bir derdim var forumundaki konuları anlamak bir çile!

Bununla alakalı açtığım konuda bana kendini elit göstermek istiyorsun diyen oldu.
Mesajlarımı arayıp tarayıp harf hatalarını önüme süren oldu.

Bir de en gıcık olduğum cümle sonlarında üç nokta koyanlar, hatta bir hatun var her iki kelimeden sonra üç nokta koyuyor. Kendisine telgraf mı çekiyorsun bacı dediğimden beri de beni hangi konuda görse giydiriyor.
ay ben de cumle sonlarina hep iki nokta koyuyorum :KK53: neyse ki bana satasanlar o kisma takilmadilar :KK53:

millet derdini yazsın siz de düzeltme yapın millet bi hararetle yazıyor içini döküyor (günlük gibi) neyse uzatmayacağım

o zaman da biz anlayıp yardımcı olamıyoruz ama :/ anlaşılır yazsın yeter bence

bunu daha çok yapan yeni üyeler zaten. Ama eski üyelerden biri uyarınca ona destek çıkılmıyor. Aksine tersleniyor. Haliyle de insanlar o duyarlılığı göstermeyi bırakıyor.:63:

yok ya boşver onları haklı olarak belli bir anlaşılırlık isteyebiliriz sonuçta yardım istiyorsa derdini anlatabilmeli ki aynı dili konuşuyoruz sonuçta burada hmm dolaylı tümleç eksikliği var anlatım bozukluğu demiyoruz hiçbirimiz kafamda bari
bir imaj oluşsun ya bazen konuda tek anladığım 3 kelime oluyor birleştiremiyorum ve bunu şaka olsun diye söylemiyorum misal sen de tabiki yazmış ki ayrı yazılır ama ben anladım seni bunu büyütmeye lüzum yok değil mi :)

avatara bayıldım, yerim onu ben :kk77:
ama ben cidden onların dikkat etmesini geçtim kendi akıl sağlımı düşünüyorum :KK45:

YEDİRMEM :KK70: bostan kirpisi kız :KK70:

la ben onu mu didim!
derdimizi anlatırken kusar gibi yazmıyoruz. 33 sayfalık konum var en son, onda bile çorba olmadı hiçbir şey, ki öyle basit de bi dert değil.
onu didim.
ironiden anlamayan nesle aşina değilim:KK11:
ben kime didim acaba?
gerçekten bu kadar zor değil. benim çifte çifte doktora belgem yok, yani az biraz gayretle alışkanlık kazanılıyor zaten.
cidden çok zor bir şey değil. hani eğitim falan önemli değil, hepsi ilkokul konusu bunların zaten.

bazı konularda gereksiz başlı başına, evlenmeli miyim boşanmalı mıyım sizce doğru mu, hayır yani başına sizce derler bence diyince de herkesin kendi hayatı taaam mı olur, eş sorunlarım olsa buraya yazmam mesela 1000 tane kadın gelip eşimi beni evliliğimi sorgulasın istemem zaten nkadar sağlıklı yorum yapacak beni tanımadan
Dediğin doğru ama o kişisel bir tercih.
kimisi her derdini herkese sorar ve ilginç bir biçimde uyguluyorlar da. Ben tereddüte düşerim. İnsanlara tavsiye verirken de tedirgin oluyorum bu yüzden.
Bir de şimdi kızacaksın biliyorum ama senin mesajını da zor anladım. birden fazla aynı gruptan kelime kullanmışsın ve nokta gibi şeyler yok.

o telefon başlı başına sorun hele benim için genel de düzeltme yapsam da gözümden kaçtığı zamanlar oluyor

hepimiz hata yapıyoruz sadece bunu alışkanlık yapmıyalım ve daha anlaşılır yazalım

herşey kalıplara uygun olsun bir komposizyon yazar gibi yazalım demiyoruz sadece okunaklı ve anlaşılır olsun buda yeter zaten

Ya ben şöyle düşünüyorum. Forumun düzenli müdavimi olan insanlar zaten okumayı yazmayı seven insanlar. Başka türlü bu kadar yazı içerikli bir forumda bu kadar zaman geçirilmez. Onlar zaten ufak tefek hatalar yapıyor sadece. Ama bir de forumu sadece o an paylaşma ve bilgi arama platformu olarak kullanmak isteyen geçici üyeler var. O an ki ruh halleri, eğitim durumları ya da teknoloji ile haşır neşirlikleri anlatım bozukluğu, harf hatası yapmamaya müsait olmayabilir ve yazdıkları andan itibaren durmadan ne biçim yazdıkları hakkında eleştirilince, bu insanlar paylaşımda bulunmak konusunda tedirgin oluyor. İçimizde oldukça yapıcı bir tavırla uyaranlar ve fayda sağlayanlar da vardır eminim dil konusunda mesela sen son derece yumuşak bir dille açıkladın kendini , ama kalkıp ben şöyle şöyle yazanların konuları kapatılsın istiyorum denildiğinde ben bunun hoş bi bakış açısı olduğunu düşünmüyorum.

ironiden anlamayan nesle aşina değilim:KK11:
ben kime didim acaba?
gerçekten bu kadar zor değil. benim çifte çifte doktora belgem yok, yani az biraz gayretle alışkanlık kazanılıyor zaten.
cidden çok zor bir şey değil. hani eğitim falan önemli değil, hepsi ilkokul konusu bunların zaten.

ay hararetlendiysem demek.

yalnız konu çok garip bir hal almaya başladı.hımm noktalama noktalama diye tutturuyorsunuz ama çoğunuz şöyle yazıyorsunuza geliyor.anlatılmak istenen en azından okunur ve yorum yapılabilir şeklinde yazın.

yalnız konu çok garip bir hal almaya başladı.hımm noktalama noktalama diye tutturuyorsunuz ama çoğunuz şöyle yazıyorsunuza geliyor.anlatılmak istenen en azından okunur ve yorum yapılabilir şeklinde yazın.
Konunun kaderi şekerim. Birazdan yaptığımız hataları alıntılayanlar gelecek.
Bu konuda karşı çıkanların genelde anlaşılır yazmadıklarını düşünüyorum. Kendilerine dokunduğu için karşı çıkıyorlar.

bu konu da kapanir yuksek ihtimalle ama kapanmadan dokelim icimizi.. konu disi olabilir, ben şeye de tavım, konularinda hep hatali olan ve uyelerden tepki alan hanim kizlarin, yeni konularinin girizgahini yapislarina; 'Lutfen elestirmeden cevap verin, yargilamayin, tepki verecek olanlar yazmasin!' :KK70: mecburuz ya hatunu onaylamaya :KK53: sanki forumda sadece olumlu yorum yapma kaidesi var, ayar veriyor millete en bastan..

Konunun kaderi şekerim. Birazdan yaptığımız hataları alıntılayanlar gelecek.
Bu konuda karşı çıkanların genelde anlaşılır yazmadıklarını düşünüyorum. Kendilerine dokunduğu için karşı çıkıyorlar.

ama çok garip değil mi? burada imla kurallarına herkes tam uysun denilmiyor ki.şu konunun neyine karşı çıkılır ya da açık aranır vallahi bilemedim.

Ay ben konuların saptırılmasına sinir oluyorum böyle ille aradan birkaç kişi çıkıyor konudan bir kelimeye takıyor sonra sayfalarca canından bezdiriyor insanı :KK47:

X