Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun, keyifli huzurlu olun da varsın sık sık gelmeyin siteye ama tabii özletmeyin de kendinizi arada bir şöyle bir göz kırpın
Kkda takılırken doğurduğum minnoşum otizmli. Bide kardeşi oldu evlere şenliğiz yani :) ondandır vaktimin çoğu bu koşturmacada ve otizmi okumakla geçiyor

Kkda takılırken doğurduğum minnoşum otizmli. Bide kardeşi oldu evlere şenliğiz yani :) ondandır vaktimin çoğu bu koşturmacada ve otizmi okumakla geçiyor
Valla kuzum Allah yardım etsin, 2 çocukla hem onlara yetiş hem ev işi, hem alışveriş derken şu kadarcık vakit bulabilmen bile takdirlik, ben yerlerde sürünürdüm herhalde:))
Bücürlerini öp mune teyzelerinin yerine, Allah nazardan korusun ikisini de

Bi canım çekmedi değil şimdi şu alttan gri gri baksam ama yazamasam inek şaban gibi konuya ekmek bansam
Kurban olduğum canının çektiğine bakhani benim için sorun yok, basıyorum tuşa rengin soluyor da banlanmak bağımlılık yapar'ın vücut bulmuş hali gibi oldun, korkuyorum senden hahahahahaha

Yıkılmamaya çalışıyorum ufaklık 1 haftaya yakındır ateşli hasta
Hatta şuan ayağımda sallıyorum uyuyamıyor çünkü
Ölmemek için uğraşıyorum :)) Goygoya geldim zaten ben de yoksa başka türlü bu kafa iyiye gitmiyor

Kurban olduğum canının çektiğine bakhani benim için sorun yok, basıyorum tuşa rengin soluyor da banlanmak bağımlılık yapar'ın vücut bulmuş hali gibi oldun, korkuyorum senden hahahahahaha
O bastığın tuşa 5dakika sonra geri basacaksan sorun yok
Fakat yok otomatik cezaydı yok sistem kendi gün verdi falan dersen hemen bi clone hesapla gelirim bak ona göre

Ah kuzum ya ateş huzursuz yapar çocuk büyütmek zaten çok zor ama hastalanmaları yok mu insanın ömründen ömür gidiyor yeminle, çocuğunun o haline mi için yansın, ilacını verip avutmaya çalışmaktan başka bir şeyin elinden gelmemesine mi yanarsın, senin bir tane de değil ki 2 bebe, mecbur ikisiyle de aynı enerjiyle ilgilenmen gerekiyor, Allah yardım etsin ablacım.

O bastığın tuşa 5dakika sonra geri basacaksan sorun yok
Fakat yok otomatik cezaydı yok sistem kendi gün verdi falan dersen hemen bi clone hesapla gelirim bak ona göre
Verilen ban geri alınmaz, senelerdir öğrenemedin mihiiiç acımam yok bilirsin, kalbim taştan banım en acımasızından :)))))

Amin ablacım ilaç da içmiyoki sıpa :) ondan uzadı bu kadar

Eyvahhh o kötü işte şurup mu içmek zorunda kalıyor da içmek istemiyor, benim kız hiç sevmezdi şurubu, zorla içirirdim ne zaman ki hap içebilecek yaşa geldi rahat ettik.
Ya evet içmiyo şurup. Büyüğü de bayılır şuruba valla. Buda hayatta içmiyo bir iki defa zor içirdim mamalara kattım falan onu bile yemedi

Ya evet içmiyo şurup. Büyüğü de bayılır şuruba valla. Buda hayatta içmiyo bir iki defa zor içirdim mamalara kattım falan onu bile yemedi
İlaç içmeyi sevmeyen çocukla uğraşmak zor, ben kızda neler çektim, gerçi evlatcım şurup içmekten bıkmıştı da çok hasta olurdu, yüksek ateşe bağlı havale geçirdi 3 defa, ilaç içmeme gibi bir şansı yoktu ne yazık ki, mecbur içiriyordum o da tiksindirdi yavrucuğumu hala bile şurup kokusu alsa kaçıyor.

Allah kolaylık versin, hadi git uyu ablacım, hazır beben uyurken 10 dakika fazla uyku bile nimetken tutmayayım seni, çok öpüyorum geçmiş olsun kuzucuğuna.

Buda aynı ya damla ilaç sürmüyo ağzına baldı pekmezdi falan hayatta yemez :/
Sağol ablacım iyi geceler dilerim hayırlı teftişler :))) cımbızına kuvvet

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin nasıl oldu kuzucuk

İnşAllah ☺ benimkiler de yeni hastalık atlattilar dayanamadım siz ateslendi yazınca.
Çok sağolun yardım edecek kimsem de yok eşim de bakamadı çocuğa, bensiz durmuyo çünkü ayağında bile sallatmaz benden başkasına. Ondan çok sıkıntılı geçti. Size de çok geçmiş olsun

Çok sağolun yardım edecek kimsem de yok eşim de bakamadı çocuğa, bensiz durmuyo çünkü ayağında bile sallatmaz benden başkasına. Ondan çok sıkıntılı geçti. Size de çok geçmiş olsun
Bizden başkasina gitmezler çünkü hastayken nazlari sadece bize işler Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…