Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Yorganlar zor kurur halı yıkama fabrikalarına verseniz

Dort ay böyle sürerse oda maliyetli mi olur ki
Ama yikamakta zor ve zaten bu mevsimde kurumasida ayrı dert
Benim oglumda böyleydi ( sizinki iki üç tık fazla tabi ) hastaligi birakın dışarı çıkarken heyecandan bile kusardi :/

Valla her seferinde yıkamaya versem batarım ben. Sabah sekizde uyudum onda uyandım. Hala yıkıyorum :) ve sabaha kadar çılgınlar gibi kusup mıçan oğlum değilmiş gibi çamaşırların içinde zıplıyor şu anda.

Allahtan bugün hava güzel de kuruyor hemen çamaşırlar. Henüz ütü kısmına geçemedim. Takıntılı bir şuursuz olduğum için her şeyi ütülüyorum. Nevresim takımları, iç çamaşırları vs. Geceye kadar ruhumu teslim etmezsem biter bu iş.

Böyle zamanlarda şöyle düşünüyorum ben
Yıkadigim kullandigim deterjan su ve tabi ki emegim birleşince :) yıkamaya vermek daha ucuz geliyor gibi ( belki de kendimi kandiriyorum )
Size sabırlar ve kolaylıklar diliyorum

Yokuspokus olmuş o galiba, yeni nickini ben de sevmedim :)

Az uzak durayım şuradan, ısınamayayım diye nick değiştirdimdi. İş güç çoğaldı, ben tembellik peşinde.
Ben de sevemedim ya, moh gibi nick

Nick değiştikten sonra 1 ay girmedim KKya, tavsiye ederim tiryakilere

Gonlumuz seni aradi gangsta neredesin sen
Saka gibi ama tam da bugun benim de aklima dustun birden. Burda Limonsuzzcay arkadas yazinca oha dedim bu kadar olur asdfgsfaga
Eski nickine donmeyi dusunmuyor musun ?

Gonlumuz seni aradi gangsta neredesin sen
Saka gibi ama tam da bugun benim de aklima dustun birden. Burda Limonsuzzcay arkadas yazinca oha dedim bu kadar olur asdfgsfaga
Eski nickine donmeyi dusunmuyor musun ?

Yok bi süre uzak durayım diye böyle takılacağım.
Ama uzak da duramadım, olaylı bir günü yazsam mı yazmasam mı onu düşünüyorum; millet polemiğe girer boşver diyorum, bir yandan yazasım var sinire kaldım... Yine kendimi KKda buldum..

Yaz sen yaz. Polemik zaten burda her konuda cikiyor Bazi kesimler hicbir konuyu es gecmiyor

Night Clup ne yaaa tamam nick değiştir ama bu çok gıcık geldi bana. Eskiden msn nickleri vardı ya onlar gibi

Senin nickin senin kararın ama avatardaki kadın bi acayip duruyor. Acaba ona bi el atsan

Merhaba propolis denediniz mi hiç
Benim oğlumda da aynı şekilde tekrar eden öksürükler vardı bıkmıştık artık ayda 3 defa doktordaydık her ay antibiyotik.. enfeksiyona dönüşüyordu hemen. Beeo suda çözünen propolisten kullanıyorum kurtuldum elhamdülillah
Mutlaka tavsiye ediyorum hasta olsun olmasın günlük içirin

Hayat telaşı Munem sultanım sosyal medyadan izole ettim kendimi :) yetişemiyorum yoksa tempoya
Sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun, keyifli huzurlu olun da varsın sık sık gelmeyin siteye ama tabii özletmeyin de kendinizi arada bir şöyle bir göz kırpın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…