bir derdim var forumundaki konuları anlamak bir çile!

Bir de bence birilerinin düzeltme ile görevlendirilmesi çözüm değil
Belli bir yaptırım olmalı kendileri düzeltsinler ya onlar bozuk yazacak siz mi düzelteceksiniz
bunu daha çok yapan yeni üyeler zaten. Ama eski üyelerden biri uyarınca ona destek çıkılmıyor. Aksine tersleniyor. Haliyle de insanlar o duyarlılığı göstermeyi bırakıyor.

katılıyorum zaten bazı konular gereksiz uzun gereksiz detaylar var çok lüzumlu olursa konu aktıkça sorulur cevabı verilir kitapçık gibi konu açmaya gerek yok

herşey gaz ve toz bulutuydu

Kesinlikle katılıyorum sana.Lise edebiyat günlerime dönüyorum 'Şair burada ne demek istemiş acaba' sözleri aklıma geliyor hep.Başı sonu belli değil,nokta virgül hak getire.Gönüllü imla denetmeni olabilirim.Her defasında düzeltmek geliyor içimden ama bu sefer de benim derdim var sen neyle uğraşıyorsun denecek

ayyyy şimdi utandım be sephora ben de çok kullanırım 3 nokta, eski bir arkadaştan alışkanlık kaldı ben de. dikkat edeyim bundan sonra bari, sağol canım

millet derdini yazsın siz de düzeltme yapın millet bi hararetle yazıyor içini döküyor (günlük gibi) neyse uzatmayacağım
bu alışkanlıkla ilgili biraz.
eğer ki suyu oturarak içiyorsanız sinirliyken de otururarak içersiniz. bunun gibi.
Kimse kompozisyon yazar gibi yazılmasını bekleyemez. Bu da mantıklı değil.
Fakat sizin okumaya çalışırken beyninizin adeta yandığını hissettiğiniz yazılar olmuyor mu?
eleştirdiğimiz bu.Başka detaylar değil.
En azından benim değil.

ay bizim dertler çok eften püftense demek. biz çok hararetsizsek. içimizi dökememişsek.
bnm derdm de bu arkdaşm ne var yaniiiii....!!!!!????
bu benim cidden forumlardaki en önemli derdim ama. gözüm önüme akacak, beynim fokurdayacak bir gün okuduğumu anlamaya çalışırken.
ilkokulda bize ne derlerdi?
okumak
okuduğunu anlamak
anladığını yorumlamak.
ben 2. basamaktan ötesine geçemiyorum ki yorum yapayım

örneğin bu yazıda düzeydeki derken düzeyde ki yazanlar oluyor.O ki bağlaç değil neden ayrı yazıyorsun diyesim geliyor ama susuyorum

millet derdini yazsın siz de düzeltme yapın millet bi hararetle yazıyor içini döküyor (günlük gibi) neyse uzatmayacağım

neden iç dökülür? karşıdaki anlasın ve yardımcı olunsun diye mi yoksa 10 sayfa boyunca acaba yazar burada ne demek istemiş düşünülsün diye mi?

la ben onu mu didim!
derdimizi anlatırken kusar gibi yazmıyoruz. 33 sayfalık konum var en son, onda bile çorba olmadı hiçbir şey, ki öyle basit de bi dert değil.
onu didim.

Mesela şimdi bu konuyu okuyan bir çok kişi, konuya yazan, ben de çok şikayetçiyim diyen bir takım kimselerin, bu konuda dahi bir sürü hata yaptığını görebilir. Ufak tefek hatalar her zaman olabilir ama ısrarla aynı hataları yapmayalım, dikkat edelim. Bir de içimden geldi, buraya yazayım, belki birine bir faydası dokunur;

Noktalama işaretinden sonra boşluk bırakıyoruz arkadaşlar.

bazı konularda gereksiz başlı başına, evlenmeli miyim boşanmalı mıyım sizce doğru mu, hayır yani başına sizce derler bence diyince de herkesin kendi hayatı taaam mı olur, eş sorunlarım olsa buraya yazmam mesela 1000 tane kadın gelip eşimi beni evliliğimi sorgulasın istemem zaten nkadar sağlıklı yorum yapacak beni tanımadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…