Bir derdim var oda Uyuyamamak !

Ağır tahrik var site ahalisi şahit, tavayı vururum ama orda burda şikayet etmeyeceksin:KK51:

Ben kaç türlü bitkiçayı denedimse fayda etmedi bünyemizin ayarı bozuldu besbelli =)

birkez cocukların sogukalgınlıgı surubu var uyku yapıyor yan etkısı ondan içtim içmez olaydım erkenden uyuyup 1 saat sonra uyanıp ertesı gun akşama kadar oturmustum yıne:2::2::2:Ama belkı sıze fayda eder bılmemki:KK9::KK9:

Yok ilac icmem ya neme lazimmm:KK6:

Ben hala uyuyamadım,uykum var,sizde benim gibi ders çalışın bakın nasıl uykunuz geliyor=))
Şaka bi yana büyük marketlerde doğadanın relax çayı var.içinde meslisa otuda olan karışık bitki çayı tweety tadıda güzel:KK66:
İç onu bak yarım saat içinde gömülüyosun=))Denk gelirsen al mutlaka gerçekten iyi geliyor uykusuzluğa

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hala uyuyamadım,uykum var,sizde benim gibi ders çalışın bakın nasıl uykunuz geliyor=))
Şaka bi yana büyük marketlerde doğadanın relax çayı var.içinde meslisa otuda olan karışık bitki çayı tweety tadıda güzel:KK66:
İç onu bak yarım saat içinde gömülüyosun=))Denk gelirsen al mutlaka gerçekten iyi geliyor uykusuzluğa

Dun zar zorda olsa dalmisim okuya :KK1:

X