bir değil birçok derdim var

kayınvaliemin bu düşüncesi normal mi kira vermiyor kredimin üstünü tamamlasın oğluna bakıyorum parasın

yok yok ev eşimin dedesinin

Valla kira değil de harçlık gibi az da olsa birşey versin diye düşünen aileler var. Hiç almayanlar da var. Bu sanırım ailenin maddi gücüyle alakalı. İhtiyacı olmayan istememeli.

evin giderlerini karşıladığım için ne kenara atacak param nede birikim yapcak param oluyor o yüzden ne kendi aileme verebiliyorum neden kendim biriktiriyorum

eşin kendi maaşını ne yapıyor

çoluk çocuk yok kira derdi de yok

mobilya taksidini de kv ödüyorsa eşin maaşını ne yapıyor
kendi maaşıyla çektiği 24 aylık kredisinin taksitinin ödüyor krediyi ne yaptı derseniz düğün zamanı bana bilezik alınmış

Evinize bakmayi gectim adam daha kendisine bakamazken bir de cocuk mu istiyorsunuz yapmayin ya. Bir de sunu soyleyecegim hayat musterek, erkek calisip evine bakarken kendini kotu hissetmiyor da kadin calisinca neden kendini evin diregi hissediyor anlayabilmis degilim. Ne kadar ev hanimi olmaya merakliyiz. Konu sahibi siz ev hanimi olsaniz hic derdiniz olmayacak miydi sizce? Calisiyorum yoruluyorum diye sikayetlenmissiniz de ondan diyorum hani yoksa beni ilgilendirmez calismaniz

Ödeyemem demek bukadarmı zor. Eşin kabul ettiyse çıkarsın ödesin. Beni zora sokma diceksin hepsi bu. Krediyi çekerken sana mı sormuş hatun. Çocuk bence de düşünmeyin. Maddi manevi her anlamda hazır olmak lazım bebek için. Sorunlarınızı çözün önce. Normalde 10-15 günde 1 ilişki oluyorsa bebek olunca tamamen biter. Travma yaşamayın.

çalışıpta kendi ihtiyaçlarımı gideremediğim için evin ihtiyaçlarını giderip kalan 200 300 tl ye 2 senedir kuaföre gidip saçımı bile boyatamadığım için ikimiz çalıştığımız halde sefa sürmek yerine onun ailesine para verdiğimiz için şikayetleniyorum canım ben geçmişi okursan eğer hayatın müşterek olduğunun gayet farkında olan bi insanım

Ailesine parayi vermek istiyorsa cikarsin cebinden versin. Siz de kuafore gidin yani neden gitmiyorsunuz? Kendi kendinize bu kadar yuklenmeyin. Calisiyorsunuz,kazaniyorsunuz. Dilediginiz gibi harcayin. Evin diregi olmak guzel bir sey.

Bence çocuk için acele etmeyin madem evliliginizde yolunda gitmeyen şeyler var biraz daha bekleyin derim ben belki de böyle giderse ayrılığı dusuneceksiniz

Bence çocuk için acele etmeyin madem evliliginizde yolunda gitmeyen şeyler var biraz daha bekleyin derim ben belki de böyle giderse ayrılığı dusuneceksiniz
bende öyle düşünüyorum şuan kafamın almadığı şey şu 7 sene oldu tanışalı bu olacakları nasıl kestiremedim adam evlenmeden önce bana premseslik yaşatıyordu noldu da külkedisine döndüm

Erkeklerde bu var biliyor musun?evlenince elde ettiklerini mi düşünüyorlarmış nedir anlamıyorum ama birçoğunda var

Ooof of.. Ya bunlar neden oluyor nasıl davranmak gerek bilmiyorum. Eşin ailesine ve eşine ille de bu diyip onu bunu aldıran el üstünde tutulur, aman az aliyim, o da olmayıversin diyen değersiz oluyo. Şu laf sokma işini tüm samimiyetimle söylüyorum biri bana öğretse de içimin yağlarını eritebilsem. Yengeç burcu olmanın laneti bu resmen içime ata ata çatlayacak hale geliyorum böyle.

Siz kimsenin borcunu tamamlamak zorunda değilsiniz ama anlamazlar mümkün değil. Ayrıca çok afedersiniz bebek konusunda eğer sorun siz de olmuş olsaydı bence farklı olurdu eşinizin tavrı. Bu durumda bebek ten önce harcama konusu çözülmeli tabiki ama.

Al işte yine dededen kalan bir ev daha...O evde olmasa evlatlarına ne verecektiler şaşıyorum biz para vermeyip evi yaptırıyoruz sürekli insan gerçekten çileden çıkıyor anlıyorum...

Parayı güzelce ezin sonra da kalmadı deyin. Yoksa yoktur yani sana kendi paranın hesabını soracak kadar da tepene çıkmamışlardır herhalde.

O araba sonuçta sadece eşinizin değil. Siz de arabadan faydalaniyorsunuzdur. Ev de kira degilmis. Eşinizin ailesinin durumu nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…