Bir derdim var, tutamam içimde...

valla canım ;

senin düşüncelerinde hiçbir anormallik yok;

anormallik eşinin iş ilişkilerinde;

hiç normal gelmedi bana...

rahatsız olmakta çok haklısın;

ama sakın pasif kalma...eşine sık sık ihtar çek, ayağını denk alsın,seni kaybetmekten korksun!!!

bu kadından bu kadar kıllanmışsın, eşinin etrafında olmasını istemiyorsun o zaman baştan koyacaktın tavrını. sen göz göre kadının onun etrafında olmasına müsaade etmişsin... ki anlattıklarından çıkarttıklarım kadın pek masum değil, eşin de dürüst değil.

işte onu başarabilsem keşke..tavır mavır anlamıyor..bildiğini okuyor oda beni çıldırtıyor.

Benzer bir iş ilişkisi halini siz yaşıyor olsanız,eşinizin tavrını tahmin etmek çok zor değil...

Ah bu erkekler...

Maalesef özellikle bayan çalışmayınca erkek kadının ona daha bağımlı olduğunu zannediyor,nasıl olsa,kadının merkezindeyim diyor,kaybetme duygusu zayıflıyor ve daha düşüncesiz,özensiz oluyor zamanla.

Bunun böyle olmadığını gösterin ona...

İş menfaatleri uğruna kaybetmek durumunda kalabileceklerini düşünmesini sağlayın.

Allah yardımcınız olsun.

kusura bakmayın ama eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuşsunuz.
eşiniz de parayı bulunca zaten havalara girmiş o ayrı,
bi laf vardır erkeğin huyu parayı bulunca anlaşılır diye.
bir de sürekli kıskanılan merak edilen mükemmel koca zannediyor kendisini şimdi.
kadın da zaten ayrı bi rahat, siz de meydanı boş bırakıp adamı sıkıştırmaktan başka bişeyler yapmamışsınız.
eşinizi rahat bıraksaydınız size o eve gittiğini söylecekti belki,
siz de aniden gidip baskın yapabilecektiniz. kadınla aranızı iyi tutun.
ne halt yediğini bilin.evine gidebilecek kadar yakın olun mesela. eşinizle başbaşa çalışıyor yahu!
ayrıca küçük düşürücü gibi görünmesin ama giyinip süslenin,göze batın biraz. o sizi kaybetmekten korksun
sizin onu evde merak ve kıskançlık içinde bekleyen umutsuz bi ev kadını olduğunuzu düşünmesin.

o iş yerinde kendinize bir iş edinin bence.. nasıl olsa siz de eskiden müşteri temsilcisiymişsiniz.. eşiniz size de bir pozisyon yaratsın, gözlem altında tutun..

Ya birşey sorcam bu konuyu tekrar açmışmıydınız???
çünkü ben bu konuyu okumuştum ...
Bu kadar tesadüf olamaz herhalde

Kocaniz O yemege Neden Sizide Goturmedi ?
Kadinin Esli Olarak davet etmesi LazimDi !

size yapilan bana yapilacak ,
ben bosardim o adami
Hic gelemem Boyle Seylere ,
sevgi bir yere kadar
geleceginiz parlak degil Kanimca!
affetmekle , ve o kadinla ayni
ofiste calismasina musade ederek
hata yapmissiniz
boyle giderse ,
daha cok yemege cikarlar , !

kusura bakmayın ama eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuşsunuz.
eşiniz de parayı bulunca zaten havalara girmiş o ayrı,
bir de sürekli kıskanılan merak edilen mükemmel koca zannediyor kendisini şimdi.
kadın da zaten ayrı bi rahat, siz de meydanı boş bırakıp adamı sıkıştırmaktan başka bişeyler yapmamışsınız.
eşinizi rahat bıraksaydınız size o eve gittiğini söylecekti belki,
siz de aniden gidip baskın yapabilecektiniz. kadınla aranızı iyi tutun.
ne halt yediğini bilin.evine gidebilecek kadar yakın olun mesela. eşinizle başbaşa çalışıyor yahu!
ayrıca küçük düşürücü gibi görünmesin ama giyinip süslenin,göze batın biraz. o sizi kaybetmekten korksun
sizin onu evde merak ve kıskançlık içinde bekleyen umutsuz bi ev kadını olduğunuzu düşünmesin.

çok doğru çooook....:KK43:(((

kızlar alakasız olcak ama smileyler mesaj biçimlendirme paneli (bold yapma yazı font renk değiştirme vs.) nereye gitmiş benmi göremiyorumm

önce o kadına varlığınızı bi gösterin ofise habersiz gittiğinizde eşinizinde tepkisi ortaya çıkar.aşk gzl ama bukadaracı veriyosa size o adamiçn değermi...

Kocaniz O yemege Neden Sizide Goturmedi ?
Kadinin Esli Olarak davet etmesi LazimDi !

size yapilan bana yapilacak ,
ben bosardim o adami
Hic gelemem Boyle Seylere ,
sevgi bir yere kadar
geleceginiz parlak degil Kanimca!
affetmekle , ve o kadinla ayni
ofiste calismasina musade ederek
hata yapmissiniz
boyle giderse ,
daha cok yemege cikarlar , !

size katılıyorum.haklısınız.gelemem böyle şeylere ben de.izin vermemeliyli aynı ofiste çelışmelerına.daha da samimi olacaklar.ay kendi başıma gelmiş bir olay gibi sinirlendim.

Nekadar salak bir kadin evli iki erkegi evine aliyor sinirlendim wallaha.gidendede suc var.bizim dukkana isci araniyodu bir genc kiz calisti kiyameti kopardim cikardi isten onu kesinlikle istemiyorum kadin isci guvenmem hicbir kadina senin yasadigin bir ornek.hem suclu hem guclu kocan birde icmis gelmis o sarrhos halinle bise yapmadiklarindan eminmisin icine kurt dusurmek istememde

bu konu coook eskiii şimdi yenıden neden acma geregi duydun bilmiyorum daha önce acıldı konusuldu hata beraber makarna yemişler evde onu bile hatırlıyorum yaniii

X