Bir derdim var :(

19 yaşında evli ve çocuklu olduğuna göre, henüz bir mesleğin de yoktur sanırım.
Kaçarak mı evlendin? Ailen hayatta mı? Eşini evlenmeden önce tanımıyor muydun? Sana destek olacak kimse yok mu?
Fiziksel ve psikolojik şiddet olan bir evliliğe, boşan, kendini kurtar demekten başka ne önerebiliriz gerçekten bilmiyorum.
Neden boşanamayacağını düşünüyorsun? Eşin tehdit mi ediyor? Yoksa çocuğunu yalnız bir anne olarak mı büyütmek istemiyorsun? Konunda hiçbir şey anlatmamışsın.

Neden cocukla bosanilmiyor mu?
Ailem çocuk babasında kalsın eğer boşanırsan diyorlar ben de çocuğumu bırakmak istemiyorum babasına , ailem boşanmam taraftarı değil ama ben çok sıkıldım artık sürekli tartışıyoruz ben sussan bile beni suçluyor her zaman sonra da ben de bir sinir var sadece diyor geçiştiriyor çok ağır laflar ediyor.

Çocuğunuzun şiddet olan ortamda olması daha kötü gelişimi için. Ayrıca şiddet uygulayan bir babaya mahkeme çocuğu vermez. Aileniz size sahip çıkmazsa mecbur kendi ayaklarınız üzerinde durmalısınız.

Evet bir mesleğim yok ailemin yüzüne de bakamam çocuğumla ortada kalırım diye düşünüyorum . kaçarak evlenmedim. Nişanlılığımız yaklaşık 1, 5 yıl sürdü onu tanıdım ama her şey için çok geç olmuştu. Biz nişamlılığımız boyunca da sürekli tartışıyorduk. Ama evlenince düzeltiriz sanmıştım. Aslında başından beri çok sıkıntılıydı benim hayatım yaz yaz bitmez konuşmam lâzım biriyle bir dostum olmalı...

Ah be kuzum cok erken evlenmissin simdi biz sana bosan disinda ne diyebiliriz ki
Calisiyor musun?

Eğer boşanırsam ailemde kalamam arkamda kimse de olmaz param da yokken ben nasıl kendi ayaklarımın üzerinde durup çocuğuma bakarım. Çok fazla bağırıyor çocuk korkuyor bazen kolu komşu da duyup yanlış anlıyor dur muhtemelen çok fazla sesi çıkıyor ve sabah tartışmış olsak akşama kadar kendi kendine bozuk pilak gibi yaşadığımız tartışmaları söyleyip duruyor kendi kendine konuşuyor konuştukça

Aileniz şiddet gördüğünüzü bile bile arkanızda durmaz mı gerçekten?

Ya aileni ikna et de senin arkanda olsunlar ya da kadın sığınma evine git. Ee tabii bunlardan önce boşanma davası aç. Çocuğunu alamaz senden merak etme.

Konuşun diyeceğim ama çoktan konuştuğunuzu düşünüyorum.Terapi önerebilirsiniz,ama sevmiyorsanız bence zorlamanın alemi yok.Çocukla da boşanabilirsiniz,çalışıyor musunuz ?
Çok konuştuk yine aynı yine aynı. Kendisi de psikoloğa gitmek istiyor daha doğrusu gideceğim diyor ama gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…