okudun mu bilmiyorum önceki sayfaları bana seni kk parayla mı tuttu dedi bir arkadaş
şimdi aklıma geldi kazenle bu konuyu konuşsam mı acep
parayla mi tutmuslar soyleyecek sey bulamayip, altta kalmamak icin camur atmanin bu kadar ucuzu
kiz sen deyince hatirladim, biri bana 'erkek uye' demisti :KK70aynen ne denirki bu lafa ne desem boş he dedim geçtim.
kiz sen deyince hatirladim, biri bana 'erkek uye' demisti :KK70
Burada kurallara uymayarak yazı yazan arkadaşlar ''Kör oluyoruz'' hatta o kadarki hem kör olup hemde beynimin yandığı oluyor.Yazık değil mi bize yaaaa
Ya bir dönem o kadar korkuttunuz ki insanları "ki" ayrı yazılır diye diye "kitap" taki ki yi ayrı yazan gördüm
ki tap
AYNEN! Gözüm segiriyor gerçekten..... Yahu Allah rızası için bir tane nokta kullan cümle sonunda. Virgülden fln geçtim....Ben edebiyatçıyım.
Aynı zamanda bu konuya hem saplantılı hem takıntılıyım.
Yüzlerce satırlık bir dert anlatılırken bir tek nokta kullanılmaması beni çileden çıkarıyor.
Sessiz harflerin yutulmasına da deli oluyorum.
Hele "yapıom" , "ediom" diye konuşanlar yok mu...
Gözünü sevdiğim y'si...
AYNEN! Gözüm segiriyor gerçekten..... Yahu Allah rızası için bir tane nokta kullan cümle sonunda. Virgülden fln geçtim....
Bir de benim dikatimi çeken başka bir şey var, seksi kelimesini hep sexy ya da sexi diye yazıyor bu Türkçe özürlü arkadaşlar...... Allahimmmmmmm sabır selamet. ......