesini "her şey cinsellik, başka bir şey yok dimi, hıh???!?!?!" diye algılayabiliyorsunuz=)
Üstelik de "hayatınıza sevgiyi alın, aşkı alın, aşkı yaşayın" diye bas bas bağıran bir yazıdan bile bunu algılıyorsunuz.

Cevabımıa eklemeler yaptım, gözünüzden kaçmasın, gözünüzden kaçmamasına ihtiyacınız var diye tekrar alıntılıyorum.
Ayrıca evet, cinsellik çok önemli bir köktür. Cinselliği sağlıklı yaşayamayan, sağlıklı algılayamayan, cinselliğin sağlıklı bir şekilde akmasına izin vermeyen toplumlar tam da bugün gördüğümüz bu kokuşuk toplum manzarası haline gelirler.

Anadilimiz değil ama zihniyetlerimiz farklı ..anlama mevzusuna gelince siz öğretmen ben öğrenciniz değilim ..,,yazınızı okudum ve yorumumu yaptım ,

Cevabımıa eklemeler yaptım, gözünüzden kaçmasın, gözünüzden kaçmamasına ihtiyacınız var diye tekrar alıntılıyorum.
Ayrıca evet, cinsellik çok önemli bir köktür. Cinselliği sağlıklı yaşayamayan, sağlıklı algılayamayan, cinselliğin sağlıklı bir şekilde akmasına izin vermeyen toplumlar tam da bugün gördüğümüz bu kokuşuk toplum manzarası haline gelirler.
Bence bu toplumun cinsellikten daha önmli problemleri var..:)herşeyi buna bağlamak nekadar doğru bilemiyorum ..kusura bakmayın ,okadar saldırgan yazmışsınızki ,olayları analiz etme tarzınız vs yazının sonunda şaştım kaldım :)bukadar saldırgan olmanızın cinsellik mevzusuna bukadar kafa yormanız vs vs ,bilemiyorum ,bence sizinde yardıma ihtiyacınız var kusura bakmayın ..

şahsen ben evli bir adamla olan kadınlara şaşırıyorum buna nasıl layık görüyorlar kendilerine diye...
ama tabi yine büyük suç erkeğin ..buna sebep oluyor...ama yinede bu durumdan rahatsız olmayan kadınlar da var,2.kadın olma konusunda....

işte bu 2. kadın, 8. kadın, 5. adam lafları "sahiplenici, mülkiyetçi bakış açılarıyla" ilişki yaşayanlara ait kalıplar gibi geliyor bana.
bir kadın o adam evli bile olsa o adamla sadece sevişmek isteyebilir. sevişir sonra çeker gider mesela. kadını hiç bağlamaz.
burada sorun, eşini aldatabilen adamdadır (ya da eşini aldatan kadında). sonuçta birini aldatabiliyorsan sevmiyorsun demektir. dolayısıyla burada aldatmadan önceki sorun, sevgisiz bir ilişki yaşanıyor olmasındadır bence.

sonra ne biliyim, ciddi ilişki istemeyen, hayatında tek bi erkek istemeyen, kimseye bağlamak istemeyen kadınlar evli adamları "ne de olsa bu adam evli, o yüzden bana ayakbağı olmaz, yapışmaz" diye düşünerek hayatlarında tutabilirler.
bir sürü senaryo olabilir.

beni illa aldatma hakkında konuşturuyorsunuz=D şimdi yine okipi gelip kendi konuşuyo başkalarını aldatma hakkında konuşturmuyo dicekkk muhteşem analiz yeteneğiyle =D

işte bu 2. kadın, 8. kadın, 5. adam lafları "sahiplenici, mülkiyetçi bakış açılarıyla" ilişki yaşayanlara ait kalıplar gibi geliyor bana.
bir kadın o adam evli bile olsa o adamla sadece sevişmek isteyebilir. sevişir sonra çeker gider mesela. kadını hiç bağlamaz.
burada sorun, eşini aldatabilen adamdadır (ya da eşini aldatan kadında). sonuçta birini aldatabiliyorsan sevmiyorsun demektir. dolayısıyla burada aldatmadan önceki sorun, sevgisiz bir ilişki yaşanıyor olmasındadır bence.
sonra ne biliyim, ciddi ilişki istemeyen, hayatında tek bi erkek istemeyen, kimseye bağlamak istemeyen kadınlar evli adamları "ne de olsa bu adam evli, o yüzden bana ayakbağı olmaz, yapışmaz" diye düşünerek hayatlarında tutabilirler.
bir sürü senaryo olabilir.

beni illa aldatma hakkında konuşturuyorsunuz=D şimdi yine okipi gelip kendi konuşuyo başkalarını aldatma hakkında konuşturmuyo dicekkk muhteşem analiz yeteneğiyle =D
:) tamam aldatma konusunu kapayalım
bu konuda haklısın herşey eş olacak insanda bitiyor...lakin karşı tarafa da sözler söylenecek yani ister istemez,sonuçta iki kişilik mevzu

:) tamam aldatma konusunu kapayalım
bu konuda haklısın herşey eş olacak insanda bitiyor...lakin karşı tarafa da sözler söylenecek yani ister istemez,sonuçta iki kişilik mevzu

ya zaten sözler söylenebilir. zaten ağzı olan konuşuyor, herkes her şey hakkında yorum yapıyor. ama hakaret, yafta ve taciz başka.
yoksa insani sınırlar içinde kaldığı sürece herkes istediği kadar çirkin yorumlar yapabilir.
ama yorumlar "kadın düşmanı" yorumlar haline geldiğinde o artık benim için kişisel bir meseleden çıkıp toplumsal bir mesele haline gelmiş oluyor ve ben o noktada müdahale etmek durumunda kalıyorum.
şöyle örneklemeye çalışayım:
bizim bir hocamız vardı. sevimsiz bir hocaydı, işte biraz asık suratlıydı falan. sınıftaki bazı eskimiş terlik suratlı, nursuz, kokuşmuş ve leblebi beyinli erkekçikler de bu kadına öfkelerini belirtmek için direkt olarak şöyle laflar kullanırlardı kendi aralarında:
"kaşar ya. kevaşe." vs. vs.
Yani bir insana olan negatif hislerinizi belli etmenin yolu onun cinsiyeti, cinselliği üstünden yapılan hakaretlerle olmaz, bu bir.
Hakaret kelimesi olarak seks işçisi isimlerinin kullanılması da seks işçilerine hakarettir, kimsenin bunu yapmaya da hakkı yoktur, bu da iki. Hele de bu tip hakaret yollarını seçen tipler o seks işçilerinin tırnağı olamayacak kişilerken.
Kadınlığa ve kadınlığa dair her şeye saldırma temelli tüm bu küfürler, ataerkil sistemin yarattığı küfürlerdir.
Bir kadın bu tip küfürleri/hakaret yöntemlerini her kullandığında, farkında olmadan, sadece diğer birkaç kadının değil, kendi dahil tüm kadınların içinde bulunduğu karanlık çukuru derinleştirir.

Yani ben evli bir adamla beraber olursam kalkıp istediğin "yorumu" yapabilirsin (ben dikkate almam o ayrı=D )
ama bu yorumlar kadına ve kadın cinselliğine hakaret içerirse bu çok köklü bir toplumsal soruna dönüşür, buna da hakkın olamaz.

Neler olmuş buralarda böyle .. :KK49:konu sahibi konuya ilk yazdıklarına kesinlikle katılıyorum kapanmasın bu konu:KK69:

ya zaten sözler söylenebilir. zaten ağzı olan konuşuyor, herkes her şey hakkında yorum yapıyor. ama hakaret, yafta ve taciz başka.
yoksa insani sınırlar içinde kaldığı sürece herkes istediği kadar çirkin yorumlar yapabilir.
ama yorumlar "kadın düşmanı" yorumlar haline geldiğinde o artık benim için kişisel bir meseleden çıkıp toplumsal bir mesele haline gelmiş oluyor ve ben o noktada müdahale etmek durumunda kalıyorum.
şöyle örneklemeye çalışayım:
bizim bir hocamız vardı. sevimsiz bir hocaydı, işte biraz asık suratlıydı falan. sınıftaki bazı eskimiş terlik suratlı, nursuz, kokuşmuş ve leblebi beyinli erkekçikler de bu kadına öfkelerini belirtmek için direkt olarak şöyle laflar kullanırlardı kendi aralarında:
"kaşar ya. kevaşe." vs. vs.
Yani bir insana olan negatif hislerinizi belli etmenin yolu onun cinsiyeti, cinselliği üstünden yapılan hakaretlerle olmaz, bu bir.
Hakaret kelimesi olarak seks işçisi isimlerinin kullanılması da seks işçilerine hakarettir, kimsenin bunu yapmaya da hakkı yoktur, bu da iki. Hele de bu tip hakaret yollarını seçen tipler o seks işçilerinin tırnağı olamayacak kişilerken.
Kadınlığa ve kadınlığa dair her şeye saldırma temelli tüm bu küfürler, ataerkil sistemin yarattığı küfürlerdir.
Bir kadın bu tip küfürleri/hakaret yöntemlerini her kullandığında, farkında olmadan, sadece diğer birkaç kadının değil, kendi dahil tüm kadınların içinde bulunduğu karanlık çukuru derinleştirir.

Yani ben evli bir adamla beraber olursam kalkıp istediğin "yorumu" yapabilirsin (ben dikkate almam o ayrı=D )
ama bu yorumlar kadına ve kadın cinselliğine hakaret içerirse bu çok köklü bir toplumsal soruna dönüşür, buna da hakkın olamaz.
peki evlisin ve eşinin bir de sevgilisi var misal...
yine böyle anlayışlı olabilecekmisin karşı tarafa?
sonuçta o da üzülmende ki kaynak...

seks işçiliğine bir lafım yok,..erkek sevişmeyi kadın parayı düşünuyor ....

seks işçliği de öyle değil aslında işte=) ataerkinin yarattığı bir kavram. sanki seksi talep eden erkekmiş de, sekssiz yapamazmış, kadın da seksi "veren" ve "kendini feda eden", bu yüzden de "cinselliğini" vermesi karşılığında para alması gereken tarafmış gibi yalan ve yapay bir zihniyeti yayma niyetiyle ortaya atılmış. yani tamamen doğal olana ters. ve tamamen hastalıklı bir sistemin ürünü.
bu yüzden de bu sisteme laf edilebilir ama seks işçisi kadınlara edilemez.
ama zaten seks işçiliği isimlerini hakaret olarak kullanmanın altında da bu oluşturulmaya çalışılan yapay algının oltasına gelmiş olma durumu yatıyor.
yani kadın zaten cinselliği ayıp ve kirli görüyor, para karşılığı bu "kendini feda ediş" durumunu gerçekleştiren mesleğin adını da o yüzden hakaret kelimesi olarak kullanıyor.
oysa zaten seks işçiliği sektöründe söz konusu olan şey seks değil. ataerkinin yarattığı hastalıklı bir durum. orada yaşanan şey seks değil.
seks öyle bir şey değil. kadın için de erkek için de seks öyle bir şey değil. oraya giden erkekler de "seks" için değil, bu hastalıklı sistemin onları söylediği yalanları yaşatarak ataerkinin hüküm sürmesine katkıda bulunmak için gidiyorlar.
sonuçta şöyle düşünelim,
nasıl ki şu anda biz hiç tanımadığımız, rastgele karşımıza çıkan, günde 50 farklı kişiyle yatan bir erkekle, çirkin bir genelev köşesinde "seks" yapmayı tiksinç buluyorsak, bunun aynısı erkek için de geçerli.
sağlıklı bir erkek kendi vücudunu,
kokuşuk bir genelev köşesinde hiç tanımadığı, arzulamadığı, istemediği bir kadına teslim edecek kadar değersiz bulmaz.
bir de bu son derece tiksinç duruma kendini sokabilmek için üste para vermez.
sonuçta erkeğin bedeni, erkeğin cinsel organı o kadar değersiz mi ki kendi cinsel organını, bedenini hiç tanımadığı bir kadının bedeniyle bütünleştirsin, kendini o kadına versin, teslim etsin, o kadına dokundurttursun?
yani tüm bu sistem hastalıklı ve bu sistemle uyumlanmış her erkek de hastalıklı.
dolayısıyla ben bu tüm sistemi dibine kadar eleştiririm ama bunu yaparken de "vurun k.hpeye"cilik yaparak o seks işçilerinin isimlerini hakaret aracı olarak kullanmam.
illa bir hakaret aracı lazımsa, o seks işçisine gidip bir de üstüne para veren erkeğin adını hakaret olarak kullanırım ki öyle de kullandım zaten.
çünkü bu tabloda o heriften daha zavallı ve acınası bir konumda görünen kimse yok.

bütün bunları yazıyorum çünkü zaten konuyu en başta açmamın sebebi, bu tip noktalara dokunmak istememdi. diğer sorunla ilgili de zaten yine bu başlık altında yazdığım bir cevabın bir kısmını kopyalamak istiyorum.

"Ve ben hiçbir zaman hiç kimseyi de aldatmadım çünkü tabular ya da hastalıklı kültür baskıları, çirkin zihniyetlerin zorlamalarıyla hiç kimseye içimden gelmediği halde "sadık olma" sözü vermedim.
Bu yüzden kimseyi aldatmadım. Çünkü ben kimseyi kandırmadım.
Çünkü ben kendimi hiçbir zaman, insanları kandırmak zorunda kalacağım, sevgisiz durumlara sokmadım.
Sadece sevişmek istediysem bunu açıkça söyledim, bağlanmayı istemediysem bunu açıkça söyledim.
Hiç kimseyi kandırmadım ve hiç kimse de beni kandırmadı çünkü ben, hiç kimseyi, beni kandırmak zorunda kalacağı durumlara hapsetmedim.

Ve ben şimdi aşık olduğum adamı da aldatmayacağım. Hiçbir zaman. Ama bunu yapmama sebebim, zorunluluklar, kurallar, öğretiler, baskılar ya da yapay bir saygı anlayışı olmayacak... Ondan başka hiç kimse benim ruhumu böyle bütünlemediği için, benim ruhum ondan başkasını doğal olarak istemeyecek. Enerjisel olarak istemeyecek. Kendiliğinden istemeyecek.
Ve bir gün olur da ruhumun ondan başkasını istediğini görürsem de, ruhumun isteğiyle hareket edip, ruhumun benim için seçtiği yöne doğru yol alır ve bu kişiyle ilişkimi sonlandırırım.
Aynısı onun için de geçerli. Olur da bir gün ruhunu benim ruhumdan daha çok tamamlayan bir ruh bulursa; bizim ilişkimiz sonlanır ve o, o diğer ruhun peşinden gider.
Her şey bu kadar basit aslında.
İşte bu yüzden benim sözlere, yüzüklere, evlilik cüzdanlarına, ailelere, baskılara, tabulara ihtiyacım yok aşkımı koruma altına almak için.
İşte bu yüzden benim toplumsal ve yapay kurallara ihtiyacım yok.
Benim aşkımı koruma altında tutan tek şey, aşkımın bizzat kendisi. Aşkın kendisi gerçekse o aşk devam eder, değilse de biter ve iyi ki biter, gerçek olan yeni aşka yer açar.
Hepsi bu kadar basit."

Ve eğer olur da öyle bir durum olursa ve yine eğer olur da o kadına laf edecek olursam bile, ağzımdan asla "o.spu, k.şar, k.vaşe, sevgilimi baştan çıkarmış, suçlu o" gibi sözler çıkmayacak.
Böyle sözlerin bırak benim ağzımdan çıkmasını, zihnimden bile geçtiği gün kıyametin falan kopabileceği gün olabilir.
Zira benim bir kadına bu şekilde saldırmam ancak kıyamet alameti olabilir=)
Saldırmam (Sözlerden bahsediyorum saldırı derken ve sadece kendi kafamın içinde dönecek sözlerden. Fiziksel ya da direkt bir sözsel saldırı zaten söz konusu olamaz) da demiyorum üstelik. Ben de insanım, kişisel ilişkilerde duygusal kırgınlıklarım işin içine girebilir ama asla ve asla bu şekillerde saldırmam.
Sebebi de zaten söylediğim gibi çok basit: ben bir kadına bu şekilde saldırırsam, kendime saldırmış olurum her şeyden önce.

Son düzenleme:
Kıssadan hisse, iş en başta dediklerimize dönüyor. Eğer ilişkilerimiz aşk ve sevgi üstüne kurulu olursa şu son 10 sayfada konuşulanların hiçbirinin konuşulmasına dahi gerek kalmaz.
Ve kulağa masalsı geldiğini biliyorum ama gerçekten sadece aşkın ve sevginin gerçek olduğu, gerisinin teferruat olduğu bir dünya var. Ruhunuz hazır olduğunda size geliyor=)

ben alınmıyorum sadece anlamaya calışıyorum o kadar çoğu kadın seksi çok güzel yaşıyor ve yaşatıyor erkekde
ama erkek yada kadın yine aldatıyor yani aldatmak için hem erkegin hem kadının hem bi bahanesi vardır sadece aldatma da değil kötü olan hersey için kötülüğü yapanın erkek yada kadın hep bi bahanesi vardır

ben konu sahibinin gerçek yaşamını değil fantazilerini paylaştıgını düşünüyorum.
tantrik seks hocasıyla yaşadıgı seksten falan bahsetmişti bir yerde.
bir de aşkı övüyor falan. aşk her onune gelenle her canının istediğiyle sevişmek midir?

aldatırsa aldatır yea seni beni mi aldatıyo sen ne karışıyosun a getiriyor konu sahibi durumu.
zaten aşk dediğimiz şey sevişmek ve insani gereksinimlerden ibaret değil ki yıllarca birbirine dokunamayan ama yine askı doruklarda yasayanlar var azınlıkta olsalarda ask her hosuna gidenle begendiğinle yasanacak yada artık bıktım benden bu kadar deyip bırakabilecegin birsey degildir her kosulda sevmektir

@fahri konsolos, @okypete, S Sargoz , @vanilyalimuffin....

Ne oldu, birden birbirinizi bulunca kenetlenmişsiniz de sesiniz çıkmaya başlamış, o mazlum edebiyatları bir köşeye atılmış=)

Şimdi üzgünüm ama öncelikle okuduğunuzu anlamayıp tam da daha önce dediğim gibi, kendi hassasiyetleriniz üstünden yorum yapıyorsunuz.
Benim bu yazdığım yazının aldatılmakla ne ilgisi vardı da biz şu an aldatılmayı konuşuyoruz? Bu bir.
İkincisi, sevişen kadını seks işçisi isimleri kullanarak aşağılamaya çalışma komikliğinizin altında birkaç hastalıklı şey birden var.
Birincisi cinselliğe dair algınız, diğeri de seks işçiliğinize dair algınız. Ve dediğim gibi, iki konuda da insanlara hakaret etmek, insanları çirkin zihniyetinizle taciz etmek sizin haddiniz olamaz.
Ha burada klavye arkasından atar tutarsınız ama bunu ben ya da benim gibi insanların karşısında, yüz yüze iken yapmayı deneyin bir bakalım, neler oluyor? =)

Üçüncüsü, benim özel hayatım, tantrik seks masterlarıyla sevişmem, tek gecelik ya da çok gecelik ilişkiler yaşamam elbette ki kimseyi ilgilendirmez. Diyelim ki bunlar benim fantezilerim ve gerçek değiller... Ne farkeder? =)
Hiçbir şey bulamayınca kişisel saldırıların dozunu arttırmayı dener hallere giriyorsunuz ama o bana işlemez. Çünkü ben burada kişileri değil, zihniyetleri konuşuyorum.

Bir insan istediği zaman, istediği kadar kişiyle yatar, sonra da istediği gibi, istediği şekilde aşktan bahseder. Siz bunu ağzınıza sakız edip yargılama cüreti bulursanız da ben böbreğimle gülerim.
Tam da dediğim noktaya geldik işte. Sizin hiç kimseyi kendi kalıplarınız ve tabularınız doğrultusunda yargılama, yaftalama cüretiniz olamaz.
Zira ben hiçbir yazımda çıkıp da "her biriniz tek gecelik ilişkiler yaşayacaksınız, asla evlenmeyeceksiniz, mutlaka da evlilik öncesi ilişkiler yaşayacaksınız" dediğimi hatırlamazken,
sizin yazılarınız evlenmeden sevişenleri, tek gecelik ilişkileri kınamakla, yaftalamakla, yargılamakla, hakaretlerle ve tacizlerle dolu.

Bu arada aşkın ne olduğunu gerçekten merak ediyorsan sevgili ablam, sana nacizane yorumumu söyleyeyim:
"aşk, ondan başka hiç kimseyle sevişmeye dahi tenezzül etmeyeceğin, ruhunu tamamlayan, sadece tek bir dokunuşuyla bile seni orgazma ulaştırabilecek kadar tutku duyduğun birine hissettiğin bir şeydir."
Ve ben bu aşkı bulduğum için çok şanslıyım. Bu aşkı bulmadan önce tantrik seks masterlarıyla, dünya yakışıklısı, yatakta harika olan Kuzey Avrupa'lı erkeklerle sevişmiş olmaktan da çok memnunum.
Her biri benim için harika deneyimlerdi.
Ve ben hiçbir zaman hiç kimseyi de aldatmadım çünkü tabular ya da hastalıklı kültür baskıları, çirkin zihniyetlerin zorlamalarıyla hiç kimseye içimden gelmediği halde "sadık olma" sözü vermedim.
Bu yüzden kimseyi aldatmadım. Çünkü ben kimseyi kandırmadım.
Çünkü ben kendimi hiçbir zaman, insanları kandırmak zorunda kalacağım, sevgisiz durumlara sokmadım.
Sadece sevişmek istediysem bunu açıkça söyledim, bağlanmayı istemediysem bunu açıkça söyledim.
Hiç kimseyi kandırmadım ve hiç kimse de beni kandırmadı çünkü ben, hiç kimseyi, beni kandırmak zorunda kalacağı durumlara hapsetmedim.

Ve ben şimdi aşık olduğum adamı da aldatmayacağım. Hiçbir zaman. Ama bunu yapmama sebebim, zorunluluklar, kurallar, öğretiler, baskılar ya da yapay bir saygı anlayışı olmayacak... Ondan başka hiç kimse benim ruhumu böyle bütünlemediği için, benim ruhum ondan başkasını doğal olarak istemeyecek. Enerjisel olarak istemeyecek. Kendiliğinden istemeyecek.
Ve bir gün olur da ruhumun ondan başkasını istediğini görürsem de, ruhumun isteğiyle hareket edip, ruhumun benim için seçtiği yöne doğru yol alır ve bu kişiyle ilişkimi sonlandırırım.
Aynısı onun için de geçerli. Olur da bir gün ruhunu benim ruhumdan daha çok tamamlayan bir ruh bulursa; bizim ilişkimiz sonlanır ve o, o diğer ruhun peşinden gider.
Her şey bu kadar basit aslında.
İşte bu yüzden benim sözlere, yüzüklere, evlilik cüzdanlarına, ailelere, baskılara, tabulara ihtiyacım yok aşkımı koruma altına almak için.
İşte bu yüzden benim toplumsal ve yapay kurallara ihtiyacım yok.
Benim aşkımı koruma altında tutan tek şey, aşkımın bizzat kendisi. Aşkın kendisi gerçekse o aşk devam eder, değilse de biter ve iyi ki biter, gerçek olan yeni aşka yer açar.
Hepsi bu kadar basit.

Bana yaptığınız kişisel saldırıların cevabını merak edersiniz diye, aslında sizi hiç ilgilendirmediği halde de cevabını yazdım sorularınızın. Hadi alın tepe tepe okuyun bakalım köftehorlar=)
sen kendini hayatını yasa bizim hayatımıza da karışma ben halimden esimden cinselliğimden seçimlerimden memnunum ve senin gibi sırf benimle aynı düşünmüyorlar diye insanlara hakaret etmiyorum senin ne istediğini ne yapmaya çalıştığını inan anlamadım

Ah sevgili oki ve fahri, o güzelim nöronlarımızı analiz ve sentez için kullansak da insanları hiç kastetmedikleri ve demedikleri şeylerle itham etmesek.

Ben şahsen bir arkadaşımın aldatıldığını görürsem mesela, hemen o arkadaşıma bunun bilgisini veririm.
Çevremdeki bir insanın aldatıldığını görürsem de aynı şekilde... Ya da bir akrabamın aldatıldığını görürsem, yine elbette aldatılan kişiyi bilgilendiririm... Sonra da ne yapacağına o aldatılan kişi karar verir.
Bana akıl danışırsa da fikirlerimi beyan ederim elbette.
Burada hiç tanımadığım ama aldatıldığını söyleyen kadınlara bile fikirlerimi elbette beyan ediyorum fikir almak istedikleri zaman.

Ama ben bunlarla ilgili hiçbir şey yazmadım ki bu konu altında.
Ben, tamamen 3. kişiler olarak insanları yaftalayamazsınız dedim.
Mesela bir yerde görseniz ki ben evli adamlarla yatıyorum, çıkıp bana hakaret etme, beni yargılama, beni yaftalama cüretiniz olamaz.
Yapamazsınız. İsterseniz gider o adamın karısına haber verirsiniz, isterseniz adamı şikayet edersiniz, isterseniz bu yaptığımın çok çirkin bir şey olduğunu düşünebilirsiniz ama bana hakaret edemezsiniz.
Bana "kendini oyuncak ettirmiş" diyemezsiniz.
Bana kendinizce hakaret olarak gördüğünüz küfürleri edemezsiniz.
Sizin kimseye bu şekilde tacizde bulunmaya hakkınız yok.
O adam da karısını kendi vicdanı el veriyorsa aldatır, o kadın da bunu öğrenince isterse o adamı boşar.
Bakın, bu olup bitenlerin hepsi, olayın birinci elden muhataplarını ilgilendirir, sizleri değil.
Çok basit.
O kadar basit şeyler konuşuyoruz ki bir saksı buğday çimi bile tüm bunları daha ilk söylendiğinde anlardı ama burada nedense 20 sayfa bunları konuşmak zorunda kalıyoruz=)
bak yine yaplyorsun insanları küçümsüyorsun sırf senin kafa yapında olmadıkları için

Back