Bir derdim var . Nolur yardimci olun bana

Tesekkur ederim

Ben işime geldiği gibi yorum yapmıyorum siz işinize geldiği gibi anlattınız. Yazsam diğer mesajlarınıza da cevap yazardım ama yazmamıştım ama yazayım:
Çocuk velayetinde öncelik annededir siz de kendiniz vermişsiniz velayeti mesela ama öyle anlatmadınız sanki mahkeme size işiniz yok diye vermedi gibi cevap verdiniz yorumlara. Dediğim gibi ben işin içinde çocuk varsa bahanelere gelemiyorum maalesef. Allah yardımcınız olsun ama sizin de aman aman bağlılığınız yok çocuklara

Siz dünyaya Anne olmaya gelmemissiniz. Allah o cocuklara yardim etsin.

Çünkü daha çok genç.
Sevgili konu sahibi bir çok arkadaş söylemiş gerekenleri zaten ben şuna değineceğim ekstra bir kere yanlış meslekten eş adayı seçmişsin. Sık sık tayin olacaksın. Senin düzenin olmazken çocukları buna alıştırman zor olacak. Askerlik stresli bir meslek bence asker eşlerinden tavsiyeler alabilirsin. Çocukların olmasa kiminle evlendiğin sorun değil.

Ben de kesinlikle suna katilmiyorum . Anne var anne var gibu bi dusunceye . Bana gore her anne evladina duskundur . Her annenin evladi icin cani yanar . Yavrum derken bile insanin ici titriyo . O yuzden bilmeden yargilamayin lutfen . Ben cocuklarimi cok seviyorum ve elimden gelen her firsatta yanlarina gidiyorum . Hergun saat basi ariyorum . Konusturmuyo tabi orasi ayri gitsemde hafta sonlari vermicek . Ben mahkeme de hakim verdi gibi bi yargi yaratmadim . Mesajda ifadeyi ne kadar anlatabilirsek o kadar anlatiyoruz . Ben vermek zorunda kaldim ve verirken de durumlarimi duzeltip geri almak istiyorumda dedim . İyi gunler

Bakın hakikaten sinirleniyorum sorumluluk vermek bu müdür.Elinizi vicdanınıza koyun.Bir annenin yerine ne koyulabilir .Hele okul başlama çağı çocuk her an anne sevgisine ilgisine muhtaç.Herhalde anneliği bu kafada olan kadınlardan öğrenmeyec eğim.Koca veya sevgili benim canımın parçasının neresine eşit olabilir.Ne ile ne kiyaslaniyor.Koca adayları kaçıyor mu.Gecin bunları bir kalem geçin.Rabbimin imtihanı iste kimi arar bulamaz kimi bırakır gider

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin tayin yeri son bidaha tayin olmayacak . Ama cocuklar olunca isin icinde insanin cok kafasi kariisyo tabii

Hic evlat hasreti ceken bi anneye benzemiyorsunuz kusura bakmayinda tek dert bir an evvel evlenip cocuk dogurmak

Kimse evladini cope atmiyo . Ben anneligimden eminim . Durumlarin icine umarim dusmezsiniz . Siizn gbiyken bende oyle diyordum cocuklarimsiz bir saniye nefes alamam diyordum ama hayat mecbur birakiyo . Bi is bulana kadar orda duzen kurana kadar yavrularimdan ayri kalmak zorundayim .

Hic evlat hasreti ceken bi anneye benzemiyorsunuz kusura bakmayinda tek dert bir an evvel evlenip cocuk dogurmak
Ben cocuk yapicam demedim ki keza belki evlenicem dedigim insan cocuk istemiyo ? Boyle bi yorum okudunuzmu benden ? Haklisiniz sirf konu olsun diye yazdim huraya nolur akil verin yardimci olun diye . Sizden yardim istemyorum siz yorum yapmayin lutfen . Belliki sizde daha cahilsiniz

Evlilik için acele etmeyin derim.Yagmurdan kaçarken doluya tutulmayin.1 yıl olmuş henüz.1 yılda duzen oturtmak hele ki tek başına çok zor.Ama zorluk olmadan bazı güzel şeylere ulaşamazsın.Imkaniniz dahilinde çocuklarınızı gidip görün.Ki sizi tamamen unutmasınlar.Bekarken çocuklarınızı görmek için bu kadar zorluk çıkaran adam,evlenince kendi elleriyle çocukları verecek değil. Yerinizde olsam çocukların aklı ermeye baslayincaya kadar Evlilik fikrini aklımdan çıkarırdım.Birikim yapar,çocuklarımın olduğu şehirde ya da onlara yakın bir sehirde yeniden duzen kurmayı düşünürdüm.Esinizde bir gün evlenecek.Bu duzen hep böyle gitmeyecek.Bugun göstermek istemeyen adam her fırsatta çocukları size göndermek isteyecek.Acele edip tekrar yanlış kararlar almayın.Olaylari biraz akışına ve zamana bırakın.Bir gün tekrar evlenmek isterseniz de bunu caresizliginizden değil,o insanı gerçekten sevdiğiniz için yapın.Hakkinizda hayırlısı olsun

en başta eski eşim çocukları göstermek konusunda sıkıntı çıkarmıyor, hatta ankaraya gel 7 yaşındaki kızla biraz ilgilen dedi ama işten izin alamadığım için gidemiyorum dedin. Linç yiyince eşim bana çocukları göstermiyo, konuşturmuyora çevirdin. Kızım benle telefonda konuşmuyor, boşanmadan önce de beni sevmiyordu dedin, linç yiyince eski eşim telefonda konuşturmuyora çevirdin.

24 yaşındasın 7 yıllık evliliğini 1 yıl önde bitirmişsin. Evlendiğinde 16 yaşında oluyorsun. 16 yaşında neyin evliliği? 16 yaşında evlenmek yasal bile değil. Mahkeme kararı gerekiyor

o oyle degil iste. benim annem de ayni sizin gibiydi. babamla bosanirlarken beni almadi, sonra da surekli yeni bahaneleri vardi gormeye gelmemek icin. e ben de haliyle o geldiginde de soguk davrandim. sonra “zaten yassy beni sevmiyor ki” diye iyice aramiza mesafe koydu. ben 24 yasindayken vefat etti kendisi, oturup karsilikli konustugumuz bir elin parmaklarini gecmez. hicbir animiz yok. maalesef annem beni babama birakip sonra da kendi hayatina daldigi beni unuttugu gun zaten iliskimiz bitmisti.

sizde annemin cok benzerini gordum cocuklara da cok uzuldum. sizin onceliginiz su an kendinize is bulmusken cocuklarinizi yaniniza almak icin savasmak olmaliydi.

Tatlım boşanıp çocukları kocana vermişsin 1 yıl geçmeden yeni koca bulmuşsun. Tahminim birkaç yıl sonra 2 yeni çocukla yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Ben yerinde olsam çocuklarımın yakınında olmak için yeni bir düzen kurmaya çalışır, onlar kendini kurtarana kadar evliliği hayal bile etmezdim. Ama sen erkeksiz ayakta kalmayı göze alamiyorsun. Hatta böyle bir ihtimali aklından bile gecirmiyorsun bence. Ne diyelim hayırlı düğünlerin olsun...

Yazmissiniz ya cocugum olursa cocuklarim ne hisseder gibi birseyler

7 yaşında bir kızın annesini sevmemesi mümkün mü? Bu tamamen sizin önyarginiz. Kız çocukların anneyi, erkek çocukların babayı kıskandığı dönemi yaşıyor ve en çok da bu dönemde size ihtiyacı var. Evlenir misiniz bilmem ama çocuklarınızı sizsiz bırakmanız çok ama çok vicdansızca.

Iste bak tamda Burda yazmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…