Bir derdim var oda Uyuyamamak !

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
Evet derdim bu sicak havalarda uyuyamamak ne yapsamda uyusam :KK31:
Varmi onerisi olan:nazar:

benım de hıc uyku duzenım yok .bıgun erken yatıyorsam ertesı gun yıne uyumam sabahı buluyor :KK43:

bıtkı cayları mı ıcsek ne ,uykusuzluga ıyı gelıyor dıye duydum

benım de hıc uyku duzenım yok .bıgun erken yatıyorsam ertesı gun yıne uyumam sabahı buluyor :KK43:

Bitki cayi sevmem ki :KK23: normalde sorun degilde bugunlerde erken uyanmam lazim:KK31:

Anlaşıldı, sizin amacınız geyik yapmak, kemerleri bağlayın, sıkı tutunun, uçuyorsunuz:KK51:

Heh tamamdır oldu işte, burada ister uykusuzluğa çareler bulun, ister geyik yapın, benden sana tavsiye madem duş alamıyorsun, klima, vantilatör vs. yok, bitki çayına hayır diyorsun o zaman vur kafaya tavayı, mışıl mışıl uyur dinlenirsin muhahahhhahaha

Heh tamamdır oldu işte, burada ister uykusuzluğa çareler bulun, ister geyik yapın, benden sana tavsiye madem duş alamıyorsun, klima, vantilatör vs. yok, bitki çayına hayır diyorsun o zaman vur kafaya tavayı, mışıl mışıl uyur dinlenirsin muhahahhhahaha

Bende oyle bi cozum ariyorum ordan buraya bi tava atsana :KK67::KK67::KK67:

Bende epey ağır bir çelik tava var, elimde ağırdır, dur bekle birazdan gelir tavayı çakar giderim:KK53:

Ben kaç türlü bitkiçayı denedimse fayda etmedi bünyemizin ayarı bozuldu besbelli =)

birkez cocukların sogukalgınlıgı surubu var uyku yapıyor yan etkısı ondan içtim içmez olaydım erkenden uyuyup 1 saat sonra uyanıp ertesı gun akşama kadar oturmustum yıne:2::2::2:Ama belkı sıze fayda eder bılmemki:KK9::KK9:

X