Bir derdim var

Hayat çok Zor canım. O maaşla ve 4 çocukla hayatta kalman mucıze.

Çocukların kıyafet sorunu yoktur diye düşüniyorum. Sonuçta 4 kız kardeşler, birbirlerinin eşyalarını giysilerini kullanabilirler. Ev eşyası da öyle düzenli ne alıyorsunuz? Okula gidene ayrı bir bütçe ayırın onun kitap, defter, okul üniforması kıyafetini eksik etmeyin.

Belediyenin ibbnin desteklerini araştırsanız iyi olur.

Eşşek kocanıza söyleyin adam bir işte çalışsın zahmet edip. İş beğenmemezlik nedir 4 çocukla.

Evet gram iyi bir fikir olabilir ilk maaş ta deneyecegim

Kesinlikle evet ama o işten çıkmazsa sırf tazminat vermemek için 6 aydan sonra başlıyorlar kötü davranışlara bu seferde eşimde yollarını ayırmak istiyor

Kesinlikle evet ama o işten çıkmazsa sırf tazminat vermemek için 6 aydan sonra başlıyorlar kötü davranışlara bu seferde eşimde yollarını ayırmak istiyor

Yalan ablacım. İnanma kocana. Gitsin adam gibi iş bulsun çalışsın. Hiçkimseden duymadım bu yazdığını. Kocan seni kandırıyor.

Eşinize mi denk geliyormuş hepp öyle işverenler? Millet nasılsın çalışıyor yıllarca ahninis yerinde?
Eşiniz iş konusunda sorunlu çok açık. Hiçte öyle bir lüksü yokken hemde.
Birikim konusunda, 4 çocukla çok zor.

Yalan ablacım. İnanma kocana. Gitsin adam gibi iş bulsun çalışsın. Hiçkimseden duymadım bu yazdığını. Kocan seni kandırıyor.
Uzun yol şoförlüğü bildiğiniz gibi değil bence buna bir önce işinde bir kaç sefa şahit oldum çok zordu benim açımdan. Doğumda yanımda olması gereken adamı uzun yolla göndermek istiyidu patronu

Bu arada sizin eve ayda 18 bin lira para giriyormuş,
1 bin lirası kiraya gidiyor, kaldı 17 bin,
1 bin lirası faturalara gitse kaldı 16 bin,
3 bin mutfak masrafına gitse kaldı 13 bin,
3 bin lira hadi masraf çıksa kaldı 10 bin.

Kalan parayı napıyorsunuz? Ayda size en az 3 bin kalması lazım mantıken

Yapacagim Birikim sabır gerektiriyor her halde tek seferde olmaz sanırım büyük meblağlar

önce artık üremeyi bırakın. umarım kiranız bir anda 5-6 bine çıkmaz. 1000 tl ye barakada falan mı oturuyorsunuz anlamadım. eğer düzgün bir evse muhtemelen kısa zamanda 4-5 kat arttırılar.
18 bine 6 kişi yaşamanız zaten çok zor
ille birikim derseniz ayda 0.5 gram falan alabilirsiniz. bütçe ayırabiliyorsanız

Uzun yol şoförlüğü bildiğiniz gibi değil bence buna bir önce işinde bir kaç sefa şahit oldum çok zordu benim açımdan. Doğumda yanımda olması gereken adamı uzun yolla göndermek istiyidu patronu

Her işçiye göre özel takvim mi oluşturacaktı patronu? Her işin, her mesleğin ayrı zorluğu var. Bir sürü kadın var kocası yanında olmadan doğuma giden çocuğuna aylarca bakan.

bin tl fatura mı
6 kişilik ailede 3 bin mutfak masrafı mı
siz bizimle aynı ülkede yaşadığınıza emin misiniz

Eksik ne yaziki esim rahat 3 bin yolda olduğu için yemek içmek masrafını gidiyor faturalar 2 bini buluyor elektrik su dogalgaz cep telefonu faturaları

bin tl fatura mı
6 kişilik ailede 3 bin mutfak masrafı mı
siz bizimle aynı ülkede yaşadığınıza emin misiniz

Standart bir mutfak alışverişi yaptıklarını düşünmediğim için üç bin yazdım. Ama doğru dediğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…