hem de sabahtan beri çok güzel yağıyor.Eneem birleşmiş ya onlar. Ayırmayalım sevenleri.
Konuyla alakası yok ama kar yağıyor kızlaaar
(Kar göremeyen masum izmirli)
ay ben de cumle sonlarina hep iki nokta koyuyorumBununla alakalı açtığım konuda bana kendini elit göstermek istiyorsun diyen oldu.
Mesajlarımı arayıp tarayıp harf hatalarını önüme süren oldu.
Bir de en gıcık olduğum cümle sonlarında üç nokta koyanlar, hatta bir hatun var her iki kelimeden sonra üç nokta koyuyor. Kendisine telgraf mı çekiyorsun bacı dediğimden beri de beni hangi konuda görse giydiriyor.
millet derdini yazsın siz de düzeltme yapın millet bi hararetle yazıyor içini döküyor (günlük gibi) neyse uzatmayacağım
bunu daha çok yapan yeni üyeler zaten. Ama eski üyelerden biri uyarınca ona destek çıkılmıyor. Aksine tersleniyor. Haliyle de insanlar o duyarlılığı göstermeyi bırakıyor.
ama ben cidden onların dikkat etmesini geçtim kendi akıl sağlımı düşünüyorum
ironiden anlamayan nesle aşina değilimla ben onu mu didim!
derdimizi anlatırken kusar gibi yazmıyoruz. 33 sayfalık konum var en son, onda bile çorba olmadı hiçbir şey, ki öyle basit de bi dert değil.
onu didim.
örneğin bu yazıda düzeydeki derken düzeyde ki yazanlar oluyor.O ki bağlaç değil neden ayrı yazıyorsun diyesim geliyorama susuyorum
Dediğin doğru ama o kişisel bir tercih.bazı konularda gereksiz başlı başına, evlenmeli miyim boşanmalı mıyım sizce doğru mu, hayır yani başına sizce derler bence diyince de herkesin kendi hayatı taaam mı olur, eş sorunlarım olsa buraya yazmam mesela 1000 tane kadın gelip eşimi beni evliliğimi sorgulasın istemem zaten nkadar sağlıklı yorum yapacak beni tanımadan
Orası angara cicim (a'yı küçük yazdım). Burda yağınca bünyede bir heyecan yaratıyor.angarada da var
kzlr aceba sefglm bni svyr mu, dzgunce cvp vern, knayanin basna glsn!Ne vr??? Allah ins senin basina da verir de gorurrsn bana gulmeyiiii!!!
Valla yağıyor hatta yavaştan tutuyor bile.hem de sabahtan beri çok güzel yağıyor.
İzmir'e de mi yağıyor?
ben 4 yıl okudum orada.bir kere kar göremedim...
o telefon başlı başına sorun hele benim için genel de düzeltme yapsam da gözümden kaçtığı zamanlar oluyor
hepimiz hata yapıyoruz sadece bunu alışkanlık yapmıyalım ve daha anlaşılır yazalım
herşey kalıplara uygun olsun bir komposizyon yazar gibi yazalım demiyoruz sadece okunaklı ve anlaşılır olsun buda yeter zaten
hem de sabahtan beri çok güzel yağıyor.
İzmir'e de mi yağıyor?
aynen öyle...benim de anlatmak istediğim buben anladım seni bunu büyütmeye lüzum yok değil mi :)
ironiden anlamayan nesle aşina değilim
ben kime didim acaba?
gerçekten bu kadar zor değil. benim çifte çifte doktora belgem yok, yani az biraz gayretle alışkanlık kazanılıyor zaten.
cidden çok zor bir şey değil. hani eğitim falan önemli değil, hepsi ilkokul konusu bunların zaten.
ben 29 yıldır yaşıyorum gördüğüm karı parmakla sayabilirim.hem de sabahtan beri çok güzel yağıyor.
İzmir'e de mi yağıyor?
Konunun kaderi şekerim. Birazdan yaptığımız hataları alıntılayanlar gelecek.yalnız konu çok garip bir hal almaya başladı.hımm noktalama noktalama diye tutturuyorsunuz ama çoğunuz şöyle yazıyorsunuza geliyor.anlatılmak istenen en azından okunur ve yorum yapılabilir şeklinde yazın.
Orası angara cicim (a'yı küçük yazdım). Burda yağınca bünyede bir heyecan yaratıyor.
ben 29 yıldır yaşıyorum gördüğüm karı parmakla sayabilirim.
ama hava buz gibi.
Konunun kaderi şekerim. Birazdan yaptığımız hataları alıntılayanlar gelecek.
Bu konuda karşı çıkanların genelde anlaşılır yazmadıklarını düşünüyorum. Kendilerine dokunduğu için karşı çıkıyorlar.
yalnız konu çok garip bir hal almaya başladı.hımm noktalama noktalama diye tutturuyorsunuz ama çoğunuz şöyle yazıyorsunuza geliyor.anlatılmak istenen en azından okunur ve yorum yapılabilir şeklinde yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?