- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahatlık versinYatiyom ben bişi diyonuz mu?
Sağol canım benimAllah rahatlık versin
Onlarda sizinle egleniyordur belki.
Grup terapisi ilk defa duyuyorum Türkiye de.
Eğlenebilirler ben takılmam ki buna :) komik bir şey varsa hep beraber eğleniriz :)
Grup terapisi yıllardır uygulanıyor ülkemizde aslında.
Bu sabah yeni bir dert edindim kendime. @Ganstawalk diye üye vardı. Aklıma geldi baktım ama bulamadım. İyi mi ki acaba
Büyük ihtimalle nickini değiştirmiş. Gerçi hiç konuşmadık kendisiyle ama merak ettim işte
Komik durumda olsaydıniz oraya gitmeyi tercih etmezsiniz sanırım, onlarda öyle.
Ben insanların sikintilarinin alaya alınmasından hoşlanmıyorum.
Ufkunuz geniştir, daha çok derinsinizdir bundan farklı geliyor olabilir ya da basit bilemedim.
Yaa demeYokuspokus olmuş o galiba, yeni nickini ben de sevmedim :)
Ama profil fotoğrafı önemliEvet ÇOK zor durumda olanlar var. Mesela bir tanesi geçen hafta kuzeni ortak kullandıkları profil fotoğrafını değiştirdi diye depresyona girmişti. Derdi buydu ve evet komikti. Bir diğeri insanların gözünde hüzün görüp ağlıyordu. Düşündüm şimdi yeniden, haklısınız çok komikti ahsjsjs.
Ama profil fotoğrafı önemli
Evet ÇOK zor durumda olanlar var. Mesela bir tanesi geçen hafta kuzeni ortak kullandıkları profil fotoğrafını değiştirdi diye depresyona girmişti. Derdi buydu ve evet komikti. Bir diğeri insanların gözünde hüzün görüp ağlıyordu. Düşündüm şimdi yeniden, haklısınız çok komikti ahsjsjs.
Buaralar size çok rağbet var. Kapış kapış gideceksinizSalı günü yine gidicem bakalım. Benden telefonumu istedi terapiler bitince benimle görüşmek istiyormuş. Hitabetim iyiymiş ona yardımcı olurmuşum. Hayır orada da "yardım eden" durumuna nasıl düştüm onu anlamadım. Yardım almaya gidiyordum en son.
Salı günü yine gidicem bakalım. Benden telefonumu istedi terapiler bitince benimle görüşmek istiyormuş. Hitabetim iyiymiş ona yardımcı olurmuşum. Hayır orada da "yardım eden" durumuna nasıl düştüm onu anlamadım. Yardım almaya gidiyordum en son.
Ruhu hastalanmış işte bu yüzden orada. Buluttan ki neme üzülüyor. Hayat kalitesi düşmüş. Ruhu kontrol altında tutmak için orada.
Size de malzeme çıkmış teşekkür edin.
Herkes kendi hayatındaki komikliklere gülsün bence, başkasına değil.
O zaman dürüst olun ona karşı, hitabetim iyidir ama sosyal medyada senden söz edip alay ediyorum deyin.
Kendine gelir belki. Herkesten yardım istemez.
Dürüst olmadığımı nereden çıkardınız? Sosyal medyanın işleyişi bu şekilde zaten. YouTube ve instagram'da kahkaha atarak güldüğümüz videoların içeriğine bakarsanız "komşu, yakın çevre ve toplum" un gözlemlenip dalga geçildiğini görebilirsiniz. Hiçbirinin akraba ve arkadaşlarının "sen benimle dalga geçiyorsun bundan sonra seninle görüşmeyeceğim" dediğini sanmıyorum.
Merakımdan soruyorum hiç tiyatro gösterisi, stand-up veya komedi filmi izlediniz mi? Mesela cem yılmazın tüm gösterilerinde bu bahsettiğim insanların bir yansımasını görürüz. Komedi bu şekilde doğuyor. Komedyenler insanları gözlemliyor ve sonrasında onlarla "dalga" geçiyor. Biz de bunlara gülüyoruz. Ben bir komedyen değilim elbette ancak siz komple reddediyor iseniz bu alanı diyecek bir şeyim yok tabi ki.
Bizzat yüzüne karşı da söylüyorum o şahsa "dram kraliçesi olma gençsin güzelsin hayatı bu kadar ciddiye alma" vs şeklinde. Hani yüzüne karşı "canım ya acılarına ortak olayım ne çok derdin var senin öyle" deyip sosyal medyada dalga geçsem lanet gelsin bana :)