Bir derdim var tavsiyelerinize ihtiyacim var

Anaam evlendin ayrıldın mı. Pek hızlıyız. sevgilinizle beraber bi ortama girdiğiniz de daha rahat mısınız diye soracaktım da. Halledebilirsiniz diye düşünüyorum.
Maalesef canim. O kisiyle evlenmekle hata ettim.
Kendime yeterince deger vermiyorum. Bu yuzden kendime guvenim az maalesef

Maalesef canim. O kisiyle evlenmekle hata ettim.
Kendime yeterince deger vermiyorum. Bu yuzden kendime guvenim az maalesef
Umarım en kısa zamanda hakettiğin değeri, güveni sana verebilecek biriyle tanışırsın. Bu da özgüvenini arttıracaktır zaten. Gerisi kendiliğinden gelecektir.

Umarım en kısa zamanda hakettiğin değeri, güveni sana verebilecek biriyle tanışırsın. Bu da özgüvenini arttıracaktır zaten. Gerisi kendiliğinden gelecektir.
Canim amin insallah cok sagol. Bunu cok istiyorum. Cunku eski esim bana deger vermiyordu varsa yoksa ailesiydi herseyi onun icin. Bana kendimi degerli hissettirmedi tuz biber oldu hayatima

Canim amin insallah cok sagol. Bunu cok istiyorum. Cunku eski esim bana deger vermiyordu varsa yoksa ailesiydi herseyi onun icin. Bana kendimi degerli hissettirmedi tuz biber oldu hayatima
Rica ederim canım. Ben de bu sorunumu aştıysam erkek arkadaşımın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum bu yüzden sormuştum. Değerli hissetmek bence çok güzel bir duygu. Eminim en kısa sürede istediklerine kavuşacaksın. Çabalaman gerek biraz o kadar

X