Bir derdim var tavsiyelerinize ihtiyacim var

toykiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
418
168
Merhaba arkadaslar. Kucuklukten beri sessizimdir yeni bir ortama alismam zaman alir. Kolayca arkadasliklar kuramam. Yasitlarimla bir araya gelince bile herkes konusur ben susarim, diyecek bir sey bulamam. Ozguven eksikligi var bende. Ayrica utangacim da. Birkac sene once bunun icin psikologa gitmistim ama hala ayniyim. Is yerinde resmen sohbet edemiyorum kimseyle. Sessizce kendi halimdeyim. Konusmak sohbet etmek istiyorum ama aklima konusacak pek bir sey gelmiyor. Ve cekiniyorum da. Ah kendime guvenebilsem keske istiyorum ama olmuyor. Tek is yerinde degil, baska ortamlarda da boyleyim, soguk birisi oldugumu dusunuyor insanlar tabi. Su huyumdan nasil kurtulabilirim sizce?

Buna sosyal fobi deniyor ozguvenden daha derin konu. Bazilari ilacli tedavi arti psikoterapi ile asiyor bazilari sadece terapi. Yine uzman destegi oneririm kendi kendine asmak zor

bende telefonda cok utanarak konuşurdum. baktım olmuyor bi termal tesisin cağrı merkezinde işe başladım. 100+ çalışanın olduğu bir ortamda onlardan destek alarak bende konuştum da konuştum. 13gün çalıştım ama acayip özgüven verdi şuan tuvalette bile konuşurum telefonla. o derece.. sizin sadece telefon meselesi değilmiş üstüne gitmeniz gerek.. sokakta insanlara adres sorun, komşularıınzı gördüğünüzde hatırlarını sorun

Burc onemli degil ama 92 dogumluyum. Kendime guvenim tam degil sanirsam, bi turlu beceremedim yeterince deger vermeyi kendime. Yabancilarla veya tanidiklarla konusurken bile belli ediyorum bunu

Burc yinede bi etkendir..

Burc onemli degil ama 92 dogumluyum. Kendime guvenim tam degil sanirsam, bi turlu beceremedim yeterince deger vermeyi kendime. Yabancilarla veya tanidiklarla konusurken bile belli ediyorum bunu

Niye ya burç da önemli bence.

Kişisel gelişim seminerlerine katıl ve bu tip kitapları oku.. Bulunduğun ortamlarda yavaş yavaş uygula
Buna sosyal fobi deniyor ozguvenden daha derin konu. Bazilari ilacli tedavi arti psikoterapi ile asiyor bazilari sadece terapi. Yine uzman destegi oneririm kendi kendine asmak zor

Ben birkac sene once psikologa gitmistim. Sorunumu anlattim. Sonra benim gibi sorunu olan kisilerle grupca aktiviteler yaptik problemi hafifletebilmek veya atlatabilmek icin. Yani bir ortamda nasil konusma baslatilir veya sohbet edilir vs aktivite yaptiriyorlardi. Yine de ayniyim hala

Burc sey degil mi hani hangi donemde dogduguna dair bir kelime? Bu sorunumun bir donemde dogduguma bagli olmadigini dusunuyorum. Daha cok yasadiklarim ve karakter gibi geliyor, psikolojik sanirsam
Burçlar karakterlerimizi de az çok belirliyor bunu duymadın mı hiç:)

Tekrar gitmeni oneririm

Acaba ben de mi cagri merkezinde ise baslasam, belki biraz acilirdim. Benddki sorun daha derin evet.

Burc sey degil mi hani hangi donemde dogduguna dair bir kelime? Bu sorunumun bir donemde dogduguma bagli olmadigini dusunuyorum. Daha cok yasadiklarim ve karakter gibi geliyor, psikolojik sanirsam

burc = karakterini yansitan seydir. Ve bazi durumlari nasil ele aldigin hakkindadir. Yani psikolojini ne kadr etkiledigi hakkinda.
Bazi burclar zorluklarla iyi bas ederken bazi burclar yenik duser..

Doğum tarihine göre belirlenen bir kelime. Ve bu kelime karakterinle ilgili, karakterin doğuştan gelen özelliklerini barındırır. Çevren ve yaşadığın tecrübeler senin kişiliğini oluşturur. Karakter özelliklerin bellidir. Kişilik özelliklerin değişebilir.

Burcun ne?

İlaç milaç hikaye bi kere cesaretini topla gülümse ve neşeli bi merhabe de herhangi birine gülümsemeyi asla unutma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…