Bir derdim var

Evlenmiş kadın ama bazen aylarca ortalıktan kayboluyor sonra tekrar yalvar yakar konuşmak isitiyor
Anlıyorum canım ama seni üzmekten başka bir şeye yaramaz. Daha çok gençsin karşına kim bilir neleri çıkacak. Kendine haksızlık etme seninle iletişime geçmesine izin verme.

Serhat yabancının bi sözü var... Giden geri dönmek istiyorsa ya canı yanmıştır yada canı "çekmiştir " böyle dengesiz biri neden sürekli size gidip gidip tekrar dönüyor bunu düşünün ve ben sizin üzülmenizi istemem kendinize saygısızlık yapmayın bıçak gibi kesip atın çünkü o kişi zaman kaybı...

Siber suçlara şikayet et de görsün gününü. Takıntılı davranıyor ve taciz ediyor . Seni polise şikayet edicem adliyeye, karakola gidicem diye belirt uzak durur korkar bence.
Kendisi asker bunu söylüyorum ama umrunda olmuyor benim ailemi biliyor onu şikayet etmiyceğimdem emin olduğu için rahat davranıyor

Evet çok haklısınız kendime değer vermiyorum nedense hep sevilmeyen değer görmeyen biri olduğum için bende kendime değer vermiyor .

21 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum
Daha çok gençsin geleceğine odaklanmalısın. Nasıl tanıştınız internetten mi? Asker derken çavuş falan mı yoksa 6 aylık er asker mi ? Askerlerin bazıları da sapık oluyor. Yedekte başkalarıyla konuşuyordur canı sıkıldıkça sana yazıyor çünkü senden emin.

Anlıyorum canım ama seni üzmekten başka bir şeye yaramaz. Daha çok gençsin karşına kim bilir neleri çıkacak. Kendine haksızlık etme seninle iletişime geçmesine izin verme.
Onun beni sevmediğini sadece cepte gördüğünü biliyorum ama iki güzel sözüne de kanıyorum hemen bu yüzden kendimden nefret ediyorum .

Arkadaşım aracılığıyla tanıştım sözleşmeli asker kendisi beni kırdığını ve askerlik bitince evlenmek istediğini söyledi son konuşmamızda tamamen de kızı unutuğundan bahsetti

böyle alışma. bu alışkanlık olur. ilerde de hep toksik ilişkilere çekilirsin. sana köpek çeken erkeklerin peşinde paspas olursun. abla sözü dinle. kendini sev. gururlu ol. sen kendini seversen sevgi çekersin. seni sevenler olur. o kişi de inan ki gereksiz bir tip. ilerle çok utanacaksın bu hallerin için. çocukça hisler bunlar. tecrübelerimize kulak ver.

Arkadaşım aracılığıyla tanıştım sözleşmeli asker kendisi beni kırdığını ve askerlik bitince evlenmek istediğini söyledi son konuşmamızda tamamen de kızı unutuğundan bahsetti
Yalan söylüyor unutmamış. Çok takıntılı birisi , öfke kontrolü de yok

Benimde en büyük korkum onun gibi birine dönüşmek toksik hissediyorum kendimi inşallah bir an önce bu işin içinden çıkarım inanın bana geceleri uyuyamıyorum kimseye anlatamıyorum

Yalan söylüyor unutmamış. Çok takıntılı birisi , öfke kontrolü de yok
Unutmadığın biliyorum yalan söylediğinden de eminim bide şöyle bir durum var evlensek 10 kişler aynı evin içinde kalacakmışız diyor örf adetlerimiz farklı bide çocuk ailesiyle Arapça konuşuyor anlaşamadığımız çok konu var

Kendine yazık etme lütfen.
Sen kendine saygı duymazsan oda duymaz sürekli seni dımzdızlak ortada bırakır.
Aralı bıraktığı kapı gibi görüyor seni..

Neeeeyyy 10 kişi mi aynı evde mi bu kişiyle konuşman bile hata. Ev üstüne ev olmaz , yaşın da çok genç. Adam her yerden falso

Onun iki güzel sözüne senin ihtiyacın yok. Onu tamamen yoksay. Her geldiğinde evet dersen sonu olmayan bir döngüye girersin.
İşin içinden çıkamayınca buraya yazmak istedim doğru düzgün bir ilişkimde olmadığını biliyor ne yaparsam kabul eder diyip sürekli gel git yapıyor

Neeeeyyy 10 kişi mi aynı evde mi bu kişiyle konuşman bile hata. Ev üstüne ev olmaz , yaşın da çok genç. Adam her yerden falso
Evde kardeşinin karısı var annesi babası kardeşleri hepsi birlikte yaşıyor ve benimde onlarla yaşamamı istiyor nerden tutarsan tut olmuyor neyin içine düştüğümü bilmiyorum

Kendine yazık etme lütfen.
Sen kendine saygı duymazsan oda duymaz sürekli seni dımzdızlak ortada bırakır.
Aralı bıraktığı kapı gibi görüyor seni..
Öyle görüyor inanın bana ilişki içerisindeykende berbat davranıyor bana sonra özür diliyor işi çok zormuş bilmem ne

Evde kardeşinin karısı var annesi babası kardeşleri hepsi birlikte yaşıyor ve benimde onlarla yaşamamı istiyor nerden tutarsan tut olmuyor neyin içine düştüğümü bilmiyorum
Resmen başına bela arıyor gibisin. Şuan senin üniversite sınavına hazırlanman gerekirken onu düşünüyorsun. Birkaç ay konuşmuşsunuz. Yıllar falan da değil. Bir an önce kendine gelmeye çalışmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…