Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üst komşuya dinleme cihazı yerleştirdim sanırım yanlışlıkla. Şu an satılık olan evimi oğluna almak istediğini arabasını 260 bine satacağını üstüne kredi çekeceğini ve 50 bin indirim teklif edeceğini biliyorum. Birazdan telefon çalar pazarlık başlar

Hamdi Bey?

bunun demır olanını almalısınız bıraz pahalı ama gercekten kırabılmek ıcın yuksek darbe kuvvetı araclarından kullanmaları gerek hanı su ozel harekatcıların kapı kırmak ıcın kullandıkları varya demır olan olursa ancak onunla kırılır :)

ben oyle korkmustum kı esım ıkna etmek ıcın dısarıdan omuz attı kapıya sımdı adam guvenlık sıstemı kuruyor ya nerede zayıflık noksanlık var ıyı de bılmesı gerekıyor ıyı bır sıstem kurabılmesı ıcın .... bu sekılde benı ıkna edebıldı hizbandut gıbı 190 boya 90 kılo kendısı omuz attırdım asla pısman degılım yıne olsa yıne yaparım

Kilit falan demişken söylemeden edemeyeceğim Eşim haftasonları şehir dışında oluyor. Her aramasında kapıyı iyi kitle der. Ben de her seferinde çocuk muyum ben yaa diye çıkışırım. Sonuç : anahtarı dışarda kapının üstünde unutup uyumuşum.

Tmm hanımlar tek artısı kocişi olanlar beni yormayın değerli vaktimi dahada harcayamam
Düzgün yorum yapanlara teşekkür ederim.
Konuyu açma sebebimi anlayan anladı anlamayana zorla beyne sokma özelliğim yok zaten.
İnanmayan inanmasın yorumda yapmasın. İnanmadım diye yorum yapmak zaten saçmalık.
Gayet inandığını gösterir ben inanmasam güler geçerdim yazarak yorulmazdım.
Saldırgan ruh haliniz o kadar cevaba rağmen tatmin olmuyorsa sorun sizde
Kolay gelsin kendi kendinizi yiyin şimdi kemik kalmadı.

Evinde huzurla 1 çay içemeyen de tek artınız kocişiniz diyor, ben de buna gülüyorum. Muvaffakiyetler size, daha koca yontacaksınız.

Böyle söylemek çok normal değil mi ?
yazdıgımı anlamamıssınız bende zaten normal olarak oyle uyeler uyarılıyor zaten bız uyeler musaade etmıyoruz dıyorum
ayy guldum ama aslında ne buyuk tehlıke atlatmıssınız dıkkat edın

yazdıgımı anlamamıssınız bende zaten normal olarak oyle uyeler uyarılıyor zaten bız uyeler musaade etmıyoruz dıyorum

ayy guldum ama aslında ne buyuk tehlıke atlatmıssınız dıkkat edın
ciddi ciddi konu açıp dertleşmek isteyen ve kişilerin konusunu polemiğe döndürüp gereksiz atışmalarda bulunup üyelerle insanların dertleriyle alay eden çok üye var.
Ama ortalık yere konu açıyorsan saçma yorumları da görmemek lazim
Yani herkes sizin gibi iyiniyetle cevap vermiyor :)

Biz o olaydan sonra bundan yaptırdık aşağı kapı açıksa kameradan kaçırmış oluyorum geleni. Kapı çaldığında yine de mercekten bakıyorum ki pancur kapı açık mı diye kapalı ise açıyorum erkek mi kadın mı ayağını görüyorum kim o diyorum komşulardan biri ise açıyorum. Kargo ise kapıya bırakın ben alırım diyorum. Adam kapıya bırakıyorum onun gittiğini görüyorum o şekilde alıyorum.

Bende geçenlerde anahtarı çelik kapıda unutmuşum. Panjur kapıyı eşimin anahtarı ile açtık ama çelik kapıyı kola şişesi ile açtık. Eşim de diyor Allah'tan panjur kapıda unutmamışsın anahtarı yoksa çilingir çağıracaktık gece gece dedi. Çünkü bu panjur kapılar kola şişesi ile de açılmıyormuş çilingir çağırmamız gerekmiş.

Sizin bu kilitten eşim de aldı ama bu panjurdan taktırınca 2 kapı oldu zaten gerek görüp takmadık...

Ben Akdeniz bölgesindeyim yazın çelik kapıyı açık bırakırız bu panjur kapı olunca hava alıyor serin oluyor.

Sonra bizden görüp bu şekilde kapı yaptıranlar oldu. Onlarda yaz aylarında bizim gibi çeliği açık bırakır oldular. Ben kapıdan çıkınca o evlerin her sesini duyuyorum bende bir daha çeliği açık bırakmaz oldum...

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-26-13-24-22-07_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
ayyy bu kapı cok ıyı bende gordum bırkac kısıde gazıanteplıyım burası da yazın sıcak ya... yazın kapıyı acıyorlar bu demır kapı kapalı sadece hava akısı ıcın ... cok mantıklı gelıyor bana bu kapılar evet kolay acılmıyor bunlar

Maraşta çoğu eve koyarlar bundan serin olsun diye

Her çeşit insan var malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…