Bir derdim var, tutamam içimde...

havvagunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
5
0
Selam arkadaşlar, sitenize yeni üye oldum bir arkadaşım sayesinde.. Benimki uzun ve anlatılması zor bir hikaye..Umarım sizi sıkmam..

Konu eşim...6 senelik evliyiz..Çocuğumuz yok..Şuan çalışmıyorum..Uzun zaman müşteri temsilciliği yaptım eşimle de bu sayede tanıştık ve evlendik..Eşim büyük bir firmada dış ticaret işi ile ugraşıyordu.Sürekli yurtdışına gidip geliyordu.Çalıştığı firmanın, iş yaptığı firmalardan birinin, yurt dışı temsilcisi, bir kadın...Eşim ile iş icabı çok sık görüştüklerini biliyordum, iş için olduğunu düşündüğümden, fazla üstünde durmadım.Fakat yaptığı iş sıkıntılı bir döneme girdi ve eşim bu kadınla daha sık görüşmeye başladı tabiki söz konusu iş olduğundan ne sorun olabilir diye düşünebilirsiniz fakat cep telefonlarında ararnan,aranılan no.lar siliniyor ise kıl kaparsınız değil mi?(Aranılan,aranan ve silinen Log kayıtlarını, takip ettiğimden, kocamın haberi yoktu).Kocamın, akşamları iş çıkış saatleri değişmeye, geç gelmeye başladı. Konu hakkında soru sorduğumda agresif tavırlar sergiliyor bağırıp çağırıyor, kıskançlıkla suçluyordu. Yani bir türlü konuşamıyorduk. İçime bir kurt düşmüştü.Birgün bu kadın ve eşim patronları ile beraber kadının temsilcisi olduğu firmanın fabrikasını görmek üzere o ülkeye gittiler.. Hem ziyaret hem ticaret yapılacaktı. Yurt dışındaki firma bunların gözünü boyamak için heryeri gezdirmiş bol resimler çekilmiş,eğlenilmiş vs.vs. eşim döndü..Birkaç gün sonra resimleri merak ettiğimden bilgisayarını kurcaladım.Bir resimde hep beraber bir masanın etrafında oturulmuş, eşim bu kadının tam karşısına oturmuş,diğer bir resimde fabrika gezilirken kadınla yanyana resim çekilmiş, bir resimde yurt dışı firmasının yetkilisi ve bu kadın aralarında vs.vs..Gördüm şok oldum tabi bu resimleri bana göstermemişti gizli gizli karıştırdığım içinde soramadan içim içimi yedi kaçgün..Sonra yine bu gizli karıştırmalarımın neticesinde mail yazılmış kadına "-Şekerim başka resim varsa yollasana bu arada sende her resimde ayrı bir güzel çıkmışsın." Beynimden vurulmuşa döndüm.Bu da ne dedim..Akşam geldi ve ben bir panter edasıyla üstüne atladım ve bu gördüklerimin hepsini sordum."- İş icabı çekilmiş resimler ne var bunda, dedi" iyi peki iş icabı ise bu mail ne anlama geliyor dedim "-Senin bilmediğin konular var o firma beni istiyor bu kadında onun buradaki eli ayağı yalakalık yaptım ne olmuş dedi."pişkince.."-Benim senden başkasını gözüm görmez, üstelik kadın para peşinde o taraklarda bezi yok ."dedi. "-O işi alırsam acayip paralar kazanırız adamlar peşimde." dedi. Ayda 5000 usd teklif etmişler..Ama eşimin işini bırakması gerekiyordu. Ve teklife göre burada bir ofis açıp bu kadınla beraber çalışması gerekiyordu.Sadece ikisi...Eşim eski işyerine devam ederken kadına yeni işler bağladılar kadına daha işe başlamadan paralar kazandırdılar..Rakamlar yüksek olduğundan eşimin ağzı sulandı..Sonra günlerden birgün eşim akşam beni aradı 3 arkadas birşeyler yiyip içip gelicez bende fazla geç kalma dedim yok dedi zaten keyfim yok bişeyler içer gelirim dedi. İyi peki dedim. Bunu söylediğinde saat 18:00 dı. Saat 23:00 gibi aradım birazdan kalkıyoruz dedi, ama, sessiz bir yerde idi hiç cafe restourant kalabalık ses yoktu.İçime kurt düştü.Gelmedi tekrar aradım saat 00:15 hesabı ödeyip kalkıyoruz dedi..Ne gelen varrr ne gidenn..Saat 01:00 aradım tel açılmadı...Saat 01:30 aradım tel açıldı bu arada bağırıyorum çağırıyorum çıldırıyorum..Yalan söylediği belli..Arabada oturuyoruz dedi..Sokbet ediyoruz ne var bunda dedi herkesin eşi anlayışlı sen niye böyle yapıyosun dedi ve telefonu yüzüme ve aynı zamanda aramaya da kapattı. Yıkıldım içim yandı kavruldu çıldırdım telefon kapatıldı..O gece saat 04:00 de eve geldi. Ben bütün eşyalarını dolaptan o sinirle kapıya yığdım, kapıyıda kilitledim..Kapıyı dediler gibi çalıyor gece yarısı ve içkili..Rezil olmamak için kapıyı açtım.Nereden geliyor ise oraya gitmesini söyledim. Hangi sürtükle beraber ise onu yanına gitmesini ve buna benzer küfürler ettim. Ve gittim yattım. Eşyalar ortaya saçılmıştı hiç umursamıyor yüzüme boş boş bakıyor çok abarttığımı söylüyordu..Saat 04:00 kim neyi abartıyor dedim eğlenceninde bokunu çıkarıyorsun sen dedim.Gitmene bişey demedim ama saat kaç bakarmısın dedim.ne var dedi benim arkadaşım olamaz mı onlarla gezip biyşeyler yiyip içemezmiyim dedi.sen evlisin dedim bekar değildin seni evde bekleyen bir kadın var dedim bu terbiyesizlik dedim. defol karşımdan seni bir daha görmek istemiyorum dedim. Gitti yattı.Telefonunu açtım çat bir msg geldi. Beraber yemeğe gittikleri adam göndermiş 2 tane resim. Resimde bir kadın eşim ve bu adam var, birde eşimle bu kadın..ortam ev..kim bu kadın sizce..o kadın..Beynimden kaynar sular döküldü hemen resmin kopyasını bilg.indirdim bastım ertesi gün kocam olacak pisliğe msg attım senden ayrılıyorum diye ve ekinede bu resmi koydum.şok şok şok..ve boşanmayı istediğim gün evlilik yıldönümüzdü.ağlamaktan kahroldum bana yıldönümümüzden bir gece önce yaptığı muameleye bak. Kabahatlı olan kocam senelerdir yapmadığı şeyi yaptı eve çiçek gönderdi.salak yerine koyuyordu beni.Ertesi gün açıklama geldi.Kadına çok büyük bir firmanın işini bağlamışlar kadında gelin size evde yemek yapayım demiş bunlara sofra kurmuş vs.vs.bu arada diğer adamda evli ve karısı dr.sanırım kadın o gece nobette idi benimkide beni nobete bıraktı.kan kustugum gece kadeh tokusturmuslar o adam o evden kacta ayrıldı onu da bılmıyırum ama kocam bana kocaman yalan soyledı gercegı soyleseydım ızın vermezdın dedı bende kendını benım yerıme koy dedım sen ızın verırmıydın yada dogru olan bu mu dedım.yada o kadın sızı essız olarak evıne nasıl aldı dedım.bu ne terbıyesızlık gorgusuzluk dedım.nasıl iyi niyetli düşünmemi beklersin dedim.oyuna geldiğini aslında gitmek istemediğini falan soyledi.ve bu iş için yaptıgını soyledı bende bu iş için karını sat deseler satacaksın yani dedim bu nasıl .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.liktir dedim.boşanacağımı soyledim ertesi gunu yine bir cicek geldi.yemege cıktık anlattı ozur diledi yaptıgının bir esseklik oldugunu soyledi sonunda cok sevdigim için onun soylediklerine inandım ve affettim. 2 ay içinde işinden istifa etti Türkiye de ofis açıldı ve beraber çalışmaya başladılar. Sadece ikisi aynı ofisteler.Butun gün.Kadınla tanışmadım, tanışmak da istemiyorum ona saygım yok. Kafayı yiyorum.Kadını oradan göndereceklerdi göya.. hala orada..Ben ise paranın kokusunu alan kocam tarafından ezilmeye de başlandım sonradan görme tavırları ile sürekli aşağılanır oldum.bu kadın tarafından kocam yönlendirilmeye de başlandı ne yapacağımı şaşırdım.sizce ben ne yapmalıyım kocamı çok seviyorum, Allah rızası için akıl verin siz ne yapardınız.?

Ben olsaydım o kadın ofisteyken eşimin yanına giderdim. onunla tanışmak amaçlı olmasa da beni görmesini isterdim.
Daha çok şey yapardım aslında ama iş tehlikeye girer bu seferde.
O kadına gidip bir daha eşimin yanında değilken başbaşa aynı evde ! bulunmamanızı rica ediyorum. derdim.
Tabi sizin durumunuzu tam olarak bilemiyoruz. Kadının amacı ne bilemiyoruz.
En mantıklısı kendinizi şöyle bir göstermek sanırım.

Offf offf bu ne böle ya aşk,ihtiras,entrika,yalan herşey var valla bi an kendimi senin yerine koydum da yine de çıkamadım işin içinden.Ama senin yerinde olsam eşinin ofisine gider o kadınla tanışır kocamla ne kadar mutlu oldğumu hem davranışlarımla hem de sözlerimle sürekli ifade ederdim.Resmen meydanı kadına bırakmışsın.

Ben olsaydım o kadın ofisteyken eşimin yanına giderdim. onunla tanışmak amaçlı olmasa da beni görmesini isterdim.
Daha çok şey yapardım aslında ama iş tehlikeye girer bu seferde.
O kadına gidip bir daha eşimin yanında değilken başbaşa aynı evde ! bulunmamanızı rica ediyorum. derdim.
Tabi sizin durumunuzu tam olarak bilemiyoruz. Kadının amacı ne bilemiyoruz.
En mantıklısı kendinizi şöyle bir göstermek sanırım.

bencede.....

eşinize ikna olmuşsunuz gibi bir tavır sergileyin...daha çok içli dışlı olun...

daha sonra kendinizi eşinizin ofisinde gösterin..hatta eşinizi iş yerinden alıp yemeğe yada çay içmeye götürmeyi teklif edin ve eşinizin o kadının yanında size olan tavırlarını kontrol edin...

Offf offf bu ne böle ya aşk,ihtiras,entrika,yalan herşey var valla bi an kendimi senin yerine koydum da yine de çıkamadım işin içinden.Ama senin yerinde olsam eşinin ofisine gider o kadınla tanışır kocamla ne kadar mutlu oldğumu hem davranışlarımla hem de sözlerimle sürekli ifade ederdim.Resmen meydanı kadına bırakmışsın.

şöyle bir durum da var tabi ne kadar samimi bilemiyorum eşim beni ofisten 1 yada 2 kere arıyor ve seni seviyorum demeden de kapatmıyor. iyi ya işte boşuna kuruntu diyebilirsiniz fakat kocam değişti arkadaşlar kılığı kıyafeti müzik zevki lüks yerlere gitme merakı vs vs son derece görgüsüz tavırlar beni beğenmemeye başladı.bu arada bu konuda farkeder mi bilmiyorum da kadının sevgilisi de var..kocam onu jijolo olmakla da sucladı bir ara..anlatmakla bitmez..buyrun sizi dinliyorum..

Sen neden kadınla tanışmaktan kaçıyorsun onu anlamadım?

Dostunu kendine yakın tut, düşmanını daha yakın, diye boş yere söylememişler.

bencede.....

eşinize ikna olmuşsunuz gibi bir tavır sergileyin...daha çok içli dışlı olun...

daha sonra kendinizi eşinizin ofisinde gösterin..hatta eşinizi iş yerinden alıp yemeğe yada çay içmeye götürmeyi teklif edin ve eşinizin o kadının yanında size olan tavırlarını kontrol edin...

arkadaşa katılıyorum niye gitmiyosnuz ki mutlaka kadınla tanışın. eşinizin davranışlarını kontrol edin

sana göre bi iş yokmu orada sende orda çalış ikisini yanlız bırakma hem her toplantıdan seyehatten vs haberin olur sektere felan htiyaçları yokmu ?

Niyetler kötü olmayabilir ama usul çok yanlış.

Bekar bir bayan,evli iki iş arkadaşını kutlama ya da yemek yapmak için illa evine davet etmek istiyorsa bu eşli bir şekilde olmalıdır.

Büyük düşüncesizlik...

Saat 4.oo'a kadar sürmesi ayrı bir düşüncesizlik.

Menfaatler uğruna sınırların bu denli ihlal edilmesi kabul edilebilir değil.

Eşinizin empati kabiliyeti oldukça zayıf anlaşılan...

Kesinlikle tavrınızı koyun.

kocanın zevklerinin değişmesinde bir sorun yok
insanlar her zaman aynı kalamazlar
bulundukları ortama ya da maddi olanaklara göre
sosyal çevreleri değişir
eşinizi kaybetmek istemiyorsanız
ona ayak uydurmalısınız
ama en başta o kadınla tanışmalısınız

süslen püslen şöyle kendine gel sende eşini beğenme sende marka giyin lüks yerlere git madem paralı kocan bak o zaman kim kimi beğenmiyo saçını başını boyat kestir kıyafet değişikliği yap bakalım ne olacak

Cnm cnm sikmq canini..ama sakin sinme..giy suslen mukemmel hissederek kendini esinin yanina git ve bitanek askim hayatin die gr icerii..op kokla onu.hic gicik davranma esine ve kadina.kiskaniomus gibi ypama da kndini bi halt sanmasin kaedin..kocani elinden alma gibi bi hevesi varsa ki yoktur insallah,hayalleri baslamadan btsin:KK1:hadi bakalim cnm kndine guven savas kndin icin..icin rahatlasin maksat

niyetler kötü olmayabilir ama usul çok yanlış.

Bekar bir bayan,evli iki iş arkadaşını kutlama ya da yemek yapmak için illa evine davet etmek istiyorsa bu eşli bir şekilde olmalıdır.

Büyük düşüncesizlik...

Saat 4.oo'a kadar sürmesi ayrı bir düşüncesizlik.

Menfaatler uğruna sınırların bu denli ihlal edilmesi kabul edilebilir değil.

Eşinizin empati kabiliyeti oldukça zayıf anlaşılan...

Kesinlikle tavrınızı koyun.

işte onu başarabilsem keşke..tavır mavır anlamıyor..bildiğini okuyor oda beni çıldırtıyor.

hemn ustunde dıkkat cekısı seyler gıy hafıf makyaj olmassa olmazlarından topuklu papuclar gıy cantanıda tak koluna dogru esının yanına haber bıle verme sonra gıtgınde suralarda bır ısım vardı yada bırsey almak ıcın geldıgını gecerken kocama suprız yapayım dersın belkı o gancıkda ordadır bu sayede onunla tanısırsın hıc konusmaya bıle tenezul etme gorusen yanına gelırsede mrb dersın tanıtırsın kendını esıyım fln muhappet acılırsada takmamıs gıbı yapın hı hı dıye esınıde buyule osırada bakıslarınla harektlerınle tavrınla ama kızdıgını hıc bellı etme

bu gancık senın kocaya takmıs durumda bellı sende sakın ona bırakma esınınde ustune gıtme fasla bu ısyerı zıtyaretlerınıde sıklastır esınle aranızı duzeltemeye bak eskı gunelrde ne edıorsan oyle yapmaya bak onu etkıle

hemn ustunde dıkkat cekısı seyler gıy hafıf makyaj olmassa olmazlarından topuklu papuclar gıy cantanıda tak koluna dogru esının yanına haber bıle verme sonra gıtgınde suralarda bır ısım vardı yada bırsey almak ıcın geldıgını gecerken kocama suprız yapayım dersın belkı o gancıkda ordadır bu sayede onunla tanısırsın hıc konusmaya bıle tenezul etme gorusen yanına gelırsede mrb dersın tanıtırsın kendını esıyım fln muhappet acılırsada takmamıs gıbı yapın hı hı dıye esınıde buyule osırada bakıslarınla harektlerınle tavrınla ama kızdıgını hıc bellı etme

bu gancık senın kocaya takmıs durumda bellı sende sakın ona bırakma esınınde ustune gıtme fasla bu ısyerı zıtyaretlerınıde sıklastır esınle aranızı duzeltemeye bak eskı gunelrde ne edıorsan oyle yapmaya bak onu etkıle

kesinlikle katılıyorum.. madem cok para kazanıyorum havalarında sende hiç çekinme çatır çatır harca.. hatta abart harcamaları sen degil o düşünsün..
gez giyin dolas arkadaslarınla yemege cık dışarı.. böylelerine böyle olacaksın..

kocanın iş yerinede git bütün dişiliginle kadınada hiç yüz verme.. kocan illaki soracak nereye böyle diye kızlarla buluşcaz alısveris yapcaz falan de..

vee cok büyük bi gercek kacan kovalanır... üzerine gitme rahat ol.. hatta onunla ilgilenme sen bi süre kendinle ilgilendiginde onunda dikkatini cekeceksin ve üzerine düşmeye başlayacak :KK66:

bır ılıskıde egerkı guven sarsılıyosa asla ama asla eskısı gıbı olmuyo cnm bundan emın ol ayrıca suda bı gercek kı erkekler ıhanet ederken oyle rahat yalan soyleyıp karsısındakını kandırmaya calısırlarkı sasar kalırsın bu nasıl rahatlık dıye gercekden o bayanla arasında bısey olup olmadıgına emın ol esının de her acıklamasına ınanma bana cokda masum gelmedı ne yalan soyleyım allah yardımcın olsun :KK43:

kesinlikle katılıyorum.. madem cok para kazanıyorum havalarında sende hiç çekinme çatır çatır harca.. hatta abart harcamaları sen degil o düşünsün..
gez giyin dolas arkadaslarınla yemege cık dışarı.. böylelerine böyle olacaksın..

kocanın iş yerinede git bütün dişiliginle kadınada hiç yüz verme.. kocan illaki soracak nereye böyle diye kızlarla buluşcaz alısveris yapcaz falan de..

vee cok büyük bi gercek kacan kovalanır... üzerine gitme rahat ol.. hatta onunla ilgilenme sen bi süre kendinle ilgilendiginde onunda dikkatini cekeceksin ve üzerine düşmeye başlayacak :KK66:

evet şaşmayan bir kural kesinlikle kaçan kovalanır
bende biraz fazla ilgi istediğim de mutlaka böyle şeyler yaparım
giyinir kuşanır arkadaşlarımla kahve içmeye çıkarım
eşim kedi gibi peşimde dolanır.
biraz işve biraz cilve adamları yola getirmeye yetiyor bence

X