- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
Ne vr??? Allah ins senin basina da verir de gorurrsn bana gulmeyiiii!!!anam yarildim
bunu daha çok yapan yeni üyeler zaten. Ama eski üyelerden biri uyarınca ona destek çıkılmıyor. Aksine tersleniyor. Haliyle de insanlar o duyarlılığı göstermeyi bırakıyor.Bir de bence birilerinin düzeltme ile görevlendirilmesi çözüm değil
Belli bir yaptırım olmalı kendileri düzeltsinler ya onlar bozuk yazacak siz mi düzelteceksiniz
avatara bayıldım, yerim onu benBir de bence birilerinin düzeltme ile görevlendirilmesi çözüm değil
Belli bir yaptırım olmalı kendileri düzeltsinler ya onlar bozuk yazacak siz mi düzelteceksiniz
Kesinlikle katılıyorum sana.Lise edebiyat günlerime dönüyorum 'Şair burada ne demek istemiş acaba' sözleri aklıma geliyor hep.Başı sonu belli değil,nokta virgül hak getire.Gönüllü imla denetmeni olabilirim.Her defasında düzeltmek geliyor içimden ama bu sefer de benim derdim var sen neyle uğraşıyorsun denecekKimse yazımına özen göstermiyor. Sıkıntılarımızı paylaştığımız için tabi ki yazılar uzun.bu da anlamayı zorlaştırıyor. Nokta virgülü HİÇ kullanmayanlar,sesli harfleri yutanlar... Örneğin ilk sayfadaki 15 başlığın 10u bu halde diyebilirim.
Moderatörler konulardaki tartışma ve gerilimlere karşı çok duyarlı. Polemik çıkar çıkmaz konu kapanıyor vs. Bu hassasiyet yazıların okunurluğu konusunda da gösterilsin. Ben edebiyatçı falan değilim. Saplantılı ya da takıntılı da değilim. Ama okunmuyor,anlaşılmıyor. Bu kadar da olmaması lazım. Bu tarz başlıkların daha sık denetlenmesi gerekiyor. Belki konuyu yanlış yere açtım. Ama bu yazım sorunu en fazla bdv forumunda görünüyor. Bu yüzden bilerek yapılmış bir hata diyebiliriz.
edit: düşmanca tutumlara gerek yok. Kimseyi düzeltme peşinde değilim. Yazdıklarınız anlaşılır olsa yeter.
ayyyy şimdi utandım be sephora ben de çok kullanırım 3 nokta, eski bir arkadaştan alışkanlık kaldı ben de. dikkat edeyim bundan sonra bari, sağol canımBununla alakalı açtığım konuda bana kendini elit göstermek istiyorsun diyen oldu.
Mesajlarımı arayıp tarayıp harf hatalarını önüme süren oldu.
Bir de en gıcık olduğum cümle sonlarında üç nokta koyanlar, hatta bir hatun var her iki kelimeden sonra üç nokta koyuyor. Kendisine telgraf mı çekiyorsun bacı dediğimden beri de beni hangi konuda görse giydiriyor.
millet derdini yazsın siz de düzeltme yapın millet bi hararetle yazıyor içini döküyor (günlük gibi) neyse uzatmayacağım
ay bizim dertler çok eften püftense demek. biz çok hararetsizsek. içimizi dökememişsek.
bu alışkanlıkla ilgili biraz.millet derdini yazsın siz de düzeltme yapın millet bi hararetle yazıyor içini döküyor (günlük gibi) neyse uzatmayacağım
derdini yazmamışsın, bi hararetinde yok ama noktalama yok Allah yok yani.millet derdini yazsın siz de düzeltme yapın millet bi hararetle yazıyor içini döküyor (günlük gibi) neyse uzatmayacağım
Utanma cicim. Hercümle sonuna koymuyorsan sorun yok bence. Ben de arada kullanıyorum...ayyyy şimdi utandım be sephora ben de çok kullanırım 3 nokta, eski bir arkadaştan alışkanlık kaldı ben de. dikkat edeyim bundan sonra bari, sağol canım
bnm derdm de bu arkdaşm ne var yaniiiii....!!!!!????ay bizim dertler çok eften püftense demek. biz çok hararetsizsek. içimizi dökememişsek.
Utanma cicim. Hercümle sonuna koymuyorsan sorun yok bence. Ben de arada kullanıyorum...
örneğin bu yazıda düzeydeki derken düzeyde ki yazanlar oluyor.O ki bağlaç değil neden ayrı yazıyorsun diyesim geliyordoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar değil mi?
napalım kızarlarsa kızsınlar. herkes bunun farkında.
birkaç kişi sertçe uyarılsa insanlar dikkat eder.
telefondan girildiği için hatalar maksimuma çıkıyor farkındayım da.
zaten türk dili kurumu başkanı değilim benim de hatalarım oluyor ama okunmayacak anlaşılmayacak düzeydeki başlıklara da bir uyarı yapılmıyor.
millet derdini yazsın siz de düzeltme yapın millet bi hararetle yazıyor içini döküyor (günlük gibi) neyse uzatmayacağım
bnm derdm de bu arkdaşm ne var yaniiiii....!!!!!????
bu benim cidden forumlardaki en önemli derdim ama. gözüm önüme akacak, beynim fokurdayacak bir gün okuduğumu anlamaya çalışırken.
ilkokulda bize ne derlerdi?
okumak
okuduğunu anlamak
anladığını yorumlamak.
ben 2. basamaktan ötesine geçemiyorum ki yorum yapayım
Eneem birleşmiş ya onlar. Ayırmayalım sevenleri.o "her cümle"yi ayrı yaz daşlarım
Eneem birleşmiş ya onlar. Ayırmayalım sevenleri.
Konuyla alakası yok ama kar yağıyor kızlaaar
(Kar göremeyen masum izmirli)