Bir derdim var :(

Siz kararsızsınız bence. İyi düşünün öyle karar verin. Kendinizi doldurmadan düşünün ama. Eşinizin eksi ve artı yönlerini karşılaştırın. Ayrılırsanız daha mutlu olacağınıza emin olun.

Eşimle evlendiğime çok pişmanım .
Ne yapmam gerekiyor?
Çocuğum var boşanamıyorum da ...
Sürekli bana bağırıp çağırıyor , elini bile kaldırdığı oluyor...
Lütfen yardım edin.
çalışmıyorsanız para biriktirip bosanın yazık olur size

Zaten bu aralar öyle yapıyorum çok konuşmuyorum çocukla ilgileniyorum soru soruyor cevap veriyorum o kadar yanına gitmiyorum yanıma gel otur diyor bu sefer.

7 senelik evliyim çocuğum yok boşanma arefesindeyim, çocuğum olmadı Allah nasip etmedi.. Ailenizin çocuğu istememekteki sebebi ne acaba özel olmazsa, çocuğunuz daha küçükse sizde kalmalı hatta 18 yaşına kadar velayeti anneye veriyorlar diye biliyorum.. Çocuğunuz var boşanamıyorsunuz neden acaba? Çocuğunuz mutlu huzurlu bir evde büyümüyecekse evliliği sonlandırmanız sizin için en hayırlısı, çünkü kavga gürültü olan bir evde çocukta etkileniyor ve psikolojik olarak etkileniyor, şiddet varsa küfür varsa çocuk da etkilenip meyilleniyor malesef.. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

Eşimle evlendiğime çok pişmanım .
Ne yapmam gerekiyor?
Çocuğum var boşanamıyorum da ...
Sürekli bana bağırıp çağırıyor , elini bile kaldırdığı oluyor...
Lütfen yardım edin.
Niye çocugu olanlar boşanamaz diye diye ayet mi indi kanun mu var? Benim de cocugum var gayet guzel bosandim kimse tutmadi

Böyle mükemmel bir babadan bir çocuk daha yapmak harika bir fikirmiş. Kesinlikle düzelir.

Ailen tek çocuğu kabul etmezken, ikinciyi doğurup tamamen mi bu adama bağlı kalmak istiyorsun?
Bazı kadınların cesaretlerine hayranım, ben ikinciye fikren ikna olana kadar 2 sene geçti, doğuma az kaldı hala korkuyorum 2 çocuklu hayatın getireceklerinden, siz nasıl korkmuyorsunuz hayret?

Yavrucum bak daha çok çocuksun sen...
Nerden anladım söyleyeyim sana 19 yaşında evlenmişsin şiddet görüyorsun ve hala ikinci çocuk diyorsun.
Yapma etme.
Genceciksin hayatını bi hayvanın elinde geçirmeyi kendine nasıl yakıştırıyorsun?
Taşı sıksan suyunu çıkarırsın..
Bebeğine acı kendine acı gençliğine acı.
Sana sadece haberleri izlemeni öneriyorum.
Yıllarca şiddet görüp en son öldürülen kadınları izle.
İzle ki bir şeyleri fark et

Vallahi ya.
Benim de oğlum var.
İnanın ikinci benim için yok şu an.
Evliliğinde de sorunlarım yok şükür ama çok zor hem de çok

Bu adami cekeceginize ailenizin basiniza kakmasini cekin. Bari zamanla duzelir bir seyler. Ama esinizle devam ederseniz hic duzelmeyecek ondan emin olun

Hayatini erteleme sonra pisman olursun.. Mutlaka biryerden baslaman lazim boyle biriyle ömür gecermii neden kendine bj kötülügü yapiyorsun..

Neysekı Bı kac gundur duymadığım 'Cocugum var bosanamıyorum"yazmıssınız. "Özünde iyi biri" nden daha elle tutulur bahane. Ama bahane iste.
Cocugu olan nice kadınlar bosandı... Hepsine selam olsun

Ailene ayrı paragraf acmak istiyorum, Cocugunu bırak gel diyen anne babaları da Allah ıslah etsin. Insan evladını nasıl bıraksın, kendileri anne baba degılmıscesıne bu derece merhametsız davranmak akıl vicdan işi degil

Yok olması gereken erkek tipi.. Hayatına kadın almasın dağa çıkıp kendi gibi diğer ayılarla yaşasın ayı

cocugunuz neden babasiz buyuyecek ki?
siz bosaninca cocukta bosanmiyor istedigi zaman babasini gorebilir babasida onu
ayni evde olmazlar sadece zaten olmasinlarda cocuk su ortamda sizce cokmu mutlu?
hadi diyelim ki babasiz buyudu bizde babasiz buyuduk 18 sene sonra cikti geldi 5 sene yasadik birlikte oyle bir babayla 5 sene gecirecegime hiç tanimasam daha iyiydi
simdi anneme hep o 5 seneyi hatirlatiyorum tercihleri yuzunden 5 senede yasadiklarimin bir omur benle gidecegini oda bende cok iyi biliyoruz 5 sene sonra gercek anlamda hic gulmeyen bir anne kaldi benimle mesela
sizce hangisi daha kotu cocugunuz icin babasiyla ayri evde yasamasimi yoksa heba olan bir ömür yerle bir olan psikolojisi ve mutsuz bir annemi hangisi daha kotu siz karar verin

Bir cocuk daha yapin bence. Olmadi bir cocuk daha yapin. Illa duzelir bir noktada. Duzelene kadar cocuk yapin.

Cocukla da bosaniliyor. Ben bosandim. Ailen ne derse desin sokaga atacak degil ya, cocugunu da al git ya da sen gitme esini gonder o evden. Ya adam olsun huzur versin ya da erkek olsun ceketini alip gitsin.

Daha gençsin kimseye muhtaç olmayacağın, fırtına gibi esecegin yaştasın, ailene karşı gelebilirsin, yada cocugunla başka bir hayat kurabilirsin, devletin yardımları var bosanma sürecinde bile destek oluyorlar maddi yönden bence bahanelerimln ardına sığınma, çünkü bize en büyük engel yine kendimiziz, ben 3 küçücük çocuğumla çıktım evden boşanma davası için adliye ye avukat için başvuru yaptım. Sen çık hele Allah büyük

Arkamda dururlar ama başıma kalkarlar.
Kalksınlar. Gerçekten diyorum kalksınlar.
elin pis adamının kahrını çekeceğime,gider anamın babamın kahrını çekerim.

ama bizim toplumumuzda anlam veremiyorum.
anne babanın laflarını asla kaldırmayı göze alamayan kızlarımız,elin adamının şiddetini bile kaldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…