@fahri konsolos,
@okypete,
S Sargoz ,
@vanilyalimuffin....
Ne oldu, birden birbirinizi bulunca kenetlenmişsiniz de sesiniz çıkmaya başlamış, o mazlum edebiyatları bir köşeye atılmış=)
Şimdi üzgünüm ama öncelikle okuduğunuzu anlamayıp tam da daha önce dediğim gibi, kendi hassasiyetleriniz üstünden yorum yapıyorsunuz.
Benim bu yazdığım yazının aldatılmakla ne ilgisi vardı da biz şu an aldatılmayı konuşuyoruz? Bu bir.
İkincisi, sevişen kadını seks işçisi isimleri kullanarak aşağılamaya çalışma komikliğinizin altında birkaç hastalıklı şey birden var.
Birincisi cinselliğe dair algınız, diğeri de seks işçiliğinize dair algınız. Ve dediğim gibi, iki konuda da insanlara hakaret etmek, insanları çirkin zihniyetinizle taciz etmek sizin haddiniz olamaz.
Ha burada klavye arkasından atar tutarsınız ama bunu ben ya da benim gibi insanların karşısında, yüz yüze iken yapmayı deneyin bir bakalım, neler oluyor? =)
Üçüncüsü, benim özel hayatım, tantrik seks masterlarıyla sevişmem, tek gecelik ya da çok gecelik ilişkiler yaşamam elbette ki kimseyi ilgilendirmez. Diyelim ki bunlar benim fantezilerim ve gerçek değiller... Ne farkeder? =)
Hiçbir şey bulamayınca kişisel saldırıların dozunu arttırmayı dener hallere giriyorsunuz ama o bana işlemez. Çünkü ben burada kişileri değil, zihniyetleri konuşuyorum.
Bir insan istediği zaman, istediği kadar kişiyle yatar, sonra da istediği gibi, istediği şekilde aşktan bahseder. Siz bunu ağzınıza sakız edip yargılama cüreti bulursanız da ben böbreğimle gülerim.
Tam da dediğim noktaya geldik işte. Sizin hiç kimseyi kendi kalıplarınız ve tabularınız doğrultusunda yargılama, yaftalama cüretiniz olamaz.
Zira ben hiçbir yazımda çıkıp da "her biriniz tek gecelik ilişkiler yaşayacaksınız, asla evlenmeyeceksiniz, mutlaka da evlilik öncesi ilişkiler yaşayacaksınız" dediğimi hatırlamazken,
sizin yazılarınız evlenmeden sevişenleri, tek gecelik ilişkileri kınamakla, yaftalamakla, yargılamakla, hakaretlerle ve tacizlerle dolu.
Bu arada aşkın ne olduğunu gerçekten merak ediyorsan sevgili ablam, sana nacizane yorumumu söyleyeyim:
"aşk, ondan başka hiç kimseyle sevişmeye dahi tenezzül etmeyeceğin, ruhunu tamamlayan, sadece tek bir dokunuşuyla bile seni orgazma ulaştırabilecek kadar tutku duyduğun birine hissettiğin bir şeydir."
Ve ben bu aşkı bulduğum için çok şanslıyım. Bu aşkı bulmadan önce tantrik seks masterlarıyla, dünya yakışıklısı, yatakta harika olan Kuzey Avrupa'lı erkeklerle sevişmiş olmaktan da çok memnunum.
Her biri benim için harika deneyimlerdi.
Ve ben hiçbir zaman hiç kimseyi de aldatmadım çünkü tabular ya da hastalıklı kültür baskıları, çirkin zihniyetlerin zorlamalarıyla hiç kimseye içimden gelmediği halde "sadık olma" sözü vermedim.
Bu yüzden kimseyi aldatmadım. Çünkü ben kimseyi kandırmadım.
Çünkü ben kendimi hiçbir zaman, insanları kandırmak zorunda kalacağım, sevgisiz durumlara sokmadım.
Sadece sevişmek istediysem bunu açıkça söyledim, bağlanmayı istemediysem bunu açıkça söyledim.
Hiç kimseyi kandırmadım ve hiç kimse de beni kandırmadı çünkü ben, hiç kimseyi, beni kandırmak zorunda kalacağı durumlara hapsetmedim.
Ve ben şimdi aşık olduğum adamı da aldatmayacağım. Hiçbir zaman. Ama bunu yapmama sebebim, zorunluluklar, kurallar, öğretiler, baskılar ya da yapay bir saygı anlayışı olmayacak... Ondan başka hiç kimse benim ruhumu böyle bütünlemediği için, benim ruhum ondan başkasını doğal olarak istemeyecek. Enerjisel olarak istemeyecek. Kendiliğinden istemeyecek.
Ve bir gün olur da ruhumun ondan başkasını istediğini görürsem de, ruhumun isteğiyle hareket edip, ruhumun benim için seçtiği yöne doğru yol alır ve bu kişiyle ilişkimi sonlandırırım.
Aynısı onun için de geçerli. Olur da bir gün ruhunu benim ruhumdan daha çok tamamlayan bir ruh bulursa; bizim ilişkimiz sonlanır ve o, o diğer ruhun peşinden gider.
Her şey bu kadar basit aslında.
İşte bu yüzden benim sözlere, yüzüklere, evlilik cüzdanlarına, ailelere, baskılara, tabulara ihtiyacım yok aşkımı koruma altına almak için.
İşte bu yüzden benim toplumsal ve yapay kurallara ihtiyacım yok.
Benim aşkımı koruma altında tutan tek şey, aşkımın bizzat kendisi. Aşkın kendisi gerçekse o aşk devam eder, değilse de biter ve iyi ki biter, gerçek olan yeni aşka yer açar.
Hepsi bu kadar basit.
Bana yaptığınız kişisel saldırıların cevabını merak edersiniz diye, aslında sizi hiç ilgilendirmediği halde de cevabını yazdım sorularınızın. Hadi alın tepe tepe okuyun bakalım köftehorlar=)