Bir kaç ay uzun bir süre değil bunu biliyorum tam her şeyi düzene koydum derken ya kendi ulaşmaya çalışıyor ya da bana arkadaşım üzerinden haber gönderiyor arkadaşımla sürekli irtibat halindeler . Evet sınava az kaldı sınava bile odaklanamıyorumResmen başına bela arıyor gibisin. Şuan senin üniversite sınavına hazırlanman gerekirken onu düşünüyorsun. Birkaç ay konuşmuşsunuz. Yıllar falan da değil. Bir an önce kendine gelmeye çalışmalısın
Bir kaç ay uzun bir süre değil bunu biliyorum tam her şeyi düzene koydum derken ya kendi ulaşmaya çalışıyor ya da bana arkadaşım üzerinden haber gönderiyor arkadaşımla sürekli irtibat halindeler . Evet sınava az kaldı sınava bile odaklanamıyorum
Kaç defa uyarmama rağmen sürekli konuyu bir şekilde çocuğa getiriyor bu gidişle o arkadaşımı da hayatımdan çıkarıcam . Biz 2023 ayrıldık ama arkadaşım hala çocukla iletişimde sürekli haber getir götür yapıyor ne konuştularsa bana anlatıyor yok beni çok seviyormuş yok ben biraz cilveli olacakmış insanlara soğuk yaptığım için doğru düzgün ilişki kuramıyormuşum nerdeyse beni değil çocuğu savunacak hale geliyor .Yorumuzun için teşekkür ederim dediğiniz her şeyi uygulmaya çalışıcam üniversite’ye kazandığımda her şey geride kalır inşallaharkadaşınız? uyarın arkadaşınızı(!), size ondan hiçbir söz getirmesin, zamanınız ve olanağınız varsa kitaplarınızı kalemlerinizi alıp rakiplerinizi de çalışırken göreceğiniz kütüphanelere gidin, telefonunuzu kapamanızda sorun yoksa (aileniz ile iletişim vs.) kapayıp çalışmanıza yoğunlaşabilirsiniz. diyelim ki yan tarafınızda/önünüzde sizle akran biri de oturmuş ders çalışıyor, fark ettiniz ki kendisi çok odaklanmış ve uzun zamandır da aktif çalışmakta, kendi çalışma ritminizi onunkiyle eşleyerek o ara verene kadar kalemi elinizden bırakmama ya da masadan ayrılmama gibi şartlarla siz de kütüphanenin en odaklı/yoğun çalışanlarından biri olabilirsiniz.
odağınızı çalışmaya yöneltecek ve çalışır kalmada tutacak en etkili yöntemi siz keşfetmelisiniz, rakiplerinizi düşünüp/görüp dışsal olarak motive olabilirsiniz; kendinizi sınav sonuçlarının açıklandığı günde hayal edip içsel olarak motive olabilirsiniz vs.
söz konusu kişiyi düşünmediğiniz ve ondan hiçbir söz duymadığınız günleri takvimde işaretleyerek kendinize belli bir gün sayısına ulaştığınızda izin vereceğiniz bir eylem tasarlayabilirsiniz. size ulaşmasını engellemek siber suçlarla mücadele gibi çetrefilli değildir sanıyorum, kararlı olursanız ve çevrenizdekileri de uyarıp/uymayanları çevrenizden uzaklaştırırsanız amacınıza ulaşırsınız. sizi yorduğunun çeyreği kadar mutlu etmemiş şeylerde ısrar etmemeli. sınavınızda başarılar diliyorum.
Arkadaşınız neden ondan size haber gönderiyor? Arkadaşınızı uyarın onunla konuşmasın, size ondan bahsetmesin.Bir kaç ay uzun bir süre değil bunu biliyorum tam her şeyi düzene koydum derken ya kendi ulaşmaya çalışıyor ya da bana arkadaşım üzerinden haber gönderiyor arkadaşımla sürekli irtibat halindeler . Evet sınava az kaldı sınava bile odaklanamıyorum
Arkadaşınız ile eski sevgiliniz ne amaçla konuşuyor? Onların aralarında bir şey olabilir mi? Ayrıca yerinizde olsam bu arkadaşla iletişimi keserim. Konuşma tarzı hiç hoş değil. Sürekli o kişiden laf taşıyıp size anlatması, sen cilveli olsan, şöyle böyle yapsan güzel ilişkin olur demesi çok saçma.Kaç defa uyarmama rağmen sürekli konuyu bir şekilde çocuğa getiriyor bu gidişle o arkadaşımı da hayatımdan çıkarıcam . Biz 2023 ayrıldık ama arkadaşım hala çocukla iletişimde sürekli haber getir götür yapıyor ne konuştularsa bana anlatıyor yok beni çok seviyormuş yok ben biraz cilveli olacakmış insanlara soğuk yaptığım için doğru düzgün ilişki kuramıyormuşum nerdeyse beni değil çocuğu savunacak hale geliyor .Yorumuzun için teşekkür ederim dediğiniz her şeyi uygulmaya çalışıcam üniversite’ye kazandığımda her şey geride kalır inşallah
Bu yüzden bi kaç kez tartışmalarımıza da oldu böyle yapmaya devam ederse arkadaşlığı bitirmeyi düşünüyorum .Arkadaşınız neden ondan size haber gönderiyor? Arkadaşınızı uyarın onunla konuşmasın, size ondan bahsetmesin.
Benimde son zamanlarda kafamı kurcalayan bi durum çünkü ne söylersem söyliyim konuşmayı kesmiyor sürekli iletişim halindeler bizi sevgiliyken bile benden çok onunla konuşurduArkadaşınız ile eski sevgiliniz ne amaçla konuşuyor? Onların aralarında bir şey olabilir mi? Ayrıca yerinizde olsam bu arkadaşla iletişimi keserim. Konuşma tarzı hiç hoş değil. Sürekli o kişiden laf taşıyıp size anlatması, sen cilveli olsan, şöyle böyle yapsan güzel ilişkin olur demesi çok saçma.
Ne yazıkki ikisi bir olup arkanızdan iş çeviriyorlar. Sizi onunla aldatıyor. Arkadaşınızla iletişimi tamamen kesin. Hiç samimi bir arkadaş değil. Gitsin o çok övdüğü savunduğu kişiyle konuşsun. Siz de önünüze bakın, sınava çalışın. Bu arkadaşınızla iletişimi kesince kafanız rahatlar kesinlikle.Benimde son zamanlarda kafamı kurcalayan bi durum çünkü ne söylersem söyliyim konuşmayı kesmiyor sürekli iletişim halindeler bizi sevgiliyken bile benden çok onunla konuşurdu
Merhaba hanımlar yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum burayı etrafımda anlatıcak kimse olmayınca buraya yazmak istedim . 2023 yılında bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım kendisi askerdi biraz konuştuk ve bana geçmişinden bahsetti .Birini sevmiş ama aileler kabul etmeyince kız başkasıyla evlenmiş . Bana tamamen unuttuğunu ondan nefret ettiğinden bahsetti . Neyse biz bi kaç ay konuştuk ve sonrasında ise bana karşı soğuk davranmasından dolayı tartıştık ve tartışma esnasında onu unutamadığın söyledi ve bende ayrıldım aradan bi kaç hafta geçti yalvar yakar tekrar barışmak istedi benimde ilk ciddi düşündüğüm ilişki olduğu için tekrar bir şans verdim sonra tekrar kavga tartışma sürekli unutmadım diyip beni ortada bırakıp gidip geliyordu bende buna fazla dayanamadım ve tamamen bitirdim ilişkiyi.uzun süre boyunca kendime gelemedim (bi kaç ay konuştun nasıl böyle oldu diye sorularınız duyar gibiyim hanımlar) öncesinde elle tutulur bir ilişkim olmadığı için ona çok bağladım ailevi sorunlarda vardı bana ilgi gösterdiği için bir tek o beni anlıyor diyip daha da bağlandım. Ondan sonra toparlanamadım asosyal birine dönüştüm bunun için terapiye de başladım ne yaparsam yapayım bir türlü bitirmedim içimde neyse işte dün bi şekilde bana tekrar ulaştı ve bi kaç ay sonra sözleşmesi bitiyor ondan sonra Beni unutmadığın hakızlık yaptığını söyledi .Beni sevmediğini biliyorum değer vermediğini de biliyorum ama bunu kalbim anlamıyor ailelerimiz çok farklı be annem onu istemiyor ne yapmalıyım? kızı unutmadığını biliyorum konuşmaya başlasak bile sürekli ondan bahsedecek . Kendimden utanıyorum bunu kendime yaptığım için dün gece engeledim de iyileşmek kendime gelmek için çok çabaladım yaptığım her şey boşa gittti . Lütfen kırıcı olmadan yorum yapın kendimi çok kötü hissediyorum.
Yaptığınız yorum beni kendime getirdi açıkçası iyi ki buraya yazdım diyorum . Konun başında da anlatmıştım düzgün bir ilişkim olmadığı için ona bağlandım o da toy olduğumu bildiği için ne zaman gitsem beni her şekilde kabul ediyor diyip iyice yaranbandı yaptı beni . Yorumunuz için teşekkür ederimSevgi insanı hasta etmez iyileştirir mutlu eder. Adam seni şamar oğlanı bellemiş. Canı sıkıldıkça hıncını senden alıyor. Ben 10 yıllık kocamı boşadım beni aldattığından şüphelendiğim için. Birebir hiç yakalayamadım ama hep şüphelerim vardı. Boşandıktan sonra doğru hissettiğimi herkes onayladı. İyi ki boşandım dedim. Tek bir kere bile muhattap olmadım. Çocuklarla ilgili bile konuşmuyorum. Sendeki basiretsizlik başka birşey değil. Numaranı değiştir. Sosyal medyani hesaplarını değiştir. İşe falan gir ya da oku ne bileyim ama bunla muhatap olma. Ayrıca birkaç ayda ciddi ilişki falan olmaz. Zaten adam da seni yarabandı olarak gördüğünü defalarca söylemiş. Pes yani
Öyle Yapıcam arkadaşım benim nasıl olduğumla ilgilenmiyor varsa yoksa o.Dediğiniz gibi arkamdan iş çeviriyorlar bile olabilir Yorumunuz için teşekkürler.En kısa sürede hayatımdan çıkarıcam arkadaşımı .Ne yazıkki ikisi bir olup arkanızdan iş çeviriyorlar. Sizi onunla aldatıyor. Arkadaşınızla iletişimi tamamen kesin. Hiç samimi bir arkadaş değil. Gitsin o çok övdüğü savunduğu kişiyle konuşsun. Siz de önünüze bakın, sınava çalışın. Bu arkadaşınızla iletişimi kesince kafanız rahatlar kesinlikle.
Terapiye başlayın, 2 kez denenip olmamış bir ilişki üçüncüde de olmayacak siz de çok iyi biliyorsunuz üstüne aileniz de istemiyor. Hiç kendinizi tekrar tekrar aynı üzüntülere sürüklemeyin. Dünyada kaç
En kısa zamanda değil hemen şimdi çıkarın. İkisi tencere kapak birbirine layık.Öyle Yapıcam arkadaşım benim nasıl olduğumla ilgilenmiyor varsa yoksa o.Dediğiniz gibi arkamdan iş çeviriyorlar bile olabilir Yorumunuz için teşekkürler.En kısa sürede hayatımdan çıkarıcam arkadaşımı .
Terapiye başlayıp bıraktım . Olmuyacağını biliyorum dediğiniz gibi bunu için kendimi üzüp yıpratmaya gerek yok . Onun yüzünden ailemle de aram bozuldu zamanında . Yorumunuz için teşekkür ederim .Terapiye başlayın, 2 kez denenip olmamış bir ilişki üçüncüde de olmayacak siz de çok iyi biliyorsunuz üstüne aileniz de istemiyor. Hiç kendinizi tekrar tekrar aynı üzüntülere sürüklemeyin. Dünyada kaç milyar erkek var
Hayıtımdan çıkarıyorum ama ailelerimiz yakın bi şekilde yine aynı ortama giriyoruz bir türlü mesafe koyamıyorumEn kısa zamanda değil hemen şimdi çıkarın. İkisi tencere kapak birbirine layık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?