- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
'ksra bakmyn tlfndan gryrm' bahanesine tavımtelefondan daha düzgün yazılıyor halbuki. T9 diye bir şey var. boşluğu bile otomatik bırakıp noktadan sonra büyük harfle başlıyor ister istemez. buna rağmen hala nasıl yanlış yazılıyor anlamıyorum.
basit tek harf hatalarını kimse söylemez zaten, ama okunaklı olmayan o kadar çok yazı var ki. kör oldum okurken :)
Ben edebiyatçı falan değilim. Saplantılı ya da takıntılı da değilim.
hayır, bir de ben gerçekten takıntılıyım bu konuda abartı falan değil. kendi yazılarımı defalarca geri dönüp düzelttiğimi bilirim, imla hatası yüzünden. gözüm takılıyor, yazılana konsantre olamıyorum vallaha.Hatun bir yazıyor konu yekpare, utanmasa kelimelerin arasında da boşluk bırakmayacak.
Virgülü de geçtim nokta koysalar yeter kıvamındayım şu an.
bir de anlamadık düzgünce yazsaydın deyince ben daha yeni üyeyim diyorlar yahu kardeşim biz okumayı yazmayı burada mı öğretiyoruz ?
diploma verelim sınavla alalım hattaahahahah
girişte KK belgesi
şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değilTlfndan yazoyorum... Ne kadr apartiyorsunz. Kinama kinodigin basna gelir. Sis kendinizi ne sanyrusunuz?
Bununla alakalı açtığım konuda bana kendini elit göstermek istiyorsun diyen oldu.katiliyorum..
arada yanlis kelimeler olabilir kabul ama bazi konulari okumamayi tercih ediyorum bazen; kargasayi gorunce..
bir de uyarinca biri mutlaka cikip sana saldiriyor: 'kadincagizin derdi basindan aşkın, okumak zorunda degilsin, sen kendine bak' gibi
bi kere birini uyardim kibarca, biri de benim 'bir şey' yerine 'bsy' yazmama takmis hemen yazilarimi didik didik edipicim parcalandi, gozlerim doldu o cabaya, gayrete
anam yarildimTlfndan yazoyorum... Ne kadr apartiyorsunz. Kinama kinodigin basna gelir. Sis kendinizi ne sanyrusunuz?
Ben harfleri eksik yazılmış bi konu gördüğümde direk konu sahibinin ergen olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle okumuyorum.
Hatta organize olalım istiyorum, eğer konu okunmayacak durumdaysa hiç ama hiç kimse yorum yapmasın, bak konu sahibi "yhaa kimse ykmuu??" diye isyanı basıp yazmayı öğreniyor mu öğrenmiyor mu?
Bu arada gönüllü olmaya ben de varım valla.
kafayı takmış sana uyardın diye. ben de uyarmaya yeltendim bir kaç kişiyi. Ama hangi birini? İki konudan birini apaçiler açmış gibiBununla alakalı açtığım konuda bana kendini elit göstermek istiyorsun diyen oldu.
Mesajlarımı arayıp tarayıp harf hatalarını önüme süren oldu.
Bir de en gıcık olduğum cümle sonlarında üç nokta koyanlar, hatta bir hatun var her iki kelimeden sonra üç nokta koyuyor. Kendisine telgraf mı çekiyorsun bacı dediğimden beri de beni hangi konuda görse giydiriyor.
diploma verelim sınavla alalım hattao değil de beni en çok kasan şu yabancı rolü yapanlar
Kendimce trolluk yaptim. Cok eglenceli. Ikinci uyelik alasim var.şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil