Eşim sinirlenince bambaşka bir insan oluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi cakir-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendisinden güçlü birine böyle yapmıyorsa soruna öfke kontrolü deyip geçemeyiz. Bu problemi çözün, geçici bir süreç sanmayın. Kesin fiziksel şiddete döner diyemem ama ne gerek var huzurun kaçmasına, çocuğunuzun, sizin travmatize olmasına..Tehdit de bir şiddet.

şöyle düşünün o sizi hiç idare ediyor mu?
sabredin siz barışmayın yoksa bu düzen hep böyle devam eder

normalde de bakmıyor mu çocuğa oyun ilgi vs
Hayır normal zamanlarda ilgileniyor oynuyor gezdiriyor ama sinirli olduğu günler çok. Değişik bir insan oluyor yani normal de yaptığı şeyler sinlendipinde yapamıyorum edemiyorum gibi davranıyor

Kocanız patronuna , polis kontrolünde memura , duruşmaya çıktığında hakime de böyle sinirlenmiyorsa öfke kontrolü sorunu yoktur. Demek ki bir tek size gücü yettiği için size bağırıp sinirleniyor.
Maalesef bir tek bana böyle değil sürekli annesi babası kardeşleriyle kavga edip küsüyor haklı olduğu konuları hep kavga ederek haksıza çevirip onlarla konuşmuyor küsüyor

Kocanız patronuna , polis kontrolünde memura , duruşmaya çıktığında hakime de böyle sinirlenmiyorsa öfke kontrolü sorunu yoktur. Demek ki bir tek size gücü yettiği için size bağırıp sinirleniyor.
Maalesef bir tek bana böyle değil sürekli annesi babası kardeşleriyle kavga edip küsüyor haklı olduğu konuları hep kavga ederek haksıza çevirip onlarla konuşmuyor
Öfkeliyken değişmiyor karakteri o iğrenç biri zayıf karakterli o ayna bir gün kafana geçer daha kötüsü çocuğun böyle büyüyor ah yavrum kim bilir nasıl korkuyor anası da çocuğunu korumak yerine kıyamıyorummmmm uzatmak istemiyorummmmm diyor şaka mısın aklında zorun mu var? Hiç çocuğu düşünmüyor musun o görmüyor mu babasını hiç. Sen yüz verdikçe tepene çıkar bu adam.
kıyamadığım nokta aslında uzatmamın sebebi gerçekten normal zamanlarda çok iyi biri ama sinirlenince çok değişiyor bu çok sık olan birşey değil tabi ama insan bir kere bile olunca devamı gelir mi diye düşünüyor tabi

Adam genelde sinirli iyi olduğu normal vakit dediğiniz ayda 3 5 gün heralde. İyiden de kastınız ne acaba merak ettim? Genelde diken üstünde yaşıyosunuz demek oluyor bu. Aman kızmasın bağırmasın buna laf der mi diye düşünerek geçiriyosunuz vaktinizi.

Maalesef bir tek bana böyle değil sürekli annesi babası kardeşleriyle kavga edip küsüyor haklı olduğu konuları hep kavga ederek haksıza çevirip onlarla konuşmuyor küsüyor
Anne baba, kardeş de önemli değil, çünkü onlarla size uyguladığı sindirme politikasını izliyor. Gitsin bir ona haksızlık yapan patronu ile kavga etsin , ya da trafikte ona ceza yazan polisle , duruşmaya çıkınca ceza veren hakimle. Ezebildiğini eziyor kocanız, ama ezemediğine nasıl davrandığı önemli.

Maalesef bir tek bana böyle değil sürekli annesi babası kardeşleriyle kavga edip küsüyor haklı olduğu konuları hep kavga ederek haksıza çevirip onlarla konuşmuyor

kıyamadığım nokta aslında uzatmamın sebebi gerçekten normal zamanlarda çok iyi biri ama sinirlenince çok değişiyor bu çok sık olan birşey değil tabi ama insan bir kere bile olunca devamı gelir mi diye düşünüyor tabi
Normal zaman dediğiniz, onu rahatsız ve mutsuz edecek hiç birşey yapmadığınızda, onun konforu ve mutluluğu için kendi fikir ve rahatınızdan vazgeçtiğiniz zamanları kastediyorsanız, herkes iyi olur o zaman lütuf değil yani, abartmayın.
Azıcık sesinizi çıkarınca sopasını gösterildiğine göre , o kadar da iyi bir insan değil.

Eșiniz 20 dk cocugunuza bakamiyor . Size suan icin sözlü siddet uyguluyor. Çocugunuzun yaninda bunlari yapiyor bi de . Hala ders vericektim de kiyamiyorum da mesaj atiyorum da inanamiyorum. Suan üzüldügum tek sey o ortamda buyuyecek olan çocuğunuz.

herkesin hem iyi hem kötü yanları var ve sanılanın aksine birbirlerini nötrlemiyorlar.
öncelikle adamı aklamaya çalışmaktan vazgeç ve onun yaptıklarını kendine hak gördüğünü bir fark et. yine söylüyorum sen izin verdiğin sürece böyle yapabilir. sana patron, polis gibi ondan güçlü olanlar örnek verilmiş ama ailesinden örnek vermişsin ısrarla. ailesi ya da sen ona sizin üzerinizde bir kontrolü, gücü olmadığını gösterseniz yine de kendine hak görebilir miydi acaba bu öfkeyi yoksa kuyruğunu bacaklarının arasına mı sıkıştırırdı?? o öfke patlaması yaşarken sen onunla dalga geçsen, suratına gülsen acaba daha mı beterini yapar sana yoksa egosu zedelenip, gücü olmadığını görüp susar mı? bak onun saldırganlığını bu sorunun cevabından anlarsın. daha önceki yorumumda bahsettiğim fiziksel-psikolojik şiddet farkı bu.

Eşim bugün çok sinirlendi konu sadece çocuğa bi süre bakmasıydı bu süre dediğim de toplasan 20 dakika falandır bir yere gitmem için haızleabmam gerekiyordu ve oda çocuğa birazcık baktı ve sonra sinirlendi bana aynayı geçiririm kafana dedi ve dolaba yumruğunu çaktı gitti eşim normal şartlarda bana karşı iyi düşünceli ama sinirlenince sanki bambaşka bir insan oluyor içine şeytan giriyor sanki ne yapcam bilemedim artık sürekli bu şekilde cinnet geçiriyormuş gibi davranıyor lütfen doğru mantıklı şeyler yazın moralim sıfır zaten
Biraz ayrı kalın. Annenize falan gidin yaptığı hatayı anlar belki. Kıymet bilir. Terpiyi kabul edene kadar da dönmezdim ben olsam

Ya sürekli ders vermek istiyorum ona böyle yaptığı için ama o kadar kıyamıyorum ki gün içinde ya hemen arıyorum yada mesaj atıyorum uzatmamak için
Of aynı benim ilk evlilik yillarim. Böyle yapa yapa kocamı prensese çevirdim. Şimdi de Bi öte git desem çocuk gibi küsüyo. Çünkü biliyor peşinde dolanıcam. Hiç sevmiyorum evde gerginlik, hemen barışalım istiyorum. Ama benim eşim asla bırak öyle dolaba vurmayı filan sesini bile yükseltmez bana. O yüzden sizinle durumumuz aynı değil. Sizin çok daha net tavir koymanız lazım.

Back
X