Bir derdim var tavsiyelerinize ihtiyacim var

Burçlar karakterlerimizi de az çok belirliyor bunu duymadın mı hiç:)
burc = karakterini yansitan seydir. Ve bazi durumlari nasil ele aldigin hakkindadir. Yani psikolojini ne kadr etkiledigi hakkinda.
Bazi burclar zorluklarla iyi bas ederken bazi burclar yenik duser..
Doğum tarihine göre belirlenen bir kelime. Ve bu kelime karakterinle ilgili, karakterin doğuştan gelen özelliklerini barındırır. Çevren ve yaşadığın tecrübeler senin kişiliğini oluşturur. Karakter özelliklerin bellidir. Kişilik özelliklerin değişebilir.

Burcun ne?

Kova. Ya kucukken arada okuyordum burc ozelliklerini dergide veya nette falan, hani bugun soyle boyle olacak veya karakterin soyle falan diye yazardi, hem pek tutmuyordu hem sonradan burca inanmanin dinen dogru olmadigi (yanlis anlamayin herkes serbest okumakta tabi) dendi bana.

İlaç milaç hikaye bi kere cesaretini topla gülümse ve neşeli bi merhabe de herhangi birine gülümsemeyi asla unutma .
Zaten anca merhaba deyip utana utana gulumsemesini biliyorum (genelde baskasi once merhaba deyince). Sohbet sifir maalesef. Bazilari nereden buluyor anlamiyorum ama aklina her sey geliyor sohbet ediyor ne guzel. Hani sacma seyler olsa da bazen yine de konusacak konu buluyorlar.

Kose yazilari okuyun,gundemi takip edin birde kitap okuyun..cok cok faudasi oluyor.ozguven eksikliginiz kendinizi yetersiz hissetmenizdende kaynakli olabilir

Ben de tam bunlari yazacaktim.

Yani kzuum sen nasil bir insansin ? Sen neyden hoslanirsin ? Hangi filmi, diziyi izlersin ? Hangi konular ilgini ceker sanat mi, tarh mi, spor mu, moda mi? Hangi sporu yaparsin ? Hangi kitaplari, yazarlari seversin , ne tur seyler okursun? Nasil bir insansin?

Bunlara cevabin varsa konusacak bir seylerin var ama konusmuyorsun demektir.

Bunlara bir cevabin yoksa, zaten konusacak bir seyin yoktur, ne konusacaksin ki? Eger durum buysa once kendini kesfet, kendini tam olarak tani ki, nasil bir insan oldugunu anla. Kendini tam olarak anlayip anlamlandirirsan, kendini de disariya oyle lanse edersin. Disariya gosterecegin bir "sen" olmasi icin oncelikle bir "sen" olmasi gerek anliyor musun ?

En kotu gazete oku, haber izle. 22 yasindasin, yasitlarin ivir zivir konulardan konusuyordur zaten. Gundemi takip et.populer bir dizi sec izle. Game of Thrones izle mesela, her yerde muhabbeti donuyor. Beriki magazaya guzel seyler gelmis, indirim varmis, ne bileyim kadinlarla muhabbet edeceksen makyaj malzemesi ya da erkekler muhabbeti.....mutlaka konu bulunur.Sonra yavas yavas acilirsin zaten. Konusup muhabbet edenler de senin gibi insanlar zaten, en kotu dedikodu yaparsin.

Zaten anca merhaba deyip utana utana gulumsemesini biliyorum (genelde baskasi once merhaba deyince). Sohbet sifir maalesef. Bazilari nereden buluyor anlamiyorum ama aklina her sey geliyor sohbet ediyor ne guzel. Hani sacma seyler olsa da bazen yine de konusacak konu buluyorlar.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz

Ben de tam bunlari yazacaktim.

Yani kzuum sen nasil bir insansin ? Sen neyden hoslanirsin ? Hangi filmi, diziyi izlersin ? Hangi konular ilgini ceker sanat mi, tarh mi, spor mu, moda mi? Hangi sporu yaparsin ? Hangi kitaplari, yazarlari seversin , ne tur seyler okursun? Nasil bir insansin?

Bunlara cevabin varsa konusacak bir seylerin var ama konusmuyorsun demektir.

Bunlara bir cevabin yoksa, zaten konusacak bir seyin yoktur, ne konusacaksin ki? Eger durum buysa once kendini kesfet, kendini tam olarak tani ki, nasil bir insan oldugunu anla. Kendini tam olarak anlayip anlamlandirirsan, kendini de disariya oyle lanse edersin. Disariya gosterecegin bir "sen" olmasi icin oncelikle bir "sen" olmasi gerek anliyor musun ?

En kotu gazete oku, haber izle. 22 yasindasin, yasitlarin ivir zivir konulardan konusuyordur zaten. Gundemi takip et.populer bir dizi sec izle. Game of Thrones izle mesela, her yerde muhabbeti donuyor. Beriki magazaya guzel seyler gelmis, indirim varmis, ne bileyim kadinlarla muhabbet edeceksen makyaj malzemesi ya da erkekler muhabbeti.....mutlaka konu bulunur.Sonra yavas yavas acilirsin zaten. Konusup muhabbet edenler de senin gibi insanlar zaten, en kotu dedikodu yaparsin.
Ya haklisin ama aslinda hani sohbet konusu varsa bile, ben soyle birisiyim. Ornek vereyim, okulda bile sinifta bir sey anlatacaksam cok kisa keserim. Ayrintili da anlatamiyorum dogru duzgun. Ve bu sohbet ediliyorsa da boyleyim. Mesela bir konu konusuluyor, ben de fikrimi soyluyorsam birkac kelime diyebiliyorum ancak. Nedsn boyleyim anlamiyorum. Ne demek istedigimi iyi anlatabildim mi bilmiyorum

aslında kendini biraz zorlayabilirsin..iş yerinde git arkadaşlarının arasına gir konuştuklarına yorum yap yada ne bileyim sen giyimle ilgili faturalarla ilgili falan konu sen aç..kurslara git..dışarı çık..

Konuşmaktan çekiniyor musun yoksa gerçekten konuşacak bir şey bulamadığından mı böyle?
Konuşmaktan çekiniyorsan geçmişte yaşadığın bir olayla alakalı olabilir. Ama konuşacak bir şey bulamıyorsan, o halde kendini biraz geliştirmelisin. En azından gözlem yap, etrafındaki insanlar ne hakkında konuşuyor dikkat kesil. Sende o şekilde devam edebilirsin.

Konuşmaktan çekiniyor musun yoksa gerçekten konuşacak bir şey bulamadığından mı böyle?
Konuşmaktan çekiniyorsan geçmişte yaşadığın bir olayla alakalı olabilir. Ama konuşacak bir şey bulamıyorsan, o halde kendini biraz geliştirmelisin. En azından gözlem yap, etrafındaki insanlar ne hakkında konuşuyor dikkat kesil. Sende o şekilde devam edebilirsin.
Bilmiyorum belki her ikisi de. Bazen bir sey diyecek veya yapacak oluyorum sanki bir rezil olma hissi olusuyor

aynı benım durumumdasın bende hemen hemen herkesle arkadaslık kuramıyorum zaten kımseyle cok samımı olup derdımı anlatamadıgımdan buraya üye oldum apartman daıresınde oturuyorum ve herkesı goruyorum bırbırıne gıdıp komsuluk yapıyor ben karsı daıremdekı oturan kadının adınıdahı bılmıyorum bes yıldır oturuyorum.Arkamdan kayınvalıdeme falan soruyorlarmıs hep samımı degıl sıcak degıl ddıye ama buda bızım yapımız yanı yapacak bısey yok

"Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer" diye bir kitap var. Roman. Ben de bir zamanlar senin gibiydim kendi kendime biraz da aştım sayılır. Ama bu kitabı okuduktan sonra gerçekten ufkum açıldı. Kendime, çevreme bambaşka bir gözle baktım. Kesinlikle okumalısın. Eminim hak vereceksin okuduğunda :KK66:

Anladım canım peki sen görüşmek için çaba gösteriyor muusn? Yoksa onlar çağırdığında veya yazdığında mı görüşüyorsunuz?
Iki tanesiyle bulusuruz genelde. Cogunlukla biri bulusmayi teklif eder. Ama soguk oldugumdan yeni arkadasliklar da kurmadim

aynı benım durumumdasın bende hemen hemen herkesle arkadaslık kuramıyorum zaten kımseyle cok samımı olup derdımı anlatamadıgımdan buraya üye oldum apartman daıresınde oturuyorum ve herkesı goruyorum bırbırıne gıdıp komsuluk yapıyor ben karsı daıremdekı oturan kadının adınıdahı bılmıyorum bes yıldır oturuyorum.Arkamdan kayınvalıdeme falan soruyorlarmıs hep samımı degıl sıcak degıl ddıye ama buda bızım yapımız yanı yapacak bısey yok
Ayni ben. Hic girisken degilim ben de. Komsularla ise en fazla selamlasirim. Oyle sohbet edemiyorum. Misafir gelse veya misafire gitsek suskun suskun oturuyorum. Insanlarin yuzune bile bakmiyorum. Ileride nasil dogru durust bir işte calisacagim bilmiyorum. Girisken konuskan olmadigimdan zor..

"Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer" diye bir kitap var. Roman. Ben de bir zamanlar senin gibiydim kendi kendime biraz da aştım sayılır. Ama bu kitabı okuduktan sonra gerçekten ufkum açıldı. Kendime, çevreme bambaşka bir gözle baktım. Kesinlikle okumalısın. Eminim hak vereceksin okuduğunda :KK66:
Sag ol canim bu kitabi almak istiyorum insallah bana da faydasi dokunur

Bu arada sen de bir zamanlar benim gibiymissin. Nasil aştın bu sorunu?

Canım ben pek sorun etmıyorum ya benım tavrım bu konustugum ıkı tane arkadasım var sadece cok sammıyım oda ılkokuldan berı arkadasız ve bız bırbırımıze yetıyoruz her konuda her ınsanla yıldızın barısmıyordur benım gıbı senınde,
bekarsın heralde evlenınce sende bıraz cevrenden dolayı acılırsın sıkıntı etme yanı

X