He alarm taktım kk’ya yeni konu açılınca evde kırmızı ışıklar yanıp sönüyor, sirenler çalıyorSürekli tesadüf olmaz..sen v Merve ilk mesaj oluyorsunuz ..... Şöyle cihazımı var sizde bu işin??? Pilav konusunda çok üzüldüm sana boşu boşuna yandın...
Tesisatçı oğlun yoksa bu konuda konuşma şşşevet bırde o var sız ses yukarı cıkmaz asagı ıner yukarı cıkması ıcın cok bagırmamız gerek demıs fızık kurallarını da alt ust edecek tezler savunmustunuz
hakllısınız sıze gore kesın ben hastayımdır
konu sahıbesı sıze bırsey dıyecegım
benım esım yazılımcı guvenlık sıstemlerı yapıyor ınsanlar kocama para verıyor kocamda o ınsanların tum ısletım sıstemını kuruyor guvenlık kamera ve ortam dınleme sıstemı kurup devamında da destegıne ve donanımına bakıyor bır cogununda yazılımını kendı yapıyor beledıyelerın de fabrıkalarında kısısel alanların da bu tarz ıslerını yapan bırı bende onunla calısıyorum
yanı gercekten dınlenıp dınlenmedıgınıze o kabloların ne oldugunu anlayacak en yakınınızdakı kısı bendım
evet bırde o var sız ses yukarı cıkmaz asagı ıner yukarı cıkması ıcın cok bagırmamız gerek demıs fızık kurallarını da alt ust edecek tezler savunmustunuz
hakllısınız sıze gore kesın ben hastayımdır
konu sahıbesı sıze bırsey dıyecegım
benım esım yazılımcı guvenlık sıstemlerı yapıyor ınsanlar kocama para verıyor kocamda o ınsanların tum ısletım sıstemını kuruyor guvenlık kamera ve ortam dınleme sıstemı kurup devamında da destegıne ve donanımına bakıyor bır cogununda yazılımını kendı yapıyor beledıyelerın de fabrıkalarında kısısel alanların da bu tarz ıslerını yapan bırı bende onunla calısıyorum
yanı gercekten dınlenıp dınlenmedıgınıze o kabloların ne oldugunu anlayacak en yakınınızdakı kısı bendım
Evet yazık ki öyle ben eskiden beri okuyorum burayı çoğu üyeyi tanıyorum yorumlarını tarzlarını biliyorum bana pek dokunmuyor yazdıkları ama sıkıntı şu diğer normal yorum yapanlarıda etkiliyorlar aslında diğerleride gerçek farkında olan insanlar olsa etkilenmez o da ayrı konu.Genelde biri dalga geçtiğinde peşi sıra aynı yorumlar geliyor. Aslında ilk iki üç yorumda ne varsa genelde sonraki yorumlarda o şekilde ilerliyor.
Bir de eşi buna gerçek yüzümü göstersem benle evlenmezdin demiş sırf şu bile çekip gitme sebebi.Ee napalim diye bekliyorsunuz ki? Rüyaya mi yatalım yani sizin evde konuşulanlar ev sahibine nasıl gidiyor diye?? Sizin azcik fikriniz varsa yaşanan bunca saçmalıktan sonra basıp giderdiniz o evden,neden gitmiyorsunuz? Eşiniz gelmiyorsa gelmesin ben gidiyorum böyle bir evde aklımı kaçırmaya niyetim yok diyeceksiniz basıp gideceksiniz bu kadar basit, kendi ister gelsin ister gelmesin isterse de gidip bunu ev sahibiyle paylaşsın,aynı şey başıma gelse umrumda olmazdı açıkçası basar giderdim. Ruh sağlığınız tabi bozulur ve daha çooook konu açarsınız bdvde
Kişkirildin farketmedim sanma????He alarm taktım kk’ya yeni konu açılınca evde kırmızı ışıklar yanıp sönüyor, sirenler çalıyor
Yok ya boşu boşuna değildi. İlk mesajdan itibaren banlanacağımı bilerek yazdım. Hakkımla banlandım
Niye yahu İtalyan mafyasindanmiymis?Bir de eşi buna gerçek yüzümü göstersem benle evlenmezdin demiş sırf şu bile çekip gitme sebebi.
İşte siz rahatsınız ya onun için çekip gidemeyenleri anlayamazsınız sıkıntı buradaBir de eşi buna gerçek yüzümü göstersem benle evlenmezdin demiş sırf şu bile çekip gitme sebebi.
Daha ne yüzü gösterecek be.. ev ev değil elm sokağı kabusuBir de eşi buna gerçek yüzümü göstersem benle evlenmezdin demiş sırf şu bile çekip gitme sebebi.
Eşine saydırıp duruyordu ben de evlenmeden de böyle miydi falan dedim bak yapabilirsem atayım mesajı burayaNiye yahu İtalyan mafyasindanmiymis?
Ee çekip gidemiyorum ee kablo fotosu atamıyorum ee biz napalim??İşte siz rahatsınız ya onun için çekip gidemeyenleri anlayamazsınız sıkıntı burada
Nereden biliyorsunuz rahat olduğumu. Klasik duygu sömürüsü en nefret ettiğimİşte siz rahatsınız ya onun için çekip gidemeyenleri anlayamazsınız sıkıntı burada
Eşimden bende şüpheleniyorum dün söyledim aptal aptal güldü olmaz diyor ama bir çok yalanı var nasıl güveniyimAma herkes size ok! Dedi ama onlarin sınırsız şarjı yok dediler sürekli yeniliyor mu kadın? Eşinden suphelendik birde
Herkesin aklı var sonuçta. Ben niye başkasının düşüncesini kopyala yapıştır yapıyım ki. Fikrim yoksa yazmam. İlla her konuda fikir beyan etmem gerekmezEvet yazık ki öyle ben eskiden beri okuyorum burayı çoğu üyeyi tanıyorum yorumlarını tarzlarını biliyorum bana pek dokunmuyor yazdıkları ama sıkıntı şu diğer normal yorum yapanlarıda etkiliyorlar aslında diğerleride gerçek farkında olan insanlar olsa etkilenmez o da ayrı konu.
Bişey yapmayın sizden ısrarla bişey yapın diyen mi var ? Altı üstü yorum yapıyorsunuz başınıza tabancamı dayadık ?Ee çekip gidemiyorum ee kablo fotosu atamıyorum ee biz napalim??
Böyle bi adamla nasıl evlisiniz hala, sadece ihtimal olan bi kayıt cihazından daha önemli bir sorun buEşimden bende şüpheleniyorum dün söyledim aptal aptal güldü olmaz diyor ama bir çok yalanı var nasıl güveniyim
Ayy bide üstteki yorumunuza 'beni yapılan yorumlar pek etkilemiyor' minvalinde birşey yazıp sonra extra bir konu açmaniz shdkdhsjshska beni benden aldinizBişey yapmayın sizden ısrarla bişey yapın diyen mi var ? Altı üstü yorum yapıyorsunuz başınıza tabancamı dayadık ?
Niye yahu İtalyan mafyasindanmiymis?
Asla bukalemun gibi nasıl sessiz sedasız ağzı var dili yoktu ne desem tmm derdi. Dün dedim çok değiştin bana dedi ki köprüyü geçene kadardı gerçek yüzümü göstersem evlenmezdin benimle bunu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?