- Konu Sahibi Ayse Nur Y
-
Siz kararsızsınız bence. İyi düşünün öyle karar verin. Kendinizi doldurmadan düşünün ama. Eşinizin eksi ve artı yönlerini karşılaştırın. Ayrılırsanız daha mutlu olacağınıza emin olun.Bu sefer hakkımda konuşacaklar , belki iftira bil atacaklar burası küçük bir yer herkes konuşur. Kimsenin lafında değilim ama bazen zoruma gider. Şuan her şey o kadar zoruma gidiyor ki ne yapacağımı bilmiyorum. Beni mutlu ettiği de oluyor ama kimi zaman burnumdan getiriyor ona da diyor sen yine benim burnumdan getirin diyor..
çalışmıyorsanız para biriktirip bosanın yazık olur sizeEşimle evlendiğime çok pişmanım .
Ne yapmam gerekiyor?
Çocuğum var boşanamıyorum da ...
Sürekli bana bağırıp çağırıyor , elini bile kaldırdığı oluyor...
Lütfen yardım edin.
Zaten bu aralar öyle yapıyorum çok konuşmuyorum çocukla ilgileniyorum soru soruyor cevap veriyorum o kadar yanına gitmiyorum yanıma gel otur diyor bu sefer.Nacizane tavsiyem konu sahibesi, bir süre eşiniz evde yokmuş gibi davranın. Çocuğunuzla ilgilenin sadece. Sorarsa cevap verin, hakaret ederse susun. Dikkate almayın Bi süre de böyle deneyin bence. Aksi bir durum olursa şayet bu yolu da denedim demek için
Niye çocugu olanlar boşanamaz diye diye ayet mi indi kanun mu var? Benim de cocugum var gayet guzel bosandim kimse tutmadiEşimle evlendiğime çok pişmanım .
Ne yapmam gerekiyor?
Çocuğum var boşanamıyorum da ...
Sürekli bana bağırıp çağırıyor , elini bile kaldırdığı oluyor...
Lütfen yardım edin.
Peki gitme yeni ben nasıl göndereyim adamda hanım sözü dinleme diye bir şey yok ki kendisi gidicem diyor gitmiyorken ben nasıl göndereyim? Korunma konusuna gelince de doğruyu söylemek gerekirse ikinci çocuğu istiyordum ona güzel şeyler söylemeye çalışıyorum yumuşatıp kendime bağlamaya mesela bir çocuğumuz daha olsun babası sen olduktan sonra senin gibi mükemmel bir baba ve eş olduktan sonra bir tane daha yapalım diyorum aca ne diyecek diye mesela her gün ona sevdiğimi söylüyorum iltifatlar ediyorum haketmemesine rağmen belki düzelir diye ama yok yine aynı bu sefer yine sinirleniyor ve sen niye beni seviyorsun , sen benim neyimi seviyorsun diyor. Ben de duruyorum duruyorum en son dayanamayıp srn de haklısın brn senin neyini seveyim ki , senden nefret ediyorum diyorum.
Peki gitme yeni ben nasıl göndereyim adamda hanım sözü dinleme diye bir şey yok ki kendisi gidicem diyor gitmiyorken ben nasıl göndereyim? Korunma konusuna gelince de doğruyu söylemek gerekirse ikinci çocuğu istiyordum ona güzel şeyler söylemeye çalışıyorum yumuşatıp kendime bağlamaya mesela bir çocuğumuz daha olsun babası sen olduktan sonra senin gibi mükemmel bir baba ve eş olduktan sonra bir tane daha yapalım diyorum aca ne diyecek diye mesela her gün ona sevdiğimi söylüyorum iltifatlar ediyorum haketmemesine rağmen belki düzelir diye ama yok yine aynı bu sefer yine sinirleniyor ve sen niye beni seviyorsun , sen benim neyimi seviyorsun diyor. Ben de duruyorum duruyorum en son dayanamayıp srn de haklısın brn senin neyini seveyim ki , senden nefret ediyorum diyorum.
Vallahi ya.Ailen tek çocuğu kabul etmezken, ikinciyi doğurup tamamen mi bu adama bağlı kalmak istiyorsun?
Bazı kadınların cesaretlerine hayranım, ben ikinciye fikren ikna olana kadar 2 sene geçti, doğuma az kaldı hala korkuyorum 2 çocuklu hayatın getireceklerinden, siz nasıl korkmuyorsunuz hayret?
Elin adamını çekmektense ailemi çekerim. Zaten onlar da maddi yük ağır gelince çalışın derler sizeArkamda dururlar ama başıma kalkarlar.
Yok olması gereken erkek tipi.. Hayatına kadın almasın dağa çıkıp kendi gibi diğer ayılarla yaşasın ayıBen bu çileyi çekmek istemiyorum artık. Ondan boşanmaya da çok hevesli değilim onu seviyorum çünkü ama onun düzelmesini istiyorum o da olmuyor bir türlü . yaw bir kadın eşinin gözünde nasıl diğier kadınlarla aynı olabilir? Kadınların genelinden nefret ediyor kadınlar şöyle kadınlar böyle diyor beni de aynı keseya koyuyor.
Kalksınlar. Gerçekten diyorum kalksınlar.Arkamda dururlar ama başıma kalkarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?