- 27 Haziran 2010
- 6.615
- 13.373
- 448
- Konu Sahibi yesilli asena
-
kayınvaliemin bu düşüncesi normal mi kira vermiyor kredimin üstünü tamamlasın oğluna bakıyorum parasın
yok yok ev eşimin dedesinin
evin giderlerini karşıladığım için ne kenara atacak param nede birikim yapcak param oluyor o yüzden ne kendi aileme verebiliyorum neden kendim biriktiriyorumo ailesini ne verirse sende ver,
eşinede vericem haberin olsun de.
annen ister harcasın ister sana biriktirsin. verilecekse ikisinede verilecek o ne saçma şey, almasalarmış madem mobilya durumları yoksa. sen ödedikten sonra ne anlamı var
kendi maaşıyla çektiği 24 aylık kredisinin taksitinin ödüyor krediyi ne yaptı derseniz düğün zamanı bana bilezik alınmışeşin kendi maaşını ne yapıyor
çoluk çocuk yok kira derdi de yok
mobilya taksidini de kv ödüyorsa eşin maaşını ne yapıyor
kendi maaşıyla çektiği 24 aylık kredisinin taksitinin ödüyor krediyi ne yaptı derseniz düğün zamanı bana bilezik alınmış
çalışıpta kendi ihtiyaçlarımı gideremediğim için evin ihtiyaçlarını giderip kalan 200 300 tl ye 2 senedir kuaföre gidip saçımı bile boyatamadığım için ikimiz çalıştığımız halde sefa sürmek yerine onun ailesine para verdiğimiz için şikayetleniyorum canım ben geçmişi okursan eğer hayatın müşterek olduğunun gayet farkında olan bi insanımEvinize bakmayi gectim adam daha kendisine bakamazken bir de cocuk mu istiyorsunuz yapmayin ya. Bir de sunu soyleyecegim hayat musterek, erkek calisip evine bakarken kendini kotu hissetmiyor da kadin calisinca neden kendini evin diregi hissediyor anlayabilmis degilim. Ne kadar ev hanimi olmaya merakliyiz. Konu sahibi siz ev hanimi olsaniz hic derdiniz olmayacak miydi sizce? Calisiyorum yoruluyorum diye sikayetlenmissiniz de ondan diyorum hani yoksa beni ilgilendirmez calismaniz
sattı sattı onlada araba aldıeee bilezikler nerede
adamın maaşı ile 24 aylık kredi ödeniyor ise çok pahalıdır o bilezikler
satın kapatın tüm borçları
Ailesine parayi vermek istiyorsa cikarsin cebinden versin. Siz de kuafore gidin yani neden gitmiyorsunuz? Kendi kendinize bu kadar yuklenmeyin. Calisiyorsunuz,kazaniyorsunuz. Dilediginiz gibi harcayin. Evin diregi olmak guzel bir sey.çalışıpta kendi ihtiyaçlarımı gideremediğim için evin ihtiyaçlarını giderip kalan 200 300 tl ye 2 senedir kuaföre gidip saçımı bile boyatamadığım için ikimiz çalıştığımız halde sefa sürmek yerine onun ailesine para verdiğimiz için şikayetleniyorum canım ben geçmişi okursan eğer hayatın müşterek olduğunun gayet farkında olan bi insanım
bende öyle düşünüyorum şuan kafamın almadığı şey şu 7 sene oldu tanışalı bu olacakları nasıl kestiremedim adam evlenmeden önce bana premseslik yaşatıyordu noldu da külkedisine döndümBence çocuk için acele etmeyin madem evliliginizde yolunda gitmeyen şeyler var biraz daha bekleyin derim ben belki de böyle giderse ayrılığı dusuneceksiniz
Ama kiyamayip siz vermissiniz bilezikleri adama arabada almis oldunuzsattı sattı onlada araba aldı
evet aynen öyle oldu bana geri ödeme sözü verdi de ne kadar inandım siz tahmin edinAma kiyamayip siz vermissiniz bilezikleri adama arabada almis oldunuz
Erkeklerde bu var biliyor musun?evlenince elde ettiklerini mi düşünüyorlarmış nedir anlamıyorum ama birçoğunda varbende öyle düşünüyorum şuan kafamın almadığı şey şu 7 sene oldu tanışalı bu olacakları nasıl kestiremedim adam evlenmeden önce bana premseslik yaşatıyordu noldu da külkedisine döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?